Wplac na betclic i wyplac na konto bankowe. Pierwsza wyplata bez obrotu przejdziePanowie mam wolne środki na ecopayz. A zablokowali wpłaty na 1xbet. Gdzie moge wplacic srodki przez ecopayz? Jakis polski bukmacher lub taki gdzie normalnie zaloze konto?
Widze ggbet ale ludzie pisza ze to scam.
Trochę po tyłach jestes. Nastąpiła zmiana kart. Każdy użytkownik musiał wyrobić nowe2% ale minimum 7 złotych więc jak ktoś chce wypłacić 50 zł to też się nie opłaca
Tak swoją drogą to wszedłem teraz na Eco i widzenia, że mam anulowane karty w walucie Euro i Funt bo takie również posiadam poza kartą PLN. Też wam wygasły te karty? Ważność jeszcze 2 lata więc nie wiem dlaczego Eco je wyłączył? Fakt, że nie korzystałem dłuższy czas z nich ale to chyba nie ma znaczenia
Tylko płatności kartą do buków kasyn itp. Jak sobie zapłacisz za jedzenie czy buty to nie ma żadnej prowizjikażda płatność kartą eco w internecie to prowizja 4%
To dlaczego ja od samego początku nie płacę żadnych prowizji nigdzie? Kartą Ecopayz PLNChodzi o każdą płatność w Internecie z użyciem karty. Za zakupy na allegro też zapłacisz prowizję w wysokości 4%
Za zakupy w sklepie czy na stacji benzynowej płacąc karta nie ma żadnej prowizji.
Glupoty gadasz. Prowizja 4% dotyczy tylko hazardu.Chodzi o każdą płatność w Internecie z użyciem karty. Za zakupy na allegro też zapłacisz prowizję w wysokości 4%
Za zakupy w sklepie czy na stacji benzynowej płacąc karta nie ma żadnej prowizji.
Ja próbowalem wypłacać na kartę ecopayz z 1xbet już po tym jak nie można było normalnie wpłacać/wypłacać używając eco i się nie udało, mimo, że 1xbet zaakceptował wypłatę. Ma ktoś podobne doświadczenia? ewentualnie z inną kartą czy to działa? np. Revolut?aaa no to jak tak, to spoko
a wypłacanie na kartę z bukmachera też pobierają 4% (że w drugą stronę)?
wpłać Jeton Wallet min. 10 zł, obróć po 1.1 kursie to 10 zł i wypłać całość na Jeton Wallet. Stamtąd możesz na konto za free bądź na revolut za free i kartą wypłacićJa próbowalem wypłacać na kartę ecopayz z 1xbet już po tym jak nie można było normalnie wpłacać/wypłacać używając eco i się nie udało, mimo, że 1xbet zaakceptował wypłatę. Ma ktoś podobne doświadczenia? ewentualnie z inną kartą czy to działa? np. Revolut?