mirosek13
Użytkownik
Siema, możliwy walkower w meczu Portugalia - Ukrainą, grałem Portugalię... jeden mecz nie wszedł kupon na 5 stówek, jak uefa potwierdzi walkower to mogę się odwoływać do etoto i inaczej rozliczą? Tzn po kursie 1.01
To po co szalałeś? Nie rozumiem osób co zakładają konta i walą od razu single za kilka setek a potem się dziwią że po miesiącu zlimitowali.cytat z dnia 22 listopada 2019 14:48 przez kaamyk11+Etoto wprowadzil mi takie limity ze zrezygnowalem z gry i zamknalem konto.
Nie polecam kilka razy wygralem i blokada na wyzsze stawki...
Za 50 zł to można zjeść obiad, a nie grać u buka.cytat z dnia 1 stycznia 2020 22:53 przez czlowiekzbuszu
To po co szalałeś? Nie rozumiem osób co zakładają konta i walą od razu single za kilka setek a potem się dziwią że po miesiącu zlimitowali.
Fajny singielek z dobrym kursem za 50-100 i będzie ok.
Przecież cały dzień nie działała. I nadal tak jest. Żadnego komunikatu na Facebooku. Można mieć wątpliwości...cytat z dnia 29 marca 2020 17:52 przez erni1Nie siejcie paniki, wczoraj też czasowo byl ten komunikat o pracach technicznych. Zresztą teraz normalnie dziala.
Zgadza się, w weekend wyswietlala sie aplikacja mobilna a nie strona internetowa. Zobaczymy co będzie dzisiaj.cytat z dnia 29 marca 2020 22:02 przez amadablam
Przecież cały dzień nie działała. I nadal tak jest. Żadnego komunikatu na Facebooku. Można mieć wątpliwości...
atak hakerski, podobno wykradli wszystkie dane ????cytat z dnia 30 marca 2020 14:55 przez berstetoto dało sygnał życia na fejsie
przyczyną braku dostępności naszej strony jest globalny problem techniczny naszego dostawcy. Na dziś pracuje on nad bezpiecznym przywróceniem systemu tak, aby każdy gracz miał dostęp do swoich środków oraz możliwość dalszego korzystania z naszych usług. Na kolejnym etapie będziemy wyjaśniać przyczyny powstania awarii. Informacje o stanie każdego z kont graczy są dodatkowo zabezpieczone w niezależnej bazie danych a środki pieniężne znajdują się na kontach w polskich bankach.