incubus7
Użytkownik
Nawet przy kursie 3,00 miałbym wątpliwości... Brak Yarmolenki o niczym nie świadczy, zmiennik też chce się pokazać... zasada nowej miotły (trener Ukraińców) moze zadziałać...Kurs 2,15 na Expekt jest warty gry.
Nawet przy kursie 3,00 miałbym wątpliwości... Brak Yarmolenki o niczym nie świadczy, zmiennik też chce się pokazać... zasada nowej miotły (trener Ukraińców) moze zadziałać...Kurs 2,15 na Expekt jest warty gry.
Nie chcesz - nie graj ???? . Jak bys nawet przy kursie 3 nie zagrał to nie masz pojęcia o sporcie. ???? Według mnie spokojnie możemy wygrać, na pewno nie dałbym na X2 po kursie 1,5... od takiego kursu wymagam większego przekonania a umówmy się tutaj Polska jest faworytem.Nawet przy kursie 3,00 miałbym wątpliwości... Brak Yarmolenki o niczym nie świadczy, zmiennik też chce się pokazać... zasada nowej miotły (trener Ukraińców) moze zadziałać...
to skoro pauzuje, to po co jest powołany? taki z niego dobry mentalista? Jego obecnosć na San marino chyba nie jest kluczowa...Incubus7, Polański nie zagra z Ukrainą za kartki, najpewniej zastąpi go Łukasik, który zbiera pochlebne recenzje za umiejętność odbioru i szybkie uruchomienie zawodników z przodu.
No właśnie powołany jest żeby zagrać z San Marino, teraz z Ukrainą pauzuje.to skoro pauzuje, to po co jest powołany? taki z niego dobry mentalista? Jego obecnosć na San marino chyba nie jest kluczowa...
Widać mamy podobny tok myślenia, bo wczoraj też postawiłem ten typ Lewandowski w klubie jest wyśmienity, znajduje się zawsze tam, gdzie powinien być rasowy napastnik, ale w reprezentacji zdecydowanie zawodzi. Po sezonie przesądzone jest już jego odejście z Borussii, więc można się spodziewać na stadionie kilku/kilkunastu scoutów z najsilniejszych zespołów Europy. Jest to dla niego okazja na pokazanie, że nie tylko w drużynie Dortmundu potrafi zdobywać gole i jego dyspozycja nie zależy jedynie od formy kolegów z drużyny. Moim zdaniem to najwyższy czas, żeby pokazać swoje umiejętności.Moim zdaniem ciekawy typ na to spotkanie to zakład ze Robert Lewandowski strzeli gola. Kurs w Fortunie to 2,80 i myślę, że jest to promocja. Sam pograłem ten typ dziś za sporą jak na moje możliwości stawkę.
Mecz bardzo ważny tak jak i dla Ukrainy tak i dla nas. Dla nich to być albo nie byc więc pewnie zaatakują. Nasza drużyna z kontry grac lubi co pokazało kilka akcji w meczu z Anglikami, a więc rajdy Kuby i dośrodkowania to będzie szansa dla Roberta.
Fakty sa takie, że Robert zapomniał jak się strzela gole w kadrze. W klubie inna bajka, trafia do siatki jak na zawołanie. Pewnie dlatego jest taki kurs.
W kilku poprzednich meczach miał kilka sytuacji gdzie mógł umieścic piłkę w siatce ale zawsze czegoś brakowało - na pewno nie umiejętności.
Jest to troche typ z serii " jak nie teraz to kiedy" ale uważam , że po takim kursie warto.
Co nie przemawia za tym typem? A no to, że Robert często się zbyt cofa do środka boiska i nie ma go czasem w polu karnym. Że musi sam czasami rozgrywać do kolegów.
I oczywiście statystyka Roberta w kadrze,
Co przemawia? Kurs to po pierwsze, po drugie kiedys zacznie strzelać. i to, że Robert w takim meczu na pewno nie będzie zmieniony wczesniej jak w 80 minucie o ile w ogóle zostanie zmieniony, a więc czasu na gola ma dużo.
Warunki tez dobre- dach ma byc zasłonięty, a więc będzie się dobrze grało. No i stadion na którym Robert już gola strzelił w meczu z Grekami.
Osobiście liczę na jedno magiczne podanie od Obraniaka i kunszt geniuszu Lewego.
Wahałem sie czy grać czysty win Polski czy gola Lewandowskiego. Wybrałem to drugie.
Jasne może sie tak zdarzyć, że wygramy 6:0 i gola strzeli nawet Boruc, a Lewandowski zejdzie w 5 minucie z powodu kontuzji, ale może też byc tak, że przegramy 1:3 i denyge gola strzeli Lewandowski..
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Szkoda tylko, że cały czas to jest porównywanie tego jak poszczególni gracze grają w swoich klubach. Moim zdaniem ma to znaczenie, ale nie decydujące. Na Euro wylosowaliśmy najsłabszą grupę i też miażdżyliśmy rywali na papierze (poza Rosją). Przypomnę, że nie wygraliśmy wtedy żadnego meczu. Lewandowski od wielu wielu minut nie strzelił gola więc dlaczego teraz ma strzelić? To trochę takie wróżenie z fusów.http://www.polsatsport.pl/pilka-nozna/reprezentacja/borek-ukraina-bez-gwiazd-i-tozsamosci.-remis-mnie-nie-interesuje.html#.UUuczSiincc fajny artykuł, polecam przeczytać, z taką Ukrainą musimy wygrać. Dla mnie coraz pewniejszy wydaje sie ten mecz ???? !
Nie wyszlismy w duzej mierze przez Smude, nie ma sie co rozwodzic o tamtym okresie, ale skoro dostawal on kilkaset tysiecy za remis no to tak nas ustawial. A czym nas przewyzsza Ukraina? Bez najlepszego zawodnika i w duzym dolku? Sory ale oprocz meczu z Irlandia to gralismy bez zastrzeżen, dla mnie na sile staracie sie argumentowac, ze nie wygramy itd, ale argument, ze Lewy nie strzela i nie potrafia grac w kadrze sa bardzo ryzykowne, przyznam graja slabiej, ale jest wielki potencjal, ktorego brakuje po stronie rywala. Mozemy zatem wygrac wystarczy, ze zagramy swoje, a Ukraincy nie maja zadnych argumentow. Szewczenko ktory na EURO duzo wniosl tez nie gra, wiec mysle, ze tutaj 1 na Polakow warta grzechu.Szkoda tylko, że cały czas to jest porównywanie tego jak poszczególni gracze grają w swoich klubach. Moim zdaniem ma to znaczenie, ale nie decydujące. Na Euro wylosowaliśmy najsłabszą grupę i też miażdżyliśmy rywali na papierze (poza Rosją). Przypomnę, że nie wygraliśmy wtedy żadnego meczu. Lewandowski od wielu wielu minut nie strzelił gola więc dlaczego teraz ma strzelić? To trochę takie wróżenie z fusów.