>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje o zlocie

ted 12,8K

ted

Forum VIP
ja już w pociągu. Trochę mniej browarków od kanasa ale musze rano być świeży w poznaniu :p

jawek 313

jawek

Użytkownik
Ted, co Ty robisz w Poznaniu? ???? jak będzie potrzeba coś dowieźć z Leszna do Boszkowa to w sobotę zapewne się zjawię, więc mogę coś zabrać ????

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Załatwiłem &quot;zestaw gracza&quot; ;p. Teraz będziemy prawie jak urzędasy z UEFA ????
Jesteś dla mnie mistrzem że załatwiłeś coś tak kapitalnego.
Jak to zobaczyłem to od razu, smutek na twarzy...je***a sesja. :-(

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Świetna sprawa Oderka :) ????
Za nieco ponad dobę się zacznie. Dobrze, że nikt nie pije...

Pamiętacie :?: ????
Come il culo SimonS ????

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
chyba nie będzie kłopotu z kupnem biletu na pociąg Warszawa - Poznań :razz: Nie mam możliwości kupić biletu wcześniej, a sam pociągami nie jeżdżę wiec nie wiem. Wsiadam do tego pociągu w Kutnie (w połowie drogi) :razz:

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
chyba nie będzie kłopotu z kupnem biletu na pociąg Warszawa - Poznań :razz: Nie mam możliwości kupić biletu wcześniej, a sam pociągami nie jeżdżę wiec nie wiem. Wsiadam do tego pociągu w Kutnie (w połowie drogi) :razz:
Jutro problemu mieć nie będziesz, ale z powrotem to różnie ???? chyba, że wracasz w poniedziałek.

Prawdopodobnie jutro wyjadę 18-20 samochodem z Poznania. Wszystko zależy jak się wyrobię.
Ktoś chętny ? 180 km/h nie przekraczam więc będzie w miarę bezpiecznie :razz:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Weźcie sobie korki albo inne buty do grania. Wprawdzie na terenie ośrodka jest tylko boisko do siatkówki, koszykówki, ale myślę że znajdziemy gdzieś w okolicy boisko do piłki nożnej i zagramy jakiś meczy modzi vs reszta świata ;p
Doba u ośrodku rozpoczyna się dopiero od 16, więc nie wiem czy osoby, które pojawią się wcześniej otrzymają domek.
Ja będę koło 15, Bandeo powinien być wcześniej, więc w razie problemów pomoże.
Jeśli ktoś chce mój numer telefonu to piszcie na pw.

adwokat_typera 237

adwokat_typera

Użytkownik
Z przyczyn technicznych jedziemy jednak z Pawackim pociągiem z Gdańska o 9:16. W Poznaniu dołączy do nas Ted ???? Ktoś jeszcze chętny ?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Suchy jedź jak było planowane, co tam będziesz robił 3-4h sam bez domku ???? A tak pojedziesz pociągiem z zimną dostawą piwa we Wrocławiu :cool:

Do góry Bottom