midel
Użytkownik
Z tym nie dyskutuję.Jakby chcial to dal rade.
Porównuję tylko do żabojadów i reszty "przyjaciół z UE"
Z tym nie dyskutuję.Jakby chcial to dal rade.
Hehee zabrzmiało jakbyś ze mna nie dyskutowal :grin:Z tym nie dyskutuję.
Porównuję tylko do żabojadów i reszty "przyjaciół z UE"
Hehee zabrzmiało jakbyś ze mna nie dyskutowal :grin:
RAcja co do przyjaciół z UE skrytykował ich prezydent Czech, powiedział , że to wstyd. Chociaz ' podobno' Barosso bardzo chciał przyjechac...
Może faktycznie dziwnie napisałem i można to dwojako rozumieć, ale wiesz o co mi chodzi ????Hehee zabrzmiało jakbyś ze mna nie dyskutowal :grin:
RAcja co do przyjaciół z UE skrytykował ich prezydent Czech, powiedział , że to wstyd. Chociaz ' podobno' Barosso bardzo chciał przyjechac...
Taki sam lęk powinien towarzyszyć miesiąc wcześniej bo w sondażach dużą przewagę miała Platforma.Albo raczej lęk przed wzięciem wszystkich stolków przez PO
Sondaże sondażami wielokrotnie to podkreślałem. Ale typowy Jan Kowalski może myslec : Zaraz teraz po tragedii zgineła elita narodu w tym pisu, najwazniejszy w kraju jest teraz człowiek PO Komorowski i oczywiscie premier tez z PO Tusk, przeciez oni " swoich " obsadza". Oczywiscie taki przyklad z przymróżeniem oka ale tak niektorzy myslec mogą. A z tym , że media głównie TVN ktory najbardziej lał na ś.p Kaczyńskiego teraz kreuje go ponad miare to , dla nich typowe najbardziej zaklamana TV.Taki sam lęk powinien towarzyszyć miesiąc wcześniej bo w sondażach dużą przewagę miała Platforma.
Tragedia w Smoleńsku i rekordowy wzrost poparcia dla PiS, partii byłego prezydenta lansowanego w tej chwili na bohatera narodowego i męczennika . Trudno tego nie wiązać ze sobą.
Wg PIS ta firma jest nierzetelna wiec o niczym to nie świadczy.Rekordowy wzrost poparcia dla PiS, do PO traci tylko 6 procent
41 proc. Polaków oddałby swój głos na Platformę Obywatelską, gdyby wybory parlamentarne odbyły się w najbliższą niedzielę. Prawo i Sprawiedliwość może liczyć na poparcie 35 proc. wyborców - wynika z sondażu MillwardBrown SMG/KRC dla "Faktów" TVN.
PAP
---------------------------
Współczucie narodu nie zna granic ...
No i? Chwalisz się, czy żalisz?A ja się wczoraj podpisałem pod kandydatura Komorowskiego :]
Naturalna decyzja że przewodniczący partii kandyduje. Personalnie Napieralski jest podobny do Komorowskiego, brak charyzmy i politycznego nosa jak dla mnie eliminuje go na wstępie.No i SLD wystawiło kandydata - Grzegorz Napieralski.
Dobra, zła decyzja waszym zdaniem ?
Tak, tylko, że w tym wypadku jest to można powiedzieć o swego rodzaju niespodziance, mówiło się o Kaliszu, Siwcu, a tu jednak Napieralski.Naturalna decyzja że przewodniczący partii kandyduje. Personalnie Napieralski jest podobny do Komorowskiego, brak charyzmy i politycznego nosa jak dla mnie eliminuje go na wstępie.
No i kampania pisu przyniesie efekt - "głosujcie na nas, żeby PO nie miało premiera i prezydenta". No i głosujcie błazny, a potem płaczcie, że żadna ustawa nie przechodzi, bo Jaruś będzie jeszcze więcej blokował niż jego brat, że są kłótnie itd. Cóż, w zdrowym kraju nie żyjemy.Ło matko, tylko nie Kalisz. On prezydentem miałby być ? Człowiek po łokcie umaczany w krwi Olewnika ? Dobrze że Startuje Napieralski, Człowiek z góry przegrany. Panowie ( i panie ), jeżeli chcecie naprawdę zrobić coś dobrego dla Polski i dla siebie na przyszłość. zagłosujecie na Jarka. Mówię serio. Nie można dać dojść do pełnej władzy PO. To będzie katastrofa dla polski.
Ok, piszesz, że będziemy płakać, że żadna ustawa nie przechodzi, a czemu nie bierzesz pod uwagę, że będziemy też płakać jak PO wymyśli coś co większości społeczeństwa się nie spodoba?No i kampania pisu przyniesie efekt - "głosujcie na nas, żeby PO nie miało premiera i prezydenta". No i głosujcie błazny, a potem płaczcie, że żadna ustawa nie przechodzi, bo Jaruś będzie jeszcze więcej blokował niż jego brat, że są kłótnie itd. Cóż, w zdrowym kraju nie żyjemy.
I najlepiej było by aby tym kimś był ten człowiek:W obecnej sytuacji najlepiej byłoby gdyby prezydentem został ktoś spoza tych dwóch ugrupowań. Nie można dopuścić aby cała władza była w rękach jednej partii, ale tak samo nie bardzo można dopuścić do władzy J.Kaczyńskiego.
Akurat czy ten pan byłby odpowiedni to mam wątpliwości.I najlepiej było by aby tym kimś był ten człowiek:
http://www.youtube.com/p/7A075EDA678BBD36&hl=pl_PL&fs=1%22%3E%3C/param%3E%3Cparam
Wtedy można być pewnym że żaden dobry pomysł nie będzie blokowany, niestety większość ludzi nie wie o jego istnieniu. ????