>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje o zlocie

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
nie no bekę toczę teraz :razz: Rambo wynalazł jakiś pociąg o 23 co tyle godzin jedzie. Generalnie tych pociągów masa jest, ale i tak stosunkowo późno dojedziemy.
jest jakiś co o 8 z Wawy wyjeżdża, ale warszawiaki narzekają, że za wcześnie trzeba wstać :razz:

jak pojedziemy tym o 8 to o 13:33 będziemy w Lesznie więc to będzie najlepsza opcja

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
pykniemy w piłeczkę , bo nie wiem jakie obuwie brać ? :razz:
jeśli chodzi o aparat to ja swoją &quot;lustrzankę&quot; mogę wziąć
w takim razie Benio ewentualnie kołuj piłę do nogi

T 98

tomisdz

Użytkownik
Jak ja wam zazdroszczę tak chciałem być na tym ostatnim zlocie. Na usta cisną mi się takie słowa ze nie będą ich tu wyrażał.
Po zmianie pracodawcy nie dostane wolnego bo za krótko pracuje poza tym kumpel z działu złożył wymówienie wiec więcej rąk do pracy jest potrzebnych. Tak cieszyłem się ze spędzę z wami ten wekend bo wiem ze towarzystwo i atrakcje będą świetne.
Pozostaje mi wam życzyć udanego niezapomnianego zlotu.
????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Ostatni zlot może to i jest. Potem nazwa się zmieni na spotkanie userów/modów/admów z forum.bukmacherskie.com ????

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Gadałem z Bandeo, zaoferował się że kupi piłkę do nożnej i siatkówki.
Dodatkowo kupi zestaw do grania w pokera.
Kto jeździ często pkp i może powiedzieć jak jest z miejscami w pociągu przez wakacje i to w weekendy? Nie wiem czy na powrót już rezerwować bilet czy przed wyjazdem kupić go w kasie.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Kto jeździ często pkp i może powiedzieć jak jest z miejscami w pociągu przez wakacje i to w weekendy? Nie wiem czy na powrót już rezerwować bilet czy przed wyjazdem kupić go w kasie.
Kiedyś sporo jeździłem jak miałem bilety za grosze. Jak masz możliwość to zarezerwuj teraz. W wakacje jest większy ruch na pkp, w weekendy tym bardziej. Do tego jest dość ciepło, a to zwiększa liczbę weekendowych turystów ;)

Otrzymane punkty reputacji: +8
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Lisie wpadaj na weekend nie na chwile :) Trzeba pogadać ???? Bierz towarzysza bądź towarzyszkę i w piątek się widzimy ????

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
no właśnie mi ten o 8 chodziło bo jest chyba identyczny jak ten o 11, ale pisałeś że zdecydowaliście się na ten o 11 a mi to tam bez różnicy to moze być ten o 8
jedziemy tym o 8
ja o 9:20 dosiadam się w Kutnie

Do góry Bottom