pojecie "żałoba" straciło szacunek i teraz tak naprawde kogo to obchodzi, ja płakałem po gornikach? nie, nie znam osoby co by płakała, bede hamski i powiem ze to po czesci ich wina bo nie mieli ambicji na lepsza prace(oczywiscie nie wszyscy)Przeszkadza Ci to w czymś?
chociażby w tym, że się mecz nie odbędzie, czy nawet durne programy rozrywkowe. rozumiem, że to wielka tragedia, ale nie po każdym takim wypadku trzeba żałoby wprowadzać ...To dla kotka :zoltakartka:
A ja coś takiego napisałem?
Pytam tylko kolegę w czym mu to przeszkadza? Czarny znaczek TVN mu się nie podoba?
Sorry w takim razie..
:| :|pojecie "żałoba" straciło szacunek i teraz tak naprawde kogo to obchodzi, ja płakałem po gornikach? nie, nie znam osoby co by płakała, bede hamski i powiem ze to po czesci ich wina bo nie mieli ambicji na lepsza prace(oczywiscie nie wszyscy)
life is brutal
Widziałem co tam było i dlatego odpowiem.......................
Pewnie, że ich wina. Tych co zginęli w WTC to też ich wina byla, że nie zostali górnikami tylko pracowali właśnie tam ????pojecie "żałoba" straciło szacunek i teraz tak naprawde kogo to obchodzi, ja płakałem po gornikach? nie, nie znam osoby co by płakała, bede hamski i powiem ze to po czesci ich wina bo nie mieli ambicji na lepsza prace(oczywiscie nie wszyscy)
life is brutal
Wytrzymasz dwa dni bez Tańca z Gwiazdami.chociażby w tym, że się mecz nie odbędzie, czy nawet durne programy rozrywkowe. rozumiem, że to wielka tragedia, ale nie po każdym takim wypadku trzeba żałoby wprowadzać ...
Górnikom nalezy sie szacunek. Podobalo mi sie jak na Legii uczcili to co sie stalo minuta ciszy. Ale to co robi kwaku to jest masakra jakas - wczoraj kica z kaczorowa w spale a dzisiaj w zalobie.pojecie "żałoba" straciło szacunek i teraz tak naprawde kogo to obchodzi, ja płakałem po gornikach? nie, nie znam osoby co by płakała, bede hamski i powiem ze to po czesci ich wina bo nie mieli ambicji na lepsza prace(oczywiscie nie wszyscy)
life is brutal
nie chodzi mi o to kto tylko jak :|Widziałem co tam było i dlatego odpowiem.
Gdyby ja wprowadził Tusk albo inny pajacyk to nie byłaby farsa?
Ty wiesz co Ty piszesz??pojecie "żałoba" straciło szacunek i teraz tak naprawde kogo to obchodzi, ja płakałem po gornikach? nie, nie znam osoby co by płakała, bede hamski i powiem ze to po czesci ich wina bo nie mieli ambicji na lepsza prace(oczywiscie nie wszyscy)
life is brutal
Głupoty gadasz Jarku. Zwykły górnik nie zarabia 3 tyś złotych.średni górnik zarabia ok 3 tyś. plus 13stka i 14stka mało tego dochodzą deputaty z tego co wiem wielu ludzi z biura nie ma takich pieniędzy.
Dobrze gada, POLAĆ MUWidziałem co tam było i dlatego odpowiem.
Gdyby ja wprowadził Tusk albo inny pajacyk to nie byłaby farsa?
Pewnie, że ich wina. Tych co zginęli w WTC to też ich wina byla, że nie zostali górnikami tylko pracowali właśnie tam ????
Wytrzymasz dwa dni bez Tańca z Gwiazdami.
,,hamski'' to nie jestes ale prawda jest taka ,ze codziennie umieraja ludzie w kazdej pracy i nie ma zaloby i takie rzeczy jak smierc kilkunastu gornikow....nie rusza mnie to tez ,szczegolnie ,ze zarabiaja gruba kase za to co robia...tak samo jak zolnierze jada do afganistanu i umieraja ale za to im placa....pojecie "żałoba" straciło szacunek i teraz tak naprawde kogo to obchodzi, ja płakałem po gornikach? nie, nie znam osoby co by płakała, bede hamski i powiem ze to po czesci ich wina bo nie mieli ambicji na lepsza prace(oczywiscie nie wszyscy)
life is brutal
...zjedz raz na dol...badz 1000 metrow pod ziemia....nawet jak ci daja 5000 zlotych JUZ TAM NIE WROCISZ!!!...a stawka podstawowa to nie starcza na utrzymanie rodziny wiec blagam cie nie wypowiadaj sie...,,hamski'' to nie jestes ale prawda jest taka ,ze codziennie umieraja ludzie w kazdej pracy i nie ma zaloby i takie rzeczy jak smierc kilkunastu gornikow....nie rusza mnie to tez ,szczegolnie ,ze zarabiaja gruba kase za to co robia...tak samo jak zolnierze jada do afganistanu i umieraja ale za to im placa....
za 5 tys miesiecznie nie utrzymasz rodziny tak? super zyjesz widze ale ja mam prawie tyle na miesiac i jakos daje rade wyzyc i jeszcze pozyc......zjedz raz na dol...badz 1000 metrow pod ziemia....nawet jak ci daja 5000 zlotych JUZ TAM NIE WROCISZ!!!...a stawka podstawowa to nie starcza na utrzymanie rodziny wiec blagam cie nie wypowiadaj sie...
Dokładnie, miejsce z którego przez "okno" nie uciekniesz jak coś się dzieje....zjedz raz na dol...badz 1000 metrow pod ziemia....nawet jak ci daja 5000 zlotych JUZ TAM NIE WROCISZ!!!...
Jarek Gornicy (a takze i stoczniowcy) gineli za wasza i moja wolnosc, za toba nikt nie bedzie robil zaloby bo nigdy nie byles wart zlamanego centa...Ass poczytaj sobie w necie taka jest prawda.
Już za czasów Gierka górnictwo było "oczkiem w głowie" rządzących i Oni się przyzwyczajali do dobrego.
To samo można powiedzieć o tych co odeszli ze stoczni jakie odprawy podostawali, a placzą jakby się urodzili w tych halach.