Zdarzenie: DreamHack winner
Typ: DongRaeGu
Kurs:
3.700
Bukmacher: Pinnacle
Witam. Swój typ podaję dziś mimo, że na kilka dni przed startem limit wynosi zaledwie 150 zł ale i tak bym nie zagrał za więcej ???? . Za to kurs wyborny ???? . Jak ktoś chce zagrać za więcej to na pewno Pinnacle popuści koło piątku limity na to zdarzenie ale to i kurs bedzie mniejszy. Zresztą znając ich jak to zagram zaraz to kurs spadnie bo ostatnio co nie zagram to potem o dziwo kurs spada ???? .
Even rozgrywany w Hiszpanii, a nagrody bardzo cieakwe. Na starcie 8 graczy. DongRaeGu to jeden z najlepszych graczy na świecie. IMO to drugi Zerg świata zaraz po NesTea. Jego bilans w wielkich turniejach to 27-9 ???? . Jedynym graczem, który może mu zagrozić jest Hero. Grali nie tak dawno i było 4:3 dla DongRaeGu ale na Hero trzeba uważać. Inną postacią na którą musi uważać jest z pewnością Rain. Ale to raczej wynika z faktu, że Rain gra Terranem, a wiadomo jakim poparciem cieszy się ostatnio proxy bunker pod 2nd expand Zerga ???? . Myślę jednak, że DongRaeGu maił sporo czasu aby przećwiczyć tego typu zagrania i na pewno się na nie przygotował. Poza tym w turnieju mamy:
- IDRA - przereklamowany zerg. Ostatnio więcej czasu poświęca swoim sponsorom i ich zachciankom niż na konkretnym treningu;
- NANIWA - szwedzki Protoss, który wraca z Korei. Nawet jeśli podniósł tam swój poziom to nie wierzę, że jest w stanie zagrozić DongRaeGu;
- HuK - kolejny Protoss - HuK lata między Koreą, Stanami i Europą. Kiedy ma niby ćwiczyć. Ostatnio widziałem jak streamował i nie widziałem w jego grze jakichś rewelacji;
- ThorZain - kolejny Terran. Ale skoro DongRaeGu zjada Terran z koreańskiego laddera jak
MMA, Puma, Boxer to z ThorZainem nie powinien mieć problemów;
- Lucifron - przedstawiciel gospodarzy. Miał sporą przerwę. Ostatnio wrócił na ladder gdzie ma super staty ale nie wolno się nimi sugerować. Jesli ktoś dobrze opanuje kilka taktyk na ladderze to może mieć ratio w granicach 80%. Jak pzyjdzie do meczy turniejowych to tacy gracze tylko statystują ???? .
Podsumowując. DongRaeGu to prawdziwa torpeda jeśli idzie o line up tego turnieju. Potem mamy spadek o lvl niżej i jest Hero, potem znów spadek o lvl niżej i Rain. A potem spadek o kilka lvl i cała reszta ???? .
Pozdrawiam ????