>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje polityczne - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
krol-julian 7,3K

krol-julian

Użytkownik
No takie komentarze też nie są na normalnym poziomie ... Kpina w sensie budowy kaplicy to jedna ze stron i napędzanie walki.
Powinni tam wmurować tablicę i już , ale politycy walczą ludźmi i jedni na siłę tego nie chcą a drudzy na siłę buntują ludzi .

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Powinni tam wmurować tablicę i już , ale politycy walczą ludźmi i jedni na siłę tego nie chcą a drudzy na siłę buntują ludzi .
Dlaczego powinni wmurować tablicę ?

Krzyż postawili harcerze. Skoro zgodzili się na przeniesienie to Ci wszyscy ludzie nie mają nic do gadania. Nie wiem po co robić kabaret.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Dlaczego powinni wmurować tablicę ?

Krzyż postawili harcerze. Skoro zgodzili się na przeniesienie to Ci wszyscy ludzie nie mają nic do gadania. Nie wiem po co robić kabaret.
A dlaczego nie? Raziła by Cię po oczach ta tablica?

krol-julian 7,3K

krol-julian

Użytkownik
Tablicy nie łączę z krzyżem. Krzyż dla mnie jest nie do komentowania bo to za duża gra.
W każdym kraju po takiej katastrofie , gdzie ginie między innymi prezydent powstało by coś. Dochodzi też czynnik społeczny, gdzie była wielka żałoba. Widząc zachowania ludzi, wystarczy wbudować w chodnik tablicę i już. Nic wielkiego to nie jest a da spokój.
Wogóle nie należy łączyć krzyża z tablicą , robią to ci ludzie i ty podałeś argumentację łączącą.
Za pomnikiem nie jestem , ale tablica powinna się pojawić .

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Tablica z tego co wiem już tam jest, albo jest zaprojektowana i będzie lada dzień. Zła organizacja dzisiaj, dopuszczeni ci chorzy fanatycy pod sam krzyż.

S 0

speedywwy

Użytkownik
Ahhh jak ja kocham WIELKA POLSKE KATOLICKA (niezmiernie smieszy mnie ten podpis Skrewdrivera ???? ) ahhh ile miłosierdzia, ile wiary i uśmiechu dziś pod pałacem prezydenckim, aż miło popatrzeć ????
W niedziele w pierwszym rzedzie w kosciele, najglosniej hossane spiewaja a tylko wyjda z goscioła i by najchetniej zabili Tuska, Komorowskiego i pół polski. Niektorzy strasza islamistami a nie widza ze pod bokiem rosna nam ekstremisci i moze to sie skonczyc źle...
Tylu frustratów i ludzi, ktorym w zyciu nie wyszło, jeszcze w jednym miejscu nie widzialem!
Kolejny wstyd i hanva dla Polski zafundowana przez PiS, kato-terrorystów i zwykłych idiotów.
Macie zywy przykład dlaczego trzeba chodzic na wybory... Własnie po to, aby Ci niezrównowazeni psychicznie ludzie nie wybierali, kolejnych, zaburzonych emocjonalnie i psychiczie 60 letnich singli z kotem. Pozdrawiam.

krol-julian 7,3K

krol-julian

Użytkownik
Tablica z tego co wiem już tam jest, albo jest zaprojektowana i będzie lada dzień. Zła organizacja dzisiaj, dopuszczeni ci chorzy fanatycy pod sam krzyż.
masz złe info. Walz i główny architekt wawy nie zgodzili się na tablicę. Cały problem właśnie tkwi w tym iż oni na siłę to robią .

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Czy np. pod Białym Domem stoi krzyż, tablica upamiętniająca zabójstwo Kennedy&#39;ego? NIE. Czy pod Buckingham stoi krzyż, albo tablica upamiętniająca śmierć Diany? NIE.

Fabik, od modlenia się są kościoły, nie Pałac Prezydencki.

krol-julian 7,3K

krol-julian

Użytkownik
Piszecie o tych ludziach wstyd , hańba itd ...
A tutaj się okazuje, że jeden mądrzejszy od drugiego i nikt nie przymuje żadnych argumentów. Dziwicie się tym ludziom, a oni są odwzierciedleniem społeczeństwa.
Jednym to wisi , modlić się można wszędzie po co wogóle robić coś. Drudzy mają kompletnie inne myśli .
Ja nie jestem wielkim katolikiem , tablicę bym bardziej widział w roli pamięci a nie modlitw. Społeczeństwo mocno przeżyło tą katastrofę i moim zdaniem takie coś powinno powstać

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Chyba żartujesz Julian. Oni nie odzwierciedlają społeczeństwa. Społeczeństwo (staram się jak mogę przed napisaniem normalne) siedzi w pracy, zajmuje się dziećmi, jest na wakacjach. Nie ma czasu na robienie tej szopki. Spora część katolików chciała godnie i należycie poświęcić krzyż i przenieść go do tego kościoła, ale co oni mogą poradzić na takich oszołomów pryskających gazem na straż i policję? Współczuję im, że jako katolicy są utożsamiani z takim bydłem.

S 0

speedywwy

Użytkownik
Tablica jak najbardziej tak, ale bez zadnych symboli religijnych!! Czy pod WTC stoi wielki krzyz? Albo inny symbol religijny? Nie. A tez masa ludzi sie tam zbierala i ciagle zbiera... Jakos amrerykanie nie mieli takich problemów, tylko nasza ciemnota... Witamy w sredniowieczu! Twraz tylko czekac na palenie rzekomych czarownic, homoseksualistów i innowierców!

krol-julian 7,3K

krol-julian

Użytkownik
Podzielam zdanie speedywwy . Krzyż nie , ale tablica tak.
Zresztą , lepiej skończyć dyskusję. Tyle czasu nikt nic z tym nie robił a teraz oburzenie wszystkich , a tvn jak zwykle zbija śmietankę.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Nie wiem co znaczy &#39;zbijać śmietankę&#39;, ale to nie wysłannicy tvn&#39;u tam dzisiaj robili burdel, tylko Trwamu i ojdyra.

krol-julian 7,3K

krol-julian

Użytkownik
No gdzie zbijanie śmietanki łączy się z robieniem burdelu ... ????
Poprostu jak zwykle są na topie i mają parę dni roboty i sami będą nakręcać teraz. Będą gadali o tym cały dzień i kaska płynie morzem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom