A co to kogo interesuje gdzie ty jesteś i jaką masz pogode xD Widzę że co roku jaki Hanz Hasz czy jakoś tak musi się znaleźć ????Wielki Elit wszystko obserwuje, czeka na bieżace relacje i życzy wam wspaniałych wrażeń i super zabawy. Nie wiem jak u was ,ale w Jastarni całą noc lało ,a teraz niebo zachmurzone.
No i ja tak jak ty. Kogo to interesuje,że ty nie możesz przyjechać i ,że jedziesz do Gdańska. Sam widzisz teraz jak to miło. Jak Kuba Bogu tak bóg Kubie!A co to kogo interesuje gdzie ty jesteś i jaką masz pogode xD Widzę że co roku jaki Hanz Hasz czy jakoś tak musi się znaleźć ????
Co do zlotu:
Widzę że pogoda wam dopisuje, oby tylko gradobicia jakiegoś nie było ???? Ja jak mówiłem nie dotrę, gdyż mógłbym być dopiero jutro wieczorem, a z rana w niedziele musiałbym wracać, gdyż w poniedziałek na Gdańsk uderzam, więc bez sensu dla mnie ten zlot by był, większość czasu spędził bym w pociągu niżeli na integracji. Jak wrócicie to mam nadzieje że dacie mi dostęp do fotek ???? Pozdrawiam i udanej %% imprezki życze =]
Ta tylko że ja w wafla nie jadę, bo 2 razy na zlocie byłem, a Ty tylko pierdzielisz farmazony.... xPNo i ja tak jak ty. Kogo to interesuje,że ty nie możesz przyjechać i ,że jedziesz do Gdańska. Sam widzisz teraz jak to miło. Jak Kuba Bogu tak bóg Kubie!
Was nie ma i na forumku ostra impreza, alkohol leje się strumieniami, laseczki skaczą po działach ostro, za dobre typy dają...jest pogoda i wszyscy dobrze się bawią tylko benkowi odżyła kryminalna przeszłośc
Napisz , że grubo dałeś w palnik to prędzej uwierzę :grin:Na zlocue przedbia zacawa. W chwili obecneh usrrzy i modzi w stylu janusza oglsdajac mecz . Mod roku ich zdaniem mieszka w WWa. :-| dodatkowo poszukiwaby pilnie jest bam i pozdrawiant dzial tenis, dostalen przyzwolenie na kartki. Pozdraeia z Pulaw trzezwy adqs, relaxja na podst roMow z bammbo, beniem, pawackim i ramzesem.
Nie ma za co, czego się nie robi dla przyjaciółPS. Dzięki za podwózkę do Poznania Iglesjas