>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje o zlocie

zgredziu 147

zgredziu

Użytkownik
Szanowny graczu...
Czy będzie nam dane osobiste poznanie tak niezwykle interesującego &quot;plejera&quot;?
Ogromnie żałuje,że miniemy się terminami, ale ogodz. 10,00 8 lipca wracam do Częstochowy z Jastarni, by przeskoczyć na kolejny upojny tydzień wakacji do Słowacji na ciepłe źródełka. Bardzo żałuje, ale wynagrodze to wam inną niespodzianką,

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ogromnie żałuje,że miniemy się terminami, ale ogodz. 10,00 8 lipca wracam do Częstochowy z Jastarni, by przeskoczyć na kolejny upojny tydzień wakacji do Słowacji na ciepłe źródełka. Bardzo żałuje, ale wynagrodze to wam inną niespodzianką,
Nie pisz głupot, bo tylko prowokujesz niepotrzebnie. Chcesz to jedź sobie gdzie chcesz, szczerze mówiąc to mało kogo to obchodzi. Żadnych niespodzianek nie chcemy, ludzie jadą na zlot żeby zobaczyć się z innymi forumowiczami i tyle. Data zlotu była znana dość dawno temu więc akurat argument, że Ty nie możesz, bo Ci wyjazd wakacyjny przypada to nie nasz problem. Taki Kanas gdyby tylko mógł to pewnie by na rowerze przyjechał na zlot, a gdyby nawet miał wybór między zlotem a wylotem na Seszele to wybrałby zlot. Nie pisz więcej, bo tylko siejesz ferment wśród ludzi, którzy faktycznie chcą i jadą na ten zlot pomimo wielu przeciwności (sprawy osobiste, odległość itp.)

Czekam na Mada i Ramba i ostatecznie ustalamy o której jedziemy.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Dobra informacja. Lucas wspomoże zlot finansowo i będzie tak jak w poprzednich latach darmowy grill i piwo ;)
Mam nadzieje, że osoby, które się zapisały (jest ich 15, czyli komplet domków) spiszą się dobrze i przybędą na zlot... ;)

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ostatni, chyba że znajdą się osoby, które się tym zajmą od a do z. (czyli od wyboru miejsca, po zebranie kasy, aż do zajęcia się na miejscu wszystkimi sprawami). Ja odpadam tym razem na 101%, mimo że rok temu już mówiłem, że rezygnuje z organizacji...
Suchy jedzie z Katowic, ja i Kukla z okolic Gliwic. Idź się pakować i jutro się widzimy na PKP ;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
O, to Oderka będzie z Kukłą ???? 10:38 we Wro będziecie tak :?: To sobie wyjdę z domu o 10:20 - kupię co nieco i się widzimy na dworcu :cool:

shearer2006 259

shearer2006

Użytkownik
Chętnie ale piątek 7 rano muszę iść na autobus linii 12 i jechać do znienawidzonej roboty, ale mam przeczucie że następny zlot będzie ;)

al_capone 29K

al_capone

Gangster
@Benek
Nie wiem czy z Kuklą, bo nie odpisał o której i jak jedzie.
10:38 melduje się we Wrocku.
@Suchy
Tak, mam Twoją i od adwokata koszulki, jutro zabiorę.
Dodatkowo mam kilka koszulek z BAH, które będą do wygrania w jakieś zabawie.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Rambo i Bambo jadą wcześniejszym pociągiem z Wawy i w Poznaniu będą już po 8 :razz: My z Madzikiem będziemy gdzieś koło południa dopiero w Poznaniu. Jakby co będziemy dzwonić.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
No to wszystko zaplanowane. Niech tylko Kukła ogarnie :cool: Widzimy się na dworcu ???? Poczekamy przy bronku na Suchego i lecimy na Leszno ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Lista:
1. Fox71 ?
2. Marcin-Odra - będzie
3. Suchoparek - będzie
4. Madangel -będzie
5.ENRIQUESS - będzie
6. Pawacki - będzie
7. Adwokat -będzie
8. Benek - będzie
9. Bandeo - będzie
10. Bambo będzie
11. Rambo -będzie
12. Ramzes - będzie
13. Pezio - ?
14. Kukla -
będzie
15. Ted - na zlocie
16. Simons - ?
Nie wiadomy jest przyjazd 3 osób (liczę, że Kukla się nie wykręci), więc zostaną 2 miejsca, które musimy opłacić.
Wówczas, może ktoś przyjechać na ich miejsce lub po prostu będziemy musieli zrobić po 10zł ściepę, aby te miejsca opłacić.
To tylko informacyjnie, mam jednak głęboko nadzieję, że wszystkie 15 miejsc opłaconych będą wykorzystane....

@shearer2006
Dlatego między innymi ciężko jest organizować tego typu imprezy. Nie wiadomo, ile osób, czy wpłacą, czy ludzie przyjadą. Ośrodki chcą kasę za zarezerwowane domki, niezależnie ile osób będzie. Dzisiaj jeszcze musiałem z kierownikiem wyjaśniać sprawę 2 domków, za które nie opłaciłem zaliczki, a wcześniej były zarezerwowane, bo liczyliśmy na około 21 osób. Na szczęście wszystko udało się wyjaśnić i mamy 5 domków, których możemy i tak nie zapełnić w 100% heh

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Co ma być to będzie, nie ma co się martwić na zaś. Później będziemy myśleć. Jak do tej pory nikt się więcej nie zdecydował to nie ma co liczyć, że w ostatnich godzinach ktoś napisze.

bambo 103

bambo

Użytkownik
Z rambem o 10.33 bedziemy w Lesznie, ale tam pewnie cos zjemy itp itd i poczekamy na pare osob i juz do Boszkowa ruszymy wieksza ekipa ????

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
to ja ostatni pewnie dotre na zlot... z poznania mam 80 km wiec max to 22 jak bede, ale postaram sie duzo duzo szybciej. Jakby jeszcze ktos mial ochote miedzy 18-20 wyjechac ze mna z Poznania autem to chetnie wezme ;)

bambo 103

bambo

Użytkownik
Z rambem o 10.33 bedziemy w Lesznie, ale tam pewnie cos zjemy itp itd i poczekamy na pare osob i juz do Boszkowa ruszymy wieksza ekipa ????
a jednak pozniej w Lesznie bedziemy, bo czekamy na kogos w Poznaniu tylko nie wiem kogo ????

Do góry Bottom