>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje polityczne - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
To jest parodia. Zamiast godnie przenieść ten krzyż będą krzyki, wyzwiska, przepychanki. Ci ludzie niestety są chorzy psychicznie.
Wstyd

klemi 52

klemi

Użytkownik
Ze slonecznikami koles przyszedl, drugi z Lwowa przyjechał, &#39;bez krzyza nie bedzie Kosciola&#39; ???? ladnie popierniczony naród

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Dajcie spokój... Śmiech przez łzy.
Nawet jakaś młoda dziewczyna zwerbowana.
Ten gość z Lwowa przyjechał :?: ???? Coś tam słyszałem o Lwowie ale nie wyłapałem kontekstu.

rychuu 84

rychuu

Użytkownik
Tak mnie zaciekawiliście tą ustawką że musiałem TV włączyć. Ale jazda :)
&quot;Nie rozlewajcie Polskiej krwi&quot;- skąd takie świry się biorą?
&quot;Ludzie ci oddali życie za wolną Polskę&quot; - teraz każdy co zginie w wypadku oddaje życie za wolną Polskę ????

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
No czego się ktoś spodziewał. Efekt wielotygodniowej walki .
Polskie społeczeństwo ogólnie jest tępe niestety, łatwo nami manipulować.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
ale i tak gorzej o kibolach będa pisać...
e/ Zdrowaś Maryjo odmawiają...
Przynajmniej się posmiać można... Choc teraz to już płakać trzeba, taka żenada.

krol-julian 6,2K

krol-julian

Użytkownik
Ja nierozumiem po jakiego chu.. przenoszą ten krzyż. Po co robić pośmiewisko. Komu to przeszkadza. Niech stoi narazie, wbudować w ziemie tablice i po problemie. Ale po co ? Lepiej pokazywać kto mocniejszy , czy pan Tusk czy pan Kaczor . Logiczne jest że po takiej katastrofie powinna być jakaś tablica czy coś, raczej w każdym normalnym kraju tak by było . Tutaj wiadomo że Lecha większość nie nawidziła i teraz walka.

maszot 16

maszot

Użytkownik
Ja nierozumiem po jakiego chu.. przenoszą ten krzyż. Po co robić pośmiewisko. Komu to przeszkadza. Niech stoi narazie, wbudować w ziemie tablice i po problemie. Ale po co ? Lepiej pokazywać kto mocniejszy , czy pan Tusk czy pan Kaczor . Logiczne jest że po takiej katastrofie powinna być jakaś tablica czy coś, raczej w każdym normalnym kraju tak by było . Tutaj wiadomo że Lecha większość nie nawidziła i teraz walka.
Każdy boi się wziąć odpowiedzialności i podjąć jakąkolwiek decyzję. To pokazuje, jak demokracja w naszym kraju jest niedojrzała. Jak te osły starają się o elektorat a nie o obronę jakichkolwiek idei. Pierdoleni populiści.
Może Fabik nam pomacha. Pewno gdzies tam się kręci.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Przenosić, bo to nie jest miejsce kultu religijnego, tylko budynek urzędowy. Ci co tam teraz stoją chcą po roku budowy jakiejś kaplicy w miejscu tego krzyża? Czy to są ludzie zrównoważeni psychicznie i poważni? Jeśli tacy ludzie mają dyktować warunki w takich sprawach to lepiej uciekać...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom