Trochę po tyłach jestes. Nastąpiła zmiana kart. Każdy użytkownik musiał wyrobić nowe2% ale minimum 7 złotych więc jak ktoś chce wypłacić 50 zł to też się nie opłaca
Tak swoją drogą to wszedłem teraz na Eco i widzenia, że mam anulowane karty w walucie Euro i Funt bo takie również posiadam poza kartą PLN. Też wam wygasły te karty? Ważność jeszcze 2 lata więc nie wiem dlaczego Eco je wyłączył? Fakt, że nie korzystałem dłuższy czas z nich ale to chyba nie ma znaczenia
Tylko płatności kartą do buków kasyn itp. Jak sobie zapłacisz za jedzenie czy buty to nie ma żadnej prowizjikażda płatność kartą eco w internecie to prowizja 4%
To dlaczego ja od samego początku nie płacę żadnych prowizji nigdzie? Kartą Ecopayz PLNChodzi o każdą płatność w Internecie z użyciem karty. Za zakupy na allegro też zapłacisz prowizję w wysokości 4%
Za zakupy w sklepie czy na stacji benzynowej płacąc karta nie ma żadnej prowizji.
Glupoty gadasz. Prowizja 4% dotyczy tylko hazardu.Chodzi o każdą płatność w Internecie z użyciem karty. Za zakupy na allegro też zapłacisz prowizję w wysokości 4%
Za zakupy w sklepie czy na stacji benzynowej płacąc karta nie ma żadnej prowizji.
Ja próbowalem wypłacać na kartę ecopayz z 1xbet już po tym jak nie można było normalnie wpłacać/wypłacać używając eco i się nie udało, mimo, że 1xbet zaakceptował wypłatę. Ma ktoś podobne doświadczenia? ewentualnie z inną kartą czy to działa? np. Revolut?aaa no to jak tak, to spoko
a wypłacanie na kartę z bukmachera też pobierają 4% (że w drugą stronę)?
wpłać Jeton Wallet min. 10 zł, obróć po 1.1 kursie to 10 zł i wypłać całość na Jeton Wallet. Stamtąd możesz na konto za free bądź na revolut za free i kartą wypłacić