P
102,3K
przestrzalninja
Użytkownik
a to nie jest ten sam operator co comeon i z tego co widze comeon tez nie dziala...
ten sam, nie działa kilkadziesiąt buków na całym świecie opartych na tym sofcie, dlatego pisałem że to hakerski atak i biada tym co mieli tam konta ????cytat z dnia 31 marca 2020 17:16 przez przestrzalninjaa to nie jest ten sam operator co comeon i z tego co widze comeon tez nie dziala...
Fakt, nawet nie byli skłonni dodać oferty na zawodników przy dzisiejszej ofercie piłki ręcznej, no nic też mi się już nie przydadzą.Fakt, będzie pewnie stabilniej, ale kosztem oferty i finalnie gracza. Mniej wydarzeń, wszystko od jednego dostawcy na rynku, jednym zdaniem duży plus - szeroka oferta, za który ich ceniłem - zniknął.
Wątpię, chociaż na czacie wypisują zgrane formułki, że będą poszerzać ofertę. Mimo wszystko to w dużej mierze kwestia dostawcy, więc raczej pozamiatane. Niech jeszcze wyłączą kombo live plus pre i mogą się pakować.W tej chwili po zmianach porażka, do tej pory nie byli zbyt rewelacyjni jeśli chodzi o samo funkcjonowaniem, ale zaglądałem do nich bo np na MHL mieli najwięcej pobocznych zdarzeń, na piłkę też sporo takich, których u nich nie było, a w tej chwili lipa. Ciekawe czy jest szansa na to, że taka rozbudowana oferta wróci
Tak, też na czacie dostałem tą formułkę. W tej chwili mają to co inne buki od tego dostawcy więc dla mnie lipa bo brakuje mi ważnych opcji. Nie grałem w PZBuk ale chyba nie będzie opcji i trzeba będzie się zarejestrować.Wątpię, chociaż na czacie wypisują zgrane formułki, że będą poszerzać ofertę. Mimo wszystko to w dużej mierze kwestia dostawcy, więc raczej pozamiatane. Niech jeszcze wyłączą kombo live plus pre i mogą się pakować.