>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Dyskusje, pytania oraz uwagi dotyczące konkursu Best of the Best

Waldi1979 3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Stawkowanie jest ok od 1-100j tylko jak sobie sam dobieram jednostki do stawek to nie rozumiem dlaczego jak mam bonus np 50 za 100 to mam wtedy wpisywać 100j skoro wcześniej to 100 jest dla mnie np 10j a tak rozumiem nowy punkt waldiego odnośnie bonusów
Odniosę się do tego po południu / wieczorem jak wrócę

Waldi1979 3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Stawkowanie jest ok od 1-100j tylko jak sobie sam dobieram jednostki do stawek to nie rozumiem dlaczego jak mam bonus np 50 za 100 to mam wtedy wpisywać 100j skoro wcześniej to 100 jest dla mnie np 10j a tak rozumiem nowy punkt waldiego odnośnie bonusów
a więc po kolei, stawkowanie jest 1j-100j, gdzie 100j to w teorii twoja największa stawka, ile u ciebie wynosi 1j to twoja indywidualna sprawa, dlatego nie ingerujemy w to i możesz sobie przy podawaniu kuponów sterować stawką z tego przedziału, natomiast w przypadku freebetów sprawa wygląda inaczej, grasz bez ryzyka, więc ten freebet musi się zgadzać z promocją u bukmachera procentowo, czyli tak jak napisałem wcześniej, załóżmy za zagranie kuponu za 50 funtów (jednostek) masz dostać freebet powiedzmy 100 funtów (jednostek) to musisz tak to podać w temacie, ale równie dobrze, możesz to podać kupon 10j - freebet 20j czy kupon 25j - freebet 50j itd

High_Roller 670,7K

High_Roller

Użytkownik
a więc po kolei, stawkowanie jest 1j-100j, gdzie 100j to w teorii twoja największa stawka, ile u ciebie wynosi 1j to twoja indywidualna sprawa, dlatego nie ingerujemy w to i możesz sobie przy podawaniu kuponów sterować stawką z tego przedziału, natomiast w przypadku freebetów sprawa wygląda inaczej, grasz bez ryzyka, więc ten freebet musi się zgadzać z promocją u bukmachera procentowo, czyli tak jak napisałem wcześniej, załóżmy za zagranie kuponu za 50 funtów (jednostek) masz dostać freebet powiedzmy 100 funtów (jednostek) to musisz tak to podać w temacie, ale równie dobrze, możesz to podać kupon 10j - freebet 20j czy kupon 25j - freebet 50j itd
No ok ale teraz w drugą stronę ;)
Powiedzmy że u mnie 10£ to 100j a muszę zagrać kupon lub kupony za 30£ żeby dostać to 10£. Czyli patrząc na regulamin to max stawka jednostkowa na ten kupon za 30£ to będzie 100j a nie 300j :D

successful 3,2M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Powiedzmy że u mnie 10£ to 100j a muszę zagrać kupon lub kupony za 30£ żeby dostać to 10£. Czyli patrząc na regulamin to max stawka jednostkowa na ten kupon za 30£ to będzie 100j a nie 300j :D
Czyli na tę okoliczność przyjmujesz, że 10 funtów to 33j i szafa gra 😉

Waldi1979 3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Przy freebetach musisz sobie procentowo dopasować stawkę , żeby zmieścić się w tych 100j i zachować proporcje pomiędzy kuponem za depozyt a za freebet. Innej opcji nie ma, wszystkim się nie dogodzi. successful successful ci to dobrze wyjaśnił.

High_Roller 670,7K

High_Roller

Użytkownik
Przy freebetach musisz sobie procentowo dopasować stawkę , żeby zmieścić się w tych 100j i zachować proporcje pomiędzy kuponem za depozyt a za freebet. Innej opcji nie ma, wszystkim się nie dogodzi. successful successful ci to dobrze wyjaśnił.
Wracajac do tematu

Troche głupie jest dopasywanie stawki pod free beta

Powiedzmy że cały czas gramy 100zł = 100j

Biorę np udział w promocji BONUSERII na STS

Ustawiam sobie 28 dni po 100zł

Nagroda na koniec to 1000zł czyli 1000j i nagle raz że nie moge na końcu zagrac w temacie kuponu za 1000j a dwa że pod bonus serię mam specjalnie zaniżać swoje stawkowanie ze 100j na 10j tylko po to żeby na końcu te 1000zł bonusu zmieściło się w limicie 100j :D

W uj sprawiedliwe bo np Ty bierzesz udział w promocji 30za 30 i wpisujesz sobie 30j za kupon który grasz za 30zł a ja mam wpisywać 10j za kupon który gram za 100zł tylko po to żeby zmiescić się w jakies wytyczne z dupy :D

Przecież to od razu minimalizuje ewentualne wygrane i obniża znacząco szansę na wygranie w best of the best....

