malyenter1
Użytkownik
Musi być przewalutowanie. Nie ma innej opcji. Przykładowo 1$=4 PLN . Wypłacasz 500$ . Przewalutowanie 2,99%×4×500 =59,8 PLN. Plus 2%od transakcji. Nie można inaczej. Chyba że przelew
Zrób zdjęcie . Proszę . Aplikacja to jest do przelewów , robienia zakupów . A karta ecocard to w ogóle zupełnie co innego. Nie pajacuj.Gościu ty jesteś normalny? Mam kartę PLN! Nie ma żadnego przewalutowania. Mam Ci zdjęcie karty wysłać czy co?
Post automatycznie złączony:
Pokaż załącznik 1406
Trzymaj zrzut z apki bo nie chce mi się robić zdjęć karty.
Chłopie pisałeś już to wczoraj widzę, że chcesz wszystkim pokazać jaki z Ciebie "bogacz"Ty to poważnie piszesz?jakie przewalutowanie jak karta jest podpięta do konta PLN! Za wypłatę z bankomatu jest 2% i tyle jest opłat. Wczoraj wypłacałem 500 zł i wzięło 510 równe. Pozdro
Wstawię ci odpowiadź:Ty to poważnie piszesz?jakie przewalutowanie jak karta jest podpięta do konta PLN! Za wypłatę z bankomatu jest 2% i tyle jest opłat. Wczoraj wypłacałem 500 zł i wzięło 510 równe. Pozdro
Bądź pierwszą osobą, która wypróbuje naszą nową kartę ecoPayz Mastercard®
Dzień dobry,
zamierzamy wprowadzić nową kartę płatniczą – ecoPayz Mastercard®, która zastąpi Twoją obecną kartę ecoCard. Posiada ona całkiem nowy wygląd i innowacyjne funkcje pozwalające wykorzystać ją w pełni. Jednak zanim ją zaprezentujemy wszystkim klientom, chcemy poprosić kilka losowo wybranych osób, w tym Ciebie, o pomoc w ostatniej fazie testów, aby mieć pewność, że wszystko działa tak, jak powinno. Jako że jest to nowy produkt, może pojawić się kilka drobnych problemów technicznych, które będziemy musieli rozwiązać.
Czym jest nowa karta ecoPayz Mastercard?
To nasza nowa karta płatnicza podpięta do konta ecoPayz, w której ulepszyliśmy funkcjonalność i kilka funkcji:
Płatności zbliżeniowe – możesz szybko i bezpiecznie robić codzienne zakupy, przystawiając kartę do czytnika.
Obsługę wielu walut – masz możliwość zamówienia nawet 3 kart w 8 różnych walutach*.
Zaawansowane zabezpieczenia – możesz zablokować i odblokować kartę, wyłączyć opcję płatności zbliżeniowych, w sklepach stacjonarnych i dokonywania transakcji online, a także wypłacania środków z bankomatów.
Możliwość używania karty Mastercard na całym świecie – do płacenia online, w sklepach stacjonarnych i wypłacania pieniędzy z bankomatów w milionach lokalizacji, wszędzie tam, gdzie karty Mastercard są obsługiwane.
Kontrolę wydatków – karta daje natychmiastowy dostęp do środków zgromadzonych na koncie ecoPayz i umożliwia zasilenie go w dowolnym miejscu i czasie.
*Karta ecoPayz Mastercard jest wydawana w Zjednoczonym Królestwie oraz w większości krajów UE/EOG i jest dostępna w EUR, USD, a także lokalnej walucie w niektórych krajach. Przypominamy, że aktywowanie nowej karty ecoPayz Mastercard spowoduje anulowanie obecnej karty ecoCard w tej samej walucie i/lub karty podpiętej do tego samego konta walutowego.
Ziombel za granicą, tyle czy jest co grać?to jak teraz funkcjonować bez Skrill i z drogimi innymi portfelami?
macie jakieś sprawdzone sposoby?
Nie rozumiem z czego wynikanie ma prowizja za płatności zbliżeniowo ogólnie super opcja i sprawa ze dali ta kartę w pln ale bardzo czesto trzeba i tak potwierdzić pinem płatność w sklepach typu monopolowe stacje benzynowe przynajmniej u mnie tak jest a normalnie przechodzi w biedronkach itp moze to zależy od terminali