>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje o Premier League

Status
Zamknięty.
emjuemju 19

emjuemju

Użytkownik
Matteo Darmian w Manchesterze United
Manchester United pozyskał bocznego obrońcę Torino - podały oba kluby na swoich oficjalnych stronach.

eskimos 39

eskimos

Użytkownik
Liverpool Football Club zaakceptował wartą 49 milionów funtów ofertę za Raheema Sterlinga, który uzgodnił już warunki kontraktu z Manchesterem City i od transferu dzieli go tylko przejście testów medycznych.

brodaty-zolw 78,3K

brodaty-zolw

Forum VIP
Wreszcie! Saga Sterling się kończy i jej wygranym jest dla mnie Liverpool. Sprzedali 20 letniego chłopaka za 49 milionów funtów. Od połowy poprzedniego sezonu przynosił on do szatni złą atmosferę. Jak dla mnie jest to najlepszy transfer Liverpoolu od bardzo dawna. Oddali zawodnika, który jeszcze nie jest gwiazdą i jak dla mnie nie ma szans się nią stać. Przypomina mi strasznie Robinho. Snajperem on nie jest a z dobrymi bocznymi obrońcami ma problemy. Jak dla mnie Ibe z Liverpoolu ma wielkie szansę rozwinąć się po jego odejściu i jego dużo bardziej cenię niż Sterlinga. Bo do tego co ma Sterling dodaje większe umiejętności strzeleckie i siłę fizyczną. Niech The Reds dokonają jeszcze jednego transferu i zamiast sezonu przebudowy, które myślałem, że w tym sezonie będzie staną się kandydatami do pierwszej 4! YNWA!

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Na tą chwilę Sterling na pewno nie jest warty nawet 1/3 tej sumy co za niego zapłacili i podejrzewam że, długo nie nastąpi by coś się zwróciło. Ale on w MC może się odbudować w Pool nie oszukujmy się ostatnie lata to tam nikt nie miał prawa się pokazać bo tam co jeden to większa tragedia była a wiadomo że jak nie idzie to nie ma na co liczyć. Jednakże Sterling to może okazać się dobrym pakietem z Aguero ale nie za taką kasę to osobna kwestia..

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Nie ma co ukrywać Liverpool zrobił interes życia.Sterling jest talentem ale to nie jest piłkarz wart 50 mln.
Ten transfer to mi wyglada na pomyłkę zabieg marketingowy jest ok ale 50 mln? Takie jaja to tylko w Anglii.
Życzę mu jak najlepiej tylko zeby on na ławce nie wyładował w City bo to moim zdaniem całkiem możliwe.

Liverpool interes życia brawo.

ziomeczek9393 21,1K

ziomeczek9393

Użytkownik
Schweinsteiger w United

Schneiderlin w United

po transferach Depaya i Darmiana Manchester United kontraktuje kolejnych zawodników. Schweinsteiger
związał się 3 letnią umową natomiast Schneiderlin podpisał kontrakt na 4 lata z opcją przedłużenia o rok.​

rabbi 34

rabbi

Użytkownik
W końcu mamy zapowiadane zbrojenia Manchesteru United. Kadra wygląda już naprawdę bardzo okazale i można z pełnym przekonaniem stwierdzić, że MU staje się bardzo poważnym kandydatem do mistrzostwa. Ostatecznie udało się zatrzymać DDG, który wypełni swój kontrakt i prawdopodobnie odejdzie do RM za rok. Myślę, że jest to rozsądny ruch zarządu. Sytuacja podobna do tej z Lewandowskim w BVB. MU dużo więcej może zyskać mając jeszcze rok DDG w składzie. A kto wie, może ewentualnie mistrzostwo i sukces w LM spowoduje, że David zechce zostać na dłużej.
Na tę chwilę brakuje jeszcze napastnika i środkowego obrońcy. Kwestią dni jest zakontraktowanie Otamendiego z Valencii, który wymusza transfer na swoim klubie. Jeśli chodzi o napastnika to na celowniku MU są ponoć Cavani, Benteke i Kane. Osobiście stawiam na Cavaniego jako część rozliczenia za Di Marię, który jest dogadany z PSG, a więc wszystko składa się w jedną całość. Ponadto z wymienionej trójki jest to najlepszy piłkarz.
Myślę, że szykuje się wielki sezon dla United. Oczywiście łatwo nie będzie, bo konkurencja jest wielka, ale czasy potęgi MU powoli wracają.

fejsbvgftrbh 73

fejsbvgftrbh

Użytkownik
Poszukuję kursu lepszego niż 5.0, który oferuje m.in. betsafe na pozostanie Remy&#39;ego w Chelsea. Wiecie może, czy gdzieś można znaleźć wyższy?

