No nie wiem bo na wypłatę też czekamTo i tak masz szczęście że tylko zlimitowali, dostaje coraz więcej zgłoszeń od osób którym blokują możliwość wypłaty wygranej.
No nie wiem bo na wypłatę też czekamTo i tak masz szczęście że tylko zlimitowali, dostaje coraz więcej zgłoszeń od osób którym blokują możliwość wypłaty wygranej.
Powodzenia, daj znać jak się sprawa zakończy.No nie wiem bo na wypłatę też czekam
Też mam ten sam problem. Jeszcze dwa tygodnie temu wypłacałem środki bez żadnego problemu.No nie wiem bo na wypłatę też czekam
U mnie pierwsza już na koncie, czekam na kolejnąTeż mam ten sam problem. Jeszcze dwa tygodnie temu wypłacałem środki bez żadnego problemu.
Droga Pani, a można prosić więcej szczegółów? Bo oskarżyć to każdego można ale fajnie jakbyś podał czemu nie chcą Ci wypłacić?Uważajcie ludzie, bo to oszuści czystej wody. Wyciągają absurdalne kruczki prawne przy wypłatach. Niech nikt z tego nie korzysta pod żadnym pozorem.
Skoro potrafią zamknąć konto bez możliwości ponownego otwarcia oraz podania przyczyny to czemu nie przytulić trochę kasy przy wypłatach? Przecież Borka, Hajtę, Pola i Kołtinho trzeba z czegoś opłacić.Droga Pani, a można prosić więcej szczegółów? Bo oskarżyć to każdego można ale fajnie jakbyś podał czemu nie chcą Ci wypłacić?
cos mi tu smierdzi...w dzisiejszych czasach polski LEGALNY bukmacher robi takie cyrki? nie wierze w to, bardziej widze tu jakis zabieg konkurencji, wszak tortu do podzialu nie ma zbyt duzoSkoro potrafią zamknąć konto bez możliwości ponownego otwarcia oraz podania przyczyny to czemu nie przytulić trochę kasy przy wypłatach? Przecież Borka, Hajtę, Pola i Kołtinho trzeba z czegoś opłacić.
https://prnt.sc/k8bnhicos mi tu smierdzi...w dzisiejszych czasach polski LEGALNY bukmacher robi takie cyrki? nie wierze w to, bardziej widze tu jakis zabieg konkurencji, wszak tortu do podzialu nie ma zbyt duzo
ilez to juz bylo na tym forum uzytkownikow rzucajacych przerozne perfidne oszczerstwa
bardziej chodzilo mi o to "przytulanie kasy" przy wyplatach a skoro zamkneli CI konto coz...widocznie jestes na czarnej liscie ???? moze chciales wyludzic jakis bonusikhttps://prnt.sc/k8bnhi
Wiadomość od firmy E-toto.
Gdybym chciał wyłudzić bonusik to powołali by się na konkretny punkt regulaminu. Jeśli ktoś nagminnie powołuje się na ten punkt regulaminu jak wyżej, to dla mnie jest jasne, że tak naprawdę może zrobić wszystko - włącznie z przytuleniem kasy przy wypłacie.bardziej chodzilo mi o to "przytulanie kasy" przy wyplatach a skoro zamkneli CI konto coz...widocznie jestes na czarnej liscie ???? moze chciales wyludzic jakis bonusik
zamkniecie konta a przytulenie kasy to dwie ROZNE sprawy i nie mozna tego porownywac, etoto jest LEGALNIE dzialajacym bukmacherem i nie trudno byloby wyegzekwowac tak zagrabione pieniadze na drodze sadowejGdybym chciał wyłudzić bonusik to powołali by się na konkretny punkt regulaminu. Jeśli ktoś nagminnie powołuje się na ten punkt regulaminu jak wyżej, to dla mnie jest jasne, że tak naprawdę może zrobić wszystko - włącznie z przytuleniem kasy przy wypłacie.
Zgadza się, tylko żeby iść do sądu to wygrana musi sięgać kilkudziesięciu tysięcy, co w Etoto jest mało realne.zamkniecie konta a przytulenie kasy to dwie ROZNE sprawy i nie mozna tego porownywac, etoto jest LEGALNIE dzialajacym bukmacherem i nie trudno byloby wyegzekwowac tak zagrabione pieniadze na drodze sadowej
Panie Kamilu, napisaliśmy do Pana maila w powyższej sprawie, czekamy na odpowiedź.Uważajcie ludzie, bo to oszuści czystej wody. Wyciągają absurdalne kruczki prawne przy wypłatach. Niech nikt z tego nie korzysta pod żadnym pozorem.
Zmartwie Cie nie podali, a to co wstawiłem to cała korespondencja z Etoto w tej sprawie. Amber Gold też inwestowało w reklamy i marketing, a jak się wszystko zakończyło to wiadomo, więc nie jest to żaden wyznacznik.A to czemu niby? Jesli nikt nie gra na slupy to sprawa jest ewidentna i praktycznie bezkosztowa bo oplaty sadowe ponosi przegrany. Ludzie o 100-200 zl sie sadza bo na takiej sprawie nawet nie trzeba sie pojawiac. A teraz meritum : wstaw cala korespondencje z etoto, a nie jedna wypowiedz ktora dostales na odpierdol bo pewnie wczesniej podali powod. Juz widze, ze firma ktora dopiero co weszla na rynek legalnie, po ilosci reklam chocby na glownej stronie wp.pl uwazam, ze na reklame wydali miliony to zamykaja komus konto bez powodu by stracic licencje i stracic kase wlozona w marketing. Ludzie myslcie!