Nie ma na co czekać, dzisiaj podjąłem decyzję razem z Marcinem, także sprawa wygląda tak.
Ośrodek LOK, przy plaży. Dostęp do salki,
ping pong,
TV i inne pierdoły. Sklep (jedyny w Boszkowie-Letnisko) minutę drogi dalej. Jachty, kajaki, rowerki wodne. Do części dyskotekowo-barowej jakieś 10 minut (może 15 ???? ). Pokoje 3 osobowe. Jak na Boszkowo i tak w miarę tanio się udało, ale i tak więcej niestety trzeba będzie zabulić niż w Przysuchej. Cena za 2 noce- 90 zł. Składka po 100 zł (w razie czego resztę pieniędzy oddamy), gdyż wiadomo, zgłosi się 30 osób, przyjedzie 27 a za 3 miejsca będzie trzeba zapłacić. Podzielimy to na wszystkich. Jeśli zostaną jakieś pieniądze to albo napoje zakupujemy, ale jakieś nagrody, albo jak wyżej napisałem solidarnie Marcin wszystkich po równo podzieli.
WAŻNE!
Decyzję należy maksymalnie podjąć do soboty następnego tygodnia (chyba 28 kwiecień) oraz wpłacić Marcinowi po 20 zł zaliczki (20%). Numer konta dostaniecie. Pieniądze zostaną przesłane do właściciela ośrodka, resztę płacicie po przyjeździe na zlot (po te 80zł). Jeśli ktoś chce od razu wpłacić całość musi zapytać Marcina czy pójdzie na to.
<EDIT>
Fakt, troszkę to groźnie zabrzmiało. Jeśli ktoś jeszcze nie wie to ma dwie opcje. Albo da znać jak się namyśli, wtedy będziemy STARALI się domówić miejsce (jeśli będzie wolne) albo wziąć namiot (wtedy tylko niech z grzeczności poinformuje, tego się nie rezerwuje). Ale jeśli ktoś chce mieć pewność, że będzie dla niego miejsce i już teraz wie, że chce jechać, proszę dostosować się do wymogu wyżej. Zaliczka 20 zł to nie dużo (mam nadzieję) dla większości.
Następna sprawa, dziewczyny. Jeśli ktoś bierze drugą połówkę, nie ma sprawy. Mi to nie przeszkadza, zresztą znając moją kochaną marudę też pewnie samego mnie nie puści. Ale dziewczyny osobiście wolę, aby spały w jednym pokoju same (nie wiem czy do tej pory tak było, ale w razie czego piszę). Wiadomo, przebieranie itp, wolą same być. Taka jest moja propozycja, mam nadzieję, że wy też na to pójdziecie.
Jeśli ktoś chce przedłużyć pobyt to nie będzie (chyba) problemu, ale też lepiej, żeby wcześniej o tym powiedział. W tym ośrodku jest pole namiotowe, także postaram się wziąć ze 3 namioty 2-3 osobowych dla tych, co będą musieli zostać do poniedziałku. Ale też niczego nie obiecują, bo mam jeden, mam nadzieję, że uda mi się pożyć jeszcze ze 2 na wszelki wypadek.
Pisząc o polu namiotowym dodaję od razu, że jeśli komuś szkoda pieniędzy to może też tam sobie w czasie zlotu kupić miejsce (11-13 zł od doby). Także jak ktoś obudzi się tydzień wcześniej to spoko, może też być na zlocie, tyle że 50 metrów dalej ????
Jak mi się coś przypomni to dodam potem, na razie to wszystko.