https://prnt.sc/k8j5cw
A proszę Cie bardzo to jest odpowiedz pracownika na moją 1 prośbę o odblokowanie zamkniętego konta (wymazane zostały dane). Pozniej było jeszcze moje zapytanie wysłane @ dlaczego konto nie zostanie odblokowane? I odpowiedz firmy, którą podałem wyżej.
Ale dlaczego masz taki problem, żeby zwolnić ich z tajemnicy i upublicznić cały zapis rozmowy? Tekst konsultanta "a jednak, panie ***" świadczy, że miałeś jakieś problemy, czy głupie odzywki, a jeśli tak faktycznie było, to nie dziw się, że konsultant dopasował się po prostu do poziomu Twojego.
Inna sprawa, że jeśli ten pan Jakub jest tym samym panem Jakubem, z którym ja miałem okazję pisać, to jest po prostu osobą niekompetentną i mało obeznaną. Pisałem kiedyś w trakcie trwania Mundialu, gdyż w bonusomacie wypadł mi bonus 100% do 20zł, a akurat miałem tyle na swojej karcie mastercard paysafecard. Odezwałem się na chacie, czy jest możliwość wpłaty przez kartę paysafecard, na co dostałem odpowiedź, że wpłaty paysafecard nie są jeszcze u nich możliwe. Ponownie zapytałem, czy przez kartę mastercard, wydaną przez PSC wpłacę, a nie sam kod doładowania, to napisał, że nie, bo system zablokuje taką płatność. Ale że wpłacałem tak niejednokrotnie do
Fortuny, czy STSa zanim ten wprowadził metodę PSC jako depozyt, to spróbowałem z czystej ciekawości wpłacić i jak myślałem wpłata przeszła bez żadnego problemu. Bałem się, że ów problem pojawi się przy wypłacie.
Po zleceniu wypłaty otrzymałem maila z prośbą o weryfikację konta, z którego doładowałem konto. Wysłalem im screeny z konta paysafecard i ostatnie płatności kartą, m.in. depozyt do ETOTO, czy
Fortuny i dostałem taką odpowiedź na maila:
Bałem się, ze jednak nici z wypłaty, ale zaraz przyszło potwierdzenie z ekspres przelewów i kasa dotarła, dlatego nie chce mi się wierzyć, żeby komuś robili problemy z wypłatą, jeśli w takim wypadku zachowali się w porządku. Na forum już wielokrotnie oczerniano m.in. LVBET, czy
forbet, a później pokornie przepraszano, gdy wyszły fakty, że ktoś przerobił screeny i chcieli do sądu nawet pozywać gracza za oczernianie na forum publicznych, to ktoś pisał post i przepraszał. Jak ktoś wyżej napisał - legalnie działająca firma nie może robić sobie takich jaj, bo w sądzie by sprawę przegrała i pod względem PR wypadała blado i mało wiarygodnie.