>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje o włoskiej piłce

ostry_83 0

ostry_83

Użytkownik
Zwracam się do wszystkich o pomoc, zagrałem typ powyżej 4,5 rzutów rożnych w 1 poł mecz: Napoli-Roma i nie wiem gdzie to znaleść ile było bo na bwin nie podają wszystkich prosze o pomoc pisać tu albo na pw

R 0

ragnar2

Użytkownik
Witam wszystkich.

Otoz chce zagrac progresje na remis Sieny z Serie A lub Bari z serie B. Z analizy, którą przeprowadziłem wynika, że:

1 włoska liga sezon 07/08

remisy:

17-Siena
16-Torino
13-Parma, Catania, Reggina, Lazio
12-Juventus, Atalanta, Livorno

wszystkich spotkań:
760
remisów:
224

1 włoska liga sezon 07/06

remisy:

15-Reggina
14-Siena, Atalanta
13-Cagliari, Livorno
12-Ac Milan, Empoli, Parma, Chievo, Ascoli

wszystkich spotkań:
760
remisów:
228

1 włoska liga sezon 06/05

remisy:

16-Ascoli
15-Cagliari, Chievo
14-Lazio
13-Palermo, Livorno, Messina
12-Trevioso, Siena, Roma

wszystkich spotkań:
760
remisów:
216

1 włoska liga sezon 05/04

remisy:

18-Inter
17-Palermo
16-Siena
15-Bologna, Fiorentina
14-Cagliari, Lecce, Reggina,
12-Parma, Livorno, Roma

wszystkich spotkań:
760
remisów:
239

Siena:
59 remisów
152 rozegranych spotkań
38,8% wszystkich spotkań to remisy
14,75 remisów na sezon
W ostatnich sezonach kolejno 17, 14, 12 i 16 remisów.

Natomiast Bari:

2 liga włoska sezon 07/08

remisy:

19-Grosseto
17-Cesena
16-Spezia, Modena, Bari
15-Vicenza
14-Lecce, Pisa, Ascoli
13-Chievo
12-Bologna, Brescia, Mantova, Triestina, Trevioso, Acellino

wszystkich spotkań:
924
remisów:
284

2 liga włoska sezon 06/07

remisy:

20-Albinoleffe
19-Mantova
17-Trevioso
16-SSC Napoli, Rimini, Trestina
15-Arezzo
14-Vicenza, Bari, Frosinone
13-Modena, Cesena, Spezia
12-Verona

wszystkich spotkań:
924
remisów:
288

2 liga włoska sezon 05/06

remisy:

19-Verona
18-Ternana, Bari
16-Modena, Bologna, Albinoleffe
15-Mantova, Arezzo, Brescia, Piacenza, Triestina, Rimini
13-Torino, Avellino
12-Catania, Cesena, Pescara, Cremonese

wszystkich spotkań:
924
remisów:
302

2 liga włoska sezon 04/05

remisy:

19-Genova
17-Empoli, Bari
16-Pescara, Catania, Verona
15-Ternana, Salenitana, Arezzo
14-Venezia, Crotone, Cesena, Modena
13-Vicenza, Albinoleffe
12-Triestina

wszystkich spotkań:
924
remisów:
302

Bari:
65 remisów
168 rozegranych spotkań
38,7% wszystkich spotkań to remisy
16,25 remisów na sezon
W ostatnich sezonach kolejno 16, 14, 18, 17 remisów

Aktualnie Bari na 3 rozegrane spotkania zanotowało 3 remisy, a Siena raz wygrała, a raz poniosła porażkę.

Otóż moje pytanie jest następujące:

Czy Bari i Siena wzmocniły się znacząco przed tym sezonem czy raczej ich kadra pozostała na podobnym poziomie.

Otwieram równiez dyskusję na temat czy warto zagrać taką progresję.

