P
102,3K
przestrzalninja
Użytkownik
jezus maria... jest ponad setka bukow przyjmujaca graczy z polski i majaca polski support... nawet taki sbobet co go reklamuja brokerzy przyjmuje juz polakow... ecopayz nie jest monopolista i nie powstal wczoraj ani przedwczoraj... ludzie zaczeli uzywac ecopayza u bukmacherow po blokadzie skrilla... sa inne e-portfele np. jeton i jeszcze jakis e-portfel, ktory zostal dodany bodajze do unibetu ktos na tym forum wymienial. te firmy co sa tutaj na forum sa tylko dlatego, ze afiliant ma z nich najwiecej kasy ze wzgledu na popularnosc w naszym kraju.... sam widzialem przedstawicieli innych firm na innych forach, ale to byly mniejsze fora a jak wiadomo mniejsze forum to szukasz innych metod uzyskania przychodow np. u mniejszych firm oferujacych swoje uslugi dla graczy z polski...Ja się nie zajmuję nielegalnymi bukami i w ogóle mało ostatnio bukmacherką, ale ktoś się pytał o BTC w tym wątku i nikt mu nie odpisał... Bo wg mnie to też najlepsza metoda z tym... że chyba nikt nie odpisał bo buki (przynajmniej te mające support po polsku i przyjmujących IP z Polski) tego nie używają... Na świecie jest może i z 1000 buków (łącznie z azjatyckimi) i pewno w tym sensie masz rację, że ecopayz nie jest monopolistą i gdzieś są BTC, ale... przecież ludzie tu na forum i w ogóle polscy gracze korzystają z tych co są na forum czyli: Unibet i Bettson. I to WSZYSTKO bo reszta blokuje IP z Polski... Można oczywiście "kupić" i sobie adres w UK i konto w UK i na maxa kombinować i wtedy ma się szerszą ofertę, ale myślę, że większość graczy jednak ma Unibet i Betsona i nie ma tam chyba innych w miarę bezpiecznych wpłat jak z Ecopayz. Oczywiście są jeszcze bezpośrednie na konto...
Więc jak w ten sposób spojrzysz na to wszystko to jednak EcoPayz może być monopolistą...
co do bitcoinow to bitcoiny trzeba wymienic... to jest raz a dwa to taka finlandia chce je opodatkowac a indie calkowicie zakazac...