Zwyczajnie nie narzucajcie nikomu stawkowania w temacie czy ktoś gra bonusy czy nie albo usuńcie granie za bonusy z tematów

successful 3,2M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Wracajac do tematu

Troche głupie jest dopasywanie stawki pod free beta

Powiedzmy że cały czas gramy 100zł = 100j

Biorę np udział w promocji BONUSERII na STS

Ustawiam sobie 28 dni po 100zł

Nagroda na koniec to 1000zł czyli 1000j i nagle raz że nie moge na końcu zagrac w temacie kuponu za 1000j a dwa że pod bonus serię mam specjalnie zaniżać swoje stawkowanie ze 100j na 10j tylko po to żeby na końcu te 1000zł bonusu zmieściło się w limicie 100j :D

W uj sprawiedliwe bo np Ty bierzesz udział w promocji 30za 30 i wpisujesz sobie 30j za kupon który grasz za 30zł a ja mam wpisywać 10j za kupon który gram za 100zł tylko po to żeby zmiescić się w jakies wytyczne z dupy :D

Przecież to od razu minimalizuje ewentualne wygrane i obniża znacząco szansę na wygranie w best of the best....

Zwyczajnie nie narzucajcie nikomu stawkowania w temacie czy ktoś gra bonusy czy nie albo usuńcie granie za bonusy z tematów
A czy ewentualne regulaminowe podniesienie limitu stawki do 1000j rozwiązałoby Twoją kwestię? Nikt do tej pory jakoś mocno nie kwestionował grania za bonusy w tym dziale. Ale skoro jest problem - to wypracujmy rozwiązanie, które zadowoli wszystkich, a nikogo nie zniechęci. IMHO całkowita rezygnacja z bonusów w tym dziale spowoduje spadek zainteresowania, ponieważ one nieraz ratują miesięczne salda wątku, a jak wiadomo znakomita większość z nas lubi chwalić się dodatnimi bilansami, a nie ujemnymi 😊

High_Roller 670,7K

High_Roller

Użytkownik
A czy ewentualne regulaminowe podniesienie limitu stawki do 1000j rozwiązałoby Twoją kwestię? Nikt do tej pory jakoś mocno nie kwestionował grania za bonusy w tym dziale. Ale skoro jest problem - to wypracujmy rozwiązanie, które zadowoli wszystkich, a nikogo nie zniechęci. IMHO całkowita rezygnacja z bonusów w tym dziale spowoduje spadek zainteresowania, ponieważ one nieraz ratują miesięczne salda wątku, a jak wiadomo znakomita większość z nas lubi chwalić się dodatnimi bilansami, a nie ujemnymi 😊
Gdzieś wyżej napisałem ci że stawkowanie 1-100j jest ok ale skoro 28 dni z rzędu grałbym w sts 100j=100zl to później po otrzymaniu 1000zl bonusu powinienem móc zagrać kupon w temacie za 1000j 🤷
Idąc za waszą propozycją musiał bym 28dni grać za 10j zamiast za 100j co mocno ogranicza pole zdrowej rywalizacji w best of the best . Dla przykładu ktoś sobie gra jakieś bonusy 30 za 30 i nie musi manipulować stawkami

successful 3,2M

successful

ModTeam
Członek Załogi
W takim razie po prostu też korzystaj z bonusów 30 za 30.

Na końcu dnia to jest tylko i wyłącznie zabawa. Fakt, można wygrać stówkę czy dwie za dobre typy ale to jest kropla w porównaniu do budżetu jaki realnie byś wydał na grę za bonus w STS (2800 zł).

High_Roller 670,7K

High_Roller

Użytkownik
😂😂
Skoro to jest tylko zabawa to po co w ogóle robiliście jakieś zmiany ?
Było zostawić tak jak było przecież to tylko 2 stówki 🤷
Także wasz regulamin odnośnie działu kupony ze statystykami jest sprzeczny sam sobie .
Najpierw jest powiedziane że stawka dowolna później że jak bonus to stawka ma być adekwatna do bonusu . Nie trzeba podawać wszystkiego co się gra ale jak się gra o bonus to trzeba podać kupon kwalifikujący się pod bonus a teraz jeszcze usłyszałem żeby nie grać bonus serii tylko żeby grać 30 za 30 👍

tam kogoś dupa piekła o bonusy ze można zawyżać stawki i że nie ma to sensu ale zaniżać stawki odnośnie bonusów to już jest okej 😂

cytując klasyka „nie kradnij! Władza nie znosi konkurencji”

ps : powiedzmy że 12-13 kuponów z 28 z bonus serii jest trafionych z kursem wymaganym 2,50
Łatwo policzyć jednostki zarobione przy 10j na kupon i przy 100j na kupon :)
Skoro 100zl to 100j u mnie to chore jest to abym pod ten konkurs zmieniał 100j na 10j tylko po to żeby na końcu zagrać otrzymany bonus 1000zl za 100j bo to jest max o którym mówi regulamin

Ostatnia edycja:
successful 3,2M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Kiedyś 5 lat temu był fajny konkurs, liczył się miesięczny yield, żadne bonusy nie wpływały na wynik.