H 0

hally

Użytkownik
zobaczymy czy ManU po wzmocnieniach bedzie mogl walczyc o mistrzostwo - oby tak, bo wiadomo im wiecej druzyn bijacych sie o majstra tym wiecej emocji.

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Nie da się zaprzeczyć, że United zrobiło świetne transfery w tym sezonie. Pojawia się pytanie czy wszystko będzie grało i hulało. Moim zdaniem tak, gdyż LvG ma łeb jak sklep i niesamowicie wzmocnił to co kulało najbardziej - środek pola. Ucierpi na tym bardzo Fellaini, który klarował się na jeden z pewniejszych punktów drużyny. Di Maria natomiast nie powinien odchodzić do PSG. Dlaczego?
Roo
Depay Mata Di Maria
Shwein Shnederlein
Shaw Jones Smalling Darmian/Otamendi​
Taka jedenastka wygląda prze mocno. Taka jedenastka wygląda prze mocno. Do tego na ławce Young, Felek, Blind, Rojo - teraz brakuje tylko drugiego napadziora.

Druga drużyna, która zrobiła na mnie wrażenie to Liverpool. Mówcie co chcecie ale transfer Milnera to świetny ruch. Wszystko wskazuje na to, że uda im się pozyskać Benteke co w kwestii ich posuchy napadziorów jest ruchem kapitalnym - kto wie a może i Ings pokaże się z dobrej strony. Nie zapominajcie o ich wschodzących gwiazdach czyli Coutinhio, Can i Henderson, który w moim mniemaniu będzie drugim Gerrardem. Może nie jest to pakieta czołowych graczy świata ale na pewno ma ogromny potencjał a Rodgers nie jest głupi. Coś z tym zrobi. Tym bardziej, że to jego sezon prawdy. Ponad to propsuję sprzedaż Sterlinga. Niech gnojek idzie do City i nie psuje atmosfery w klubie. Mimo, że to talent to jest mega overrated i Liverpool rozbił bank inkasując za niego 50 melonów od szejków.

Kto mistrzem? Ciężko powiedzieć. Niewątpliwe nadchodzący sezon będzie jeszcze ciekawszy niż poprzedni. Na poważnie do gry dołącza United oraz Liverpool. City, jak to City. Chelsea wiadomo dlaczego rozważam. Niemniej jednak jako kibic i jako osoba zajmująca się bukmacherką obstawiam na Arsenal. Dlaczego? Już od dwóch sezonów są coraz bliżej swojego celu, Najpierw przyszedł Ozil i Ramsey miał sezon życia - okupowali lidera przez większość sezonu by pod koniec z niego spaść... głównie przez kontuzje. Później przyszedł Sanchez ale pierwsza połowa sezonu była kompletnie w dupę. Gdyby nie wonder Coquelin oraz Bellerin, kontuzje dosłownie zjadłyby sezon kanonierów. Wenger miał straszny problem z ustabilizowaniem formacji i od przerwy świątecznej widzieliśmy ich optymalną XI. Pojawia się pytanie czy w tym przypadku też kontuzje zjedzą drużynę!? Oby nie. Teraz w przypadku kanonierów największym problemem jest znalezienie porządnego napadziora i środkowego obrońcy. W kwestii szpicy Walcott nie jest głupim pomysłem, Welbeck na zmianie no i Giroud, który w jednym meczu błyszczy a w drugim masz ochotę go wygwizdać. Co do środkowego obrońcy to dużo zależy od dyspozycji Gabriela. Jeśli się sprawdzi to można powiedzieć, że na spółkę z Chambersem mogą zastapić Niemca. Tu decyzje podejmie trener. Niemniej jednak
Nowy napad/Giroud/Walcott
Sanchez ||| Ozil/Cazorla ||| Walcott/Ox/Wilshere
Coquelin/Flamini/Bielik ???? ? ||| Ramsey/Wilshere
Monreal/Gibbs ||| Koscielny/Chambers ||| Gabriel/Chambers|| Bellerin/Debuchy​
Dla mnie wyglada to super mocno. Nie można zapomnieć o Cechu, który zapewni pewien spokój obrońcom a nasz rodak wiele się od niego nauczy. Same profity. Jeśli chodzi o potencjalne transfery kanonierów to najchetniej zobaczyłbym Lacazette. Szkoda, że Shnederlein i Kondogbia zniknęli z zasięgu a o Carvalho mówi się, że jest za wolny i leniwy. Nie wiem szczerze powiedziawszy. Dużo mówi się o Benzemie ale dla mnie ten człowiek obok Balotellego jest największym kłamcą świata. Na razie nie ma co prorokować i poczekać do końca okienka ale kurs @5.50 na kanonierów na pewno do pobrania bo obok United u nich motywacja jest największa na tytuł przy czym Londyńczycy są o mile do przodu w kwestii stabilizacji składu.
Jeśli będę miał czas i chęci to zapraszam do tematu typów długoterminowych po dłuższy, szerszy i rzetelny wywód na temat arsenalu w nadchodzącym sezonie i w sezonach wspomnianych wyżej.