Zachęcam wszystkich do wypowiadania się.

simons 646

simons

Forum VIP
Szczerze mowiac tez zastanawialem sie na progresji remisowej Sieny w Serie A. Zawsze ta druzyna charakteryzowala sie spora iloscia iksow w swoich meczach, nie pamietam ile dokladnie ale pamietam ze calkiem sporo szczegolnie w zeszlym sezonie zreszta porpzednie nie byle zle. Teraz jak t w bukmacherce sa 2 opcje.
Albo przelamuja powoli ta passe duzej ilosci remisow albo te 2 mecze ktorych nie grales to wieksze prawdopodobientwo na remis teraz ???? Ogolem jak liczylem 3 czy 4 ostatnie wyniki Sieny to tylko w 1 sezonie na 4 nie oplacalo sie grac progresji takze IMO wybor dobry
Co do BAri to nie wiem bo Serie B juz bardziej rzadzi sie swoimi prawami i tam ciezej przewidziec wynik MOIM ZDANIEM. IMO serie B jest dosyc ciezkie takze odpuscilbym sobie jakiekolwiek typowanie za wieksza kase ... a wiadomo progresja jak przegrasz 3-4 razy z rzdu to juz gruba kasa wchodzi w gre ( zakezy tez co dla kogo jest gruba kasa ???? )
Takze osobiscie popieram progresje na X na Siene ale osobiscie zrezygnowalem z takiej gry a na Bari raczej bym nie radzil, ale oczywiscie wybor nalezy do Ciebie

juvedevil 0

juvedevil

Użytkownik
Mysle ze progresja na remis Sieny lub Bari jest dobrym pomyslem, gdyz te druzyny nadzwyczaj czesto remisuja, ja nawet zaczalbym od duzej stawki te progresje, jesli masz duzy budzet to napewno zarobisz ????

pozdr

R 0

ragnar2

Użytkownik
No i opłaciło się ;)

Lecce 1-1 Siena

Szkoda, że za tak śmieszną stawkę, będę dalej teraz kontynuował progresję na Siene.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Nowy trenerem piłkarzy z Bolognii został 39-letni Serb Siniša Mihajlović. Zastąpił on na tym stanowisku Daniele Arrigoniego. Przyczyną zmiany sa oczywiście rezultaty osiągane przez zespól a właściwie ich brak ;) Ja osobiście Mihajlovica pamiętam jako piłkarza który często lubił łapać czerwone kartki oraz który fantastycznie bił rzuty wolne ???? Zobaczymy jak sobie poradzi w nowej roli..

Również w zespole Chievo Werona nastąpiła zmiana szkoleniowca, Giuseppe Iachinima zastąpił Domenico Di Carlo. Zobaczymy cze będzie on w stanie poprawić skuteczność piłkarzy z Werony tak aby zespól miał zapewnione bezpieczne miejsce w ligowej tabeli ????

simons 646

simons

Forum VIP
Nowy trenerem piłkarzy z Bolognii został 39-letni Serb Siniša Mihajlović. Zastąpił on na tym stanowisku Daniele Arrigoniego. Przyczyną zmiany sa oczywiście rezultaty osiągane przez zespól a właściwie ich brak ;) Ja osobiście Mihajlovica pamiętam jako piłkarza który często lubił łapać czerwone kartki oraz który fantastycznie bił rzuty wolne ???? Zobaczymy jak sobie poradzi w nowej roli..
No krazylo sporo plotek o Mihajlović&#39;u i w koncu sie udalo ???? Z kolei mi jako zawodnik kojarzy sie oczywiscie z Lazio ???? a jak zeby inaczej, ale przeciez pracowal z Mancinim jako 2gi trener w Interze takze doswiadczenie ma nie najgorsze raczej jako szkoleniowiec i media mowily ze calkiem calkiem sobie radzil ????
A o czerwonych nie pamietam, ale bardzo mozliwe ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Mnie również kojarzy się z Lazio jednak pamiętam wiele jego brutalnych fauli , Ale także jego wspaniałe rzuty wolne na pewno taki chłop jak to mówią z &#39;&#39;jajami&#39;&#39; może wyciągnąć z nie jednego zawodnika trochę potu i talentu. Na pewno zmiana jak najbardziej na ✅.
Jednak czy dobrze postąpili dokładnie pokażą wyniki spotkań.

