a więc jednak miałem racje.przez mecz z parma utopiłem kupe kasy a mimo to była to obiektywna ocena:jezora:Jak pisze włoska Gazzetta dello Sport na czele ligi w tym sezonie powinien znajdować się Juventus Tury
Dokładnie:spokodfhgfh:Bramka na 3-2 była zdobyta prawidłowo.Nie wspomne że karny na 1-0 dla Parmy był z kapelusza o czym każdy wie kto oglądał ten mecz.Ted nie masz racji akurat w tym przypadku Nieuznany gol dla Juve w meczu z Parmą padł w 90 minucie meczu
Ale o czym ty wogóle mówisz.Ten post przypomina bełkot.Inter w tym sezonie jest wystarczająco silny aby zdobyć mistrzostwo bez pomocy sędziów.A Juventus to jest zupełnie inna bajka,może faktycznie nie byli by liderem ale napewno byli by wyżej(inter już nie może być wyżej) a mnóstwo graczy nie straciła by pieniędzy za fatalne pomyłki(?) arbitrów.Bzdury gadacie. Interowi odjęto punkty za mecze z Torino (4-0!), Lazio (3-0!) i Sieną (3-2, ale bramka na 3-2 stracona w doliczonym czasie gdy było 3-1 i Inter był rozluźniony). Tylko z powodu jednego rzutu karnego, który w dodatku z Torino był słuszny! Dodatkowo w ogóle nie wzięto pod uwagę niesłusznych czerwonych kartek Cesara z Udinese i Bieiry z Empoli. Więc litości, ale ta tabela jest gówno warta.
Sędzia też człowiek... nie wymagajmy od niego nie wiadomo czego...Osobiście analizowałem te spotkania i faktycznie sędziowie było widać faworyzowali Inter karny nie słuszny wiadomo Zlatan zrobił swoje ale moim zdaniem tamten mecz powinien zakończyć się remisem. Ale cóż widać nie tylko Sędziowie Polscy podejmują nie trafne decyzję
Gdzie Ty widzisz bełkot? W tym, że dziennikarze odjęli punkty za mecze wygrane 4-0 i 3-0? Wolne żarty.Ale o czym ty wogóle mówisz.Ten post przypomina bełkot.Inter w tym sezonie jest wystarczająco silny aby zdobyć mistrzostwo bez pomocy sędziów.A Juventus to jest zupełnie inna bajka,może faktycznie nie byli by liderem ale napewno byli by wyżej(inter już nie może być wyżej) a mnóstwo graczy nie straciła by pieniędzy za fatalne pomyłki(?) arbitrów.