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
United zupelnie nie tak bedzie wygladal sklad. A jesli Smalling bedzie w skladzie napewo nie wyjda na miejsce wiecej niz 4-3
Cavani to przereklamowany pilkarz, to samo Schweinsteiger najlepsze lata ma za soba wiec go Bayern puscil, do tego kontuzje ostatnio i wielka niewiadoma, Schneiderlin kolejny grajek z Southampton pojdzie gdzies gdzie zobaczy duze siano i tyle go widziano jak liczni poprzednicy, Otamendi powodzenia w budowaniu przyszlosci na takim grajku
No i van Gaal to bufon arogancki gdzie tam leb jak sklep on by gral tym samym skladem i ustawieniem caly sezon tylko ktos w koncu sie wmieszal i uratowal mu zeszly sezon (dluhie podania, 3-5-2, Rooney z tylu ktos w koncu interweniowal i sie poprawilo). Jakby nie bylo takiego kryzysu farorytow na poczatku to by nie zmiescili sie w czworce. W praktyce Liverpool przegral z nimi o 4 miejsce tylko dlatego ze na sile wpychal Gerrarda do skladu i dostal w trabe ze trzy razy w koncowce 0-6 Stoke 1-3 Palace i jeszze kilka
Manchester w zyciu nie powalczy o mistrza, do Chelsea nie maja startu
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3160338/Love-rat-footballer-Papiss-Cisse-secret-bigamist-got-wife-pregnant-13-Oh-three-British-girlfriends-side.html
Niezly kocur, 2 zony, 3 kochanki. Ale to pokazuje standardy w glowkach grajkow

fejsbvgftrbh 73

fejsbvgftrbh

Użytkownik
Ileż także De Gea uratował punktów. Manchester kolejny raz nie skończyłby w top4, mecze z Evertonem, Soton, gdzie Święci dominacja absolutna, a tu 2 strzaly United i dziękuję. Z Arsenalem chyba z resztą statystyka wyglądała podobnie. Hiszpan swoje zrobił i punkty uratował i to takie na wagę eliminacji do LM. Nie da się ukryć, że na rynku transferowym są najaktywniejsi i dobrze, bo wzmocnień niewątpliwie potrzebują, ale każdy przychodzący piłkarz u konkurencji ma odpowiednika na tej samej pozycji lepszego. Arsenal zaczął imponować mi tym, że nie zbiera szrotu, jak miało to miejsce jeszcze niedawno, ale rok temu poważny transfer Alexisa, ogromne wzmocnienie, w tym roku już Petr Cech. Wenger przestał brać co leci, na przyszłość itd itd, a w końcu bierze ludzi, którzy zrobią różnicę i którzy mają nazwisko. Jeżeli do tego, zamiast brać jakichś średniaków, dołożyłby jeszcze jedno poważne nazwisko pokroju Vidala czy Lacazette (daję jako przykład, bo w kontekście Arsenalu było kilka plotek z nim związanych), to właśnie Kanonierów typowałbym do na przykład wicemistrza, gdzie na razie wg wielu osób top3 obstawią dwie ekipy z Manchesteru + The Blues.