simons 646

simons

Forum VIP
Wlasnie przeczytalem ze Mancini przyjechal na 1 dzien na lawce Bologni do swojego kolegi z druzyny (obaj byli w Lazio przeciez ! ) jak i z lawki (wyzej pisalem ze razem trenowali Inter) takze kto wie poki Mancini bezrobotny pewnie bedzie pomagal koledze ???? .
Mancini zostanie do soboty ... do meczu Bologna - Roma a jak sie pojawil na stadionie, na treningu kibice bardzo pozytywnie zareagowali i tylko pytali &quot;Mancini uratujemy sie?&quot; jak i tez &quot;Francesca zatrudnij go też&quot; ????
by gazzetta.it
I tak mi sie przypomniala ze druga Pani prezydent wlasnie w historii wloskiego futbolu po Pani Sensi (Roma) to wlasnie Francesca Menarini. Ktos moze orientuje sie szerzej, jak w Europie wyglada sprawa z prezydentami klubow plci piekniej? ????

simons 646

simons

Forum VIP
Ciekawe informacje z pólwyspu ????
Juventus zainteresowane jest zawodnikiem Diego Ribas ktory mialby kosztowac kolo 20 milionow, na co zarzad nie moze sobie pozwolic wiec plotki mowia o mozliwej sprzedazy Tiago. Alternatywa mzoe byc Martin Galletti, ktory wedlug greckich mediow jest ju sledzony przez czarno-bialych wyslannikow ????
Fiorentina Zainteresowana jest Burdisso ... w razie najmniejszego znaku ze Inter chce go sprzedac kupuje gracza, co zaskutkuje najprawdopodobnije sprzedaniem przez viola Manuela de Costa obiekt zainteresowan w Niemczech.
Inter Cruz coraz bardziej oddala sie od Interu, ostatnio niby rozmawial z Morattim o przeniesieniu do Bologny (! :eek:). cruz niby nie ma najlepszych stosunkow z Mourinho z kolei z Mihajlovicem dobrze mu sie zyje, z kolei w styczniu wygasa jego kontrakt i nic nie wiadomo o ew. przedluzeniu. Poza tym w styczniu Inter ma wzmocnin thiago Silva.
Napoli podbno Navarro , drugi bramkarz Napoli chcialby byc wypozyczony do innej druzyny ... najprawdopodobniej argentynskiej gdzie jest popularny. Poza tym Napoli niby ma na oku nastepny wielki talent z Ameryki Poludniowej, 18letniego Eduardo &quot;Toto&quot; Salvio
Milan Przedluza kontrakt z Inzaghim do 2010
Lazio chce wykupic Muroo Zarate, ma on kosztowac 21 milionow ( lacznie z 3ema ktore juz zaplacili). Sergio zapewnia ze Mauro chce zostac w Lazio ????

simons 646

simons

Forum VIP
Nowosci z wloskiego &quot;targowiska&quot;
Torino chce zakupic, rewelacje Blerim Dzemaili wypozyczony dotychczas z Boltonu. Koszt operacji 2 mln euro.
Real Madryd jest NIBY zainteresowany zatrudnieniem Mancini&#39;ego jako trenera Krolewskich
Roma wyraza checi zakupu ex obroncy Lazio Behramiego, ktory obecnie gra w West Hamie jako zastepca Cicinho.
Palermo jest oficjalnie zainteresowane napastnikiem International de Porto Alegre - Nilmar
Lecce doszla do porozumienia z napastnikiem Panathinaikosu Dimitris Pavlos Papadopulos
Real Madryd szuka zastepcy Van Nistelrooy&#39;a, maja na oku bombera Genoi Milito jak i tez Crespo
Genoa
wyraza zainteresowanie graczem irlandzkiego zespolu Ipswich Town 24letnim Alex Bruce.Wedlug &quot;Daily Mail&quot; zaintersowanie zawodnikiem sa takze Fiorentina i Napoli
by sport mediaset

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Wiadomo im bliżej zimowego okienka transferowego tym więcej newsów będzie sie pojawiać o ewentualnych transferach ???? Na pewno czołowe drużyny na poważnie myślące o konkretnych torfeach muszą dysponować szeroką kadrą ale zdeeecydowana większość potencjalnych nowych piłkarzy pozostanie na etapie &quot;planów&quot; działaczy i trenerów ????

