kowboj
Użytkownik
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/51,80273,8207440.html?i=23 żeby było wiadomo, co tam było słuchane
Chyba ci się coś kolego porąbało kompletnie.i krzyż,który powinien łączyć ,teraz dzieli.
W świetle ostatnich wydarzeń nic mnie tak nie bawi jak ten podpis ????WIELKA POLSKA KATOLICKA
Tak biedaki, dalej zwalajcie na Komorowskiego, na Tuska ... Bo przecież ten przykuty do krzyża to był Tusk, a ta skandująca, że nie odda krzyża to Gronkiewicz-Walz.Chyba ci się coś kolego porąbało kompletnie.
Ta smutna walka nakręcana przez kretyńskich reporterów jest efektem zaniedbań paru ludzi...M. in. naszego prezydenta elekt,który jak widać buduje w Narodzie zgodę...Natomiast ci najbardziej wyzywający wszystkich i obrażających dokoła Krzyża nie mają zbyt dobrze poukładane w głowach i za nich mi jest wstyd...
Czytać ze zrozumieniem to ty nie umiesz...Mówię,że Komorowski jest współwinny sytuacji. Natomiast wstyd mi za tych krzykaczy wyzywających wszystkich dokoła-to nie są katolicy...Tak biedaki, dalej zwalajcie na Komorowskiego, na Tuska ... Bo przecież ten przykuty do krzyża to był Tusk, a ta skandująca, że nie odda krzyża to Gronkiewicz-Walz.
Obchodzi mnie to tak jak zeszłoroczny śnieg.W świetle ostatnich wydarzeń nic mnie tak nie bawi jak ten podpis ????
Nie jest współwinny tej sytuacji. Chodnik przed pałacem prezydenckim to nie jest miejsce dla krzyża. Zamiast obwiniać Komorowskiego ustosunkuj się lepiej do komunikatu pis z wczoraj, który zamiast łagodzić sytuację dolał oliwy do ognia. Jeżeli szukasz winnych to właśnie w tej partii i w jej działaniu.Czytać ze zrozumieniem to ty nie umiesz...Mówię,że Komorowski jest współwinny sytuacji.
A Ty uważasz, że sprawa z krzyżem nie ma nic wspólnego z polityką ?Czy to naprawdę dobry temat na Wasze dyskusje? Jaki to ma związek z polityką?
No i bardzo dobrze, że w innym miejscu. Jak już wczesniej pisałem chodnik przed pałacem prezydenckim nie jest od upamiętniania katastrof lotniczych. Pokaż mi gdzie powiedzieli, że tablica będzie w innym miejscu, bo niestety planują gdzieś w okolicach, w których stał krzyż.Taa ale lepiej już skończyć tą dykusję bo są już wpisy czysto polityczne. Widać kto za kim jest i okazuje się iż jedna partia wogóle nie jest winna a druga ponosi winę.
Lepiej sobie jakiś meczyk włączyć i podyskutować o tym , bo nam za gadanie o polityce nie płacą jak tym mądrym i praworządnym politykom ????
Midel : co do tablicy, ja wiem że dzisiaj bębnią ciągle o pomniku iż nie wyrażono na niego zgody ale jak dobrze poszukasz to również jest brak zgody na tablicę pod pałacem. Najpierw ogłosił to arcgitekt a potem potwierdziła Walc , jako powód podali podobny do tego od pomnika , iż starówka jest uznana za zabytek i niemożna ingerować itd ... Więc info jest dobre . Tablica będzie prędzej czy później ale PO planuje ją umieścić w innym miejscu. Gdzie , oczywiście nie wiadomo. Czy przez tą sytuację jakoś przejdzie plan tablicy pod pałacem - może tak , zobaczymy.
No jak mam ci pokazać ???? ???? Przyprowadze jutro Tuska ????No i bardzo dobrze, że w innym miejscu. Jak już wczesniej pisałem chodnik przed pałacem prezydenckim nie jest od upamiętniania katastrof lotniczych. Pokaż mi gdzie powiedzieli, że tablica będzie w innym miejscu, bo niestety planują gdzieś w okolicach, w których stał krzyż.
+1Nie jest współwinny tej sytuacji. Chodnik przed pałacem prezydenckim to nie jest miejsce dla krzyża. Zamiast obwiniać Komorowskiego ustosunkuj się lepiej do komunikatu pis z wczoraj, który zamiast łagodzić sytuację dolał oliwy do ognia. Jeżeli szukasz winnych to właśnie w tej partii i w jej działaniu.
Dzieki Bogu Polska jest panstwem świeckim i nie kazdy musi miec katolicka hierarchie wartosci. Powiem Ci nawet, ze Ci ktorzy rzekomo sie nia kieruja, w niedziele siedza w pierwszym rzedzie i njaglosniej spiewaja hossane dzis wyzywali ksiezy od ubeków, robili zadyme, a jedna siwa tepa stara uposledzona baba udawala Jezusa. Ahh te miłosierdzie ???? JPII przewraca sie w grobie. Szatanisci sie lepiej zachowuja.Obchodzi mnie to tak jak zeszłoroczny śnieg.
Gdyby wszyscy w tym kraju mieli katolicką hierarchię wartości i wg niej postępowali to byłoby pięknie
przypomnę ,że pan Kaczyński zaczął walke po wypborach ,wyszło szydło z worka.Chyba ci się coś kolego porąbało kompletnie.
Ta smutna walka nakręcana przez kretyńskich reporterów jest efektem zaniedbań paru ludzi...M. in. naszego prezydenta elekt,który jak widać buduje w Narodzie zgodę...Natomiast ci najbardziej wyzywający wszystkich i obrażających dokoła Krzyża nie mają zbyt dobrze poukładane w głowach i za nich mi jest wstyd...
Oczywiście, że tak uważam. Ale jakie ma znaczenie, co ja uważam? O czym tu w ogóle dyskutować? To nie są decyzje polityczne tylko administracyjne.A Ty uważasz, że sprawa z krzyżem nie ma nic wspólnego z polityką ?
Ja nie mówię o żadnym rzekomym kierowaniu się tą hierarchią tylko faktyczną.I też mnie bolą takie zachowania pseudokatolikówDzieki Bogu Polska jest panstwem świeckim i nie kazdy musi miec katolicka hierarchie wartosci. Powiem Ci nawet, ze Ci ktorzy rzekomo sie nia kieruja, w niedziele siedza w pierwszym rzedzie i njaglosniej spiewaja hossane dzis wyzywali ksiezy od ubeków, robili zadyme, a jedna siwa tepa stara uposledzona baba udawala Jezusa. Ahh te miłosierdzie ???? JPII przewraca sie w grobie. Szatanisci sie lepiej zachowuja.