yem-uoniaki
Użytkownik
Nie chcę nikogo zamęczać poprzez PW, dlatego pytam tutaj - ile średnio osób (chyba, że ktoś posiada dokładne dane) pojawia się na takim zlocie?
Chyba się skuszę
Chyba się skuszę
~30Nie chcę nikogo zamęczać poprzez PW, dlatego pytam tutaj - ile średnio osób (chyba, że ktoś posiada dokładne dane) pojawia się na takim zlocie?
Chyba się skuszę
Tak, na pewno koszulki będzie można kupić z nickiem czy z dowolnym napisem.Jeśli chodzi o koszulki z nickiem to będzie można się w taką w zaopatrzyć?
Na ostatnim zlocie był fajny meczyk, przy sztucznym świetle na boisku ośrodkowym... Do tej pory mam siniaka pod paznokciem w stopie, jak mnie Tedzik nadeptał. Takze pamiątka jestJa bym w końcu na zlocie w kosza pograł ???? Przydałoby się jakieś betonowe chociaż boisko :!: ????
To termin znany miejscowość również pozostaje tylko wybór ośrodka. To może by tak stworzyć listę wstępną osób które mają zamiar uczestniczyć w zlocie. Kiedy będzie wiadomo do kiedy wpłaty w jakiej wysokości i do kogo? Lepiej wiedzieć wcześniej póki $ się nie rozejdzie
Rozkład PKP z Poznania do Boszkowa w dniu 6.VII. 2012r. (dla osób które będą niezmotoryzowane) Rozkład może ulec zmianie ale połączenia w tym dniu na pewno będą jakieś.
[/img]