Oczywiście musiał się trafić malkontent który twierdził że to jest jeden wielki absurd, że bez sensu, że można za łatwo wygrywać co miesiąc i że wynik musi być w jednostkach, a nie w udziale procentowym w zysku.

No to zmieniliśmy konkurs na taki jaki jest obecnej postaci. Malkontent się ucieszył, pograł 2 miesiące i już dawno temu przestał się logować 😂

Jeśli chcieć wyciąć bonusy to tylko dla Ciebie, może jeszcze dla trzech innych osób. Jaka jest szansa, że przez kolejne dwa lata wrzucałbyś tu kupony? No właśnie. A zmiany w regulaminie są na stałe (lub do kolejnej zmiany).

Twój kłopot związany z nieopłacalnością brania STS-owego bonusu tutaj jest do rozwiązania na trzy różne sposoby - każdy został podany i omówiony wyżej w ciągu ostatnich kilku dni.

Waldi1979 3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Powiedzmy, że zmienimy stawkowanie od 1j do 1000j, wtedy automatycznie musimy zwiększyć limit bankruta na 10k, bo za chwilę będą głosy, że przy większej stawce ryzyko wzrasta 10x. Uważasz, że taka zmiana wpłynie na zwiększenie frekwencji w konkursie?

High_Roller 670,7K

High_Roller

Użytkownik
Powiedzmy, że zmienimy stawkowanie od 1j do 1000j, wtedy automatycznie musimy zwiększyć limit bankruta na 10k, bo za chwilę będą głosy, że przy większej stawce ryzyko wzrasta 10x. Uważasz, że taka zmiana wpłynie na zwiększenie frekwencji w konkursie?
Tu nie chodzi konkretnie o zwiekszanie jednostek

Tylko jak konkretnie grał bym bonus serie to finalnie po 28 dniach grania po 100 j otrzymuje sie bonus 1000 zł i wtedy powinno sie móc zagrac w temacie kupon za 1000j .
Bonus serie wybiera sie samemu . Można grać za 50zł , mozna i za 100 zł i wtedy na koniec za wykonanie całego zadania dostaje sie bonus . Czy to by było 500zł czy 1000zł to ten bonusowy kupon powinien móc byc zagrany za 1000j (ewentualnie 500j przy 500zł)skoro przez całą bonusserie gra sie po 100j

Ktoś sobie gra 30za30 i gra po 30j w temacie .
Skoro ja np wybieram bonus serie za 100zł i to jest 100j u mnie w temacie to niby dlaczego mam nagle zmieniac stawkowanie pod bonusserie ?

Tu chodzi o zagranie za bonus na koniec serii i nie ważne czy to bedzie 500zł czy 1000zł

Odpowiadając jeszcze na pytanie co zwiększy frekwencje w konkursie to wydaje mi się że na pewno nagrody finansowe :D Dopisujecie po jednym 0 dokażdej nagrody i zaraz byłby wysyp tematów :D

O innych czynnikach ciężko mi mówić , nie wiem ilu jest aktywnych uzytkowników w dziale KzS a ilu było np 3 lata temu

Ja np gram bonus serie po 28 dni także z mojej strony 28 kuponów na miesiąc jest pewne :D

Waldi1979 3M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
O wysokości nagród nie ja decyduję, więc tu takiej "fajnej" zmiany z dopisaniem jednego 0 raczej nie będzie ;)

co do tej rzeczonej bonus serii to nie wyobrażam sobie, że podajesz kupony w temacie po 100j i nagle na koniec miesiąca wstawiasz kupon za 1000j, gdzie w teorii nikt inny nie może przekroczyć 100j na kupon, granie kuponów po 100j i zagranie bonusu za 100j na koniec miesiąca pewnie nie zadowala cię, zresztą wychodzi, że problem w teorii dotyczy tej jednej konkretnej promocji, przejrzałem twój temat i nie wstawiłeś od początku żadnego kuponu z STS, nie ma chyba nawet żadnego z PL. Poza tym Forum od dłuższego czasu nie współpracuje już z STS i nie mamy żadnego powodu, żeby ich promocji w jakikolwiek sposób reklamować, nie ingerujemy czy ktoś tam lubi grać czy nie, ale wprowadzanie zmian pod firmę z którą nie mamy żadnej współpracy raczej się nie kalkuluje.

Do góry Bottom