simons 646

simons

Forum VIP
Wiadomo, jak nie ma infarmocji to media musza czyms zaciejawic - plotki . Przebieram informacje ze strony sport mediaset ... ciekawe info i co ciekawsze wypisuje czyli co sie dzieje w transferach ... jezeli ktos uwaza to za zbedne to niech pisze na PW ale po prostu mysle ze nie kazdy ma takie mozliwosci jak ja :p i sie podziele :p

simons 646

simons

Forum VIP
Nowe info ????
Dzisiaj zostal zaprezentowany procjekt, nowego stadionu Juventusu. Na geazzeccieg mozna obejrzec 4minutowy filmik. W skrocie 40.200 miejsc gotowy na 2011-2012 (z kolei znana nam data jezeli chodzi o stadiony). Nazwa jeszczen ie zostala zaproponowana a wiec tymbardziej nadana ????
Kolejna ciekawa wiadomosc jezeli chodzi o bianco-neri. Manchester City, zaproponowal za gracza Gianluigi Buffon 75 MILIONÓW EURO i kontrakt 15 milinów rocznie. Gigi na live chacie zapowiedzial ze odejdzie z Torino tylko za astronomiczna kwote, a ta na pewno do niskich nie nalezy ... Manninger nie spisuje sie najgorzej a budzet druzyny (w czasach kryzysu :p) potrzebuje wsparcia takze ciekae jak to sie skonczy.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Jak dla mnie Buffon nie odejdzie do City nawet za 175mln :] W wywiadach na każdy kroku podkreśla że w Turynie jest mu dobrze, gra w biało-czarnej (chociaż bramkarz ma zazwyczaj inną :p) koszulce jest dla niego zaszczytem. Kiedy Włosi zdobyli Mistrzostwo Świata a Buffon był jednym z najlepszych graczy tego turnieju, a potem przyszła wiadomość o degradacji Juve do Serie B, Gigi wiedział że musi pomóc drużynie i grał nawet w 2 lidze.. Tak więc nie raz już dawał przykład że pieniądze to nie wszystko w karierze piłkarza, a pewne wartości znaczą więcej niż pieniądz :] Poza tym w Turynie jak i całych Włoszech Buffon ciesz sie niesamowitym szacunkiem kibiców ????

Tak w ogóle to ja szczerze współczuje kibicom wszystkich klubów jak City, Tottenham, Chelsea czy parę lat temu ManU, które wykupili jacyś zakompleksieni obrzydliwie bogaci biznesmeni i czuja sie spełnieni jeśli klub osiągnie coś po wpompowaniu w nich ogromnych sum pieniędzy :| O ile bardziej smakuje sukces osiągnięty ciężką praca i talentem zawodników :]

simons 646

simons

Forum VIP
Prawda taka ze Buffon byl z Juve na dobre i na zle co jest niezmiernym plusem na to ze zostanei w zespole ... z drugiej strony powiedzial ze za duza kase moze odejsc, z kolei Juve nie przezywa jakiegos super okresu jezeli chodzi o pieniadze buduja stadion (nie wiem z jakich srodkow ale mysle ze wklad wlasny) ... prosty konflikt &quot;serce&quot; czy pieniadz ... okaze sie niedlugo.
Co do multimiladarow to szkoda ... ale jakby np &quot;moje&quot; Lazio mialo dodatkowa kase aby wzmocnic sklad bym sie nie obrazil ;)

simons 646

simons

Forum VIP
Na pierwsze pytanie odpowiem na priv, a co do drugiego ... to wydaje mi sie ze skrajnie prawicowe poglady sa utozsamiane z klubem za sprawa Irridicubili , nie bede sie tu rozwodzil nad tymi kibicami. Nie jestem pewien bo nie znam zadnej innej histori ktora moglaby powiazac te fakty. na pewno klub NIE JEST faszystowski i NIE PROPAGUJE tej ideologi ... skad ten pomysl ? Moze dla tego ze irridicubili maja rozne transparenty a skrot przed nazwa (S.S. Lazio) kojarzyc sie moze z czyms innym niz Societa Sportiva (klub sportowy) ... ale to chyba zbieg okolicznosci chyba ze neiznane mi sa niektore fakty historii tego klubu czego nei wykluczam ????
Pozdrawiam

Do góry Bottom