emjuemju 19

emjuemju

Użytkownik
To jest bez sensu gadanie. &quot;Gdyby nie de Gea&quot;, &quot; gdyby Liverpool nie zawalił prostych spotkań &quot;. Ale zawalił, a United to wykorzystali, nie zawalajac ich. Zdobyli więcej punktów i nie można powiedzieć że sędziowie pomagali. Byli lepsi i tyle. A hasła że David uratował top4 - a jakie to ma znaczenie? Jest członkiem drużyny więc wykonał swoją pracę. Gdyby nie asysty di Marii toteż by nie było nic, gdyby Falcao lepiej strzelał, gdyby nie kontuzję...bla bla bla. Gdyby Arsenal, City i Chelsea nie zdobyły tyłu punktów to United byli by mistrzami...gdyby nie najlepsze drużyny to Aston Villa gralaby w lidze mistrzów... Takie argumenty są bez sensu w tym sporcie.

United nie ma startu do Chelsea? Facet, ja nie wiem czy Ty opierała się tylko na tabelii ligowej, czy może analizuje są spotkania, ale raczej to pierwsze. Manchester od lat miał problem że środkiem pomocy, przeciwnicy doskonale o tym wiedzieli i wykorzystywali słabe strony a mimo to zawsze byli kandydatami do tytułu. Teraz wzmacniając najsłabszą pozycję, mocnymi graczami odwrócili to wszystko do góry nogami. Obrona krucha jak szklanka, wiec jeśli pojawi siędodatkowy zawodnik na ta ppozycję van Gall będzie miał szersze pole manewru w razie czego. Chelsea jest mocna, ale idąc Twoim tropem - gdyby nie strzelili bramki to by nie wygrali.

Ją rozumiem że od lat istniał kompleks United które niszczyło wszystko na swojej drodze, ale po zmianie niemal całego sztabu, nie robcie z nich kandydatów do spadku. Zeszły sezon pokazał jak się odradzają, doszli kolejni topowi zawodnicy a tu dalej gdybanie i na siłę wyszukiwanie ich nieudolności. No ale GDYBY ktoś kiedyś nie założył tego klubu to nie mieli by rekordów mistrzostw ????

Otrzymane punkty reputacji: +5
eskimos 39

eskimos

Użytkownik
Christian Benteke stanie się kolejnym transferem Liverpoolu w letnim okienku transferowym, po tym jak the Reds aktywowali klauzulę w kontrakcie Belga, wynoszącą 32,5 mln funtów.

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
United zupelnie nie tak bedzie wygladal sklad. A jesli Smalling bedzie w skladzie napewo nie wyjda na miejsce wiecej niz 4-3
Opowiedz mi o tym więcej ???? Dla mnie np Smalling był w zeszłym sezonie najlepszym punktem defensywy United. Jedynie jakiś start miał do niego Jones. A to, że skład bedzie zupełnie inaczej wyglądał - bardzo możliwe ale wiedzę na ten temat mam taką samą jak Ty, żadną. Po prostu podałem swóją potencjalną jedenastkę, która najbardziej by mi się podobała.

walt 33

walt

Użytkownik
Jakby nie bylo takiego kryzysu farorytow na poczatku to by nie zmiescili sie w czworce.
Pragnę przypomnieć, że United też miało strasznie słaby początek i gdyby nie to, to w końcówce sezonu walczyliby o majstra. Widzę, że jesteś niewyżyty emocjonalnie i poprawia Ci się humor gdy atakujesz czy to Manchester czy Gerrarda nie dając ku temu żadnych dobrych argumentów.

bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
o majstra hehe
po prostu Chelsea =by ich stuknelo kiedy chce a i tak chyba pozwolili im zremisowac w Manchesterze. Generalnie nie pierdli i nie pierdna z CFC to jest inna liga
Ciekawia mnie ci dwaj sprowadzeni zawodnicy z Holandii ale jak Winjdalum chcial isc do Newcastle to juz samo to o nim swiadczy i nie ma co sie zaglebiac, a ten Depay to nie wiem al chyba troche lepszy? Jest jakis spec od holenderskiej?

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Christian Benteke stanie się kolejnym transferem Liverpoolu w letnim okienku transferowym, po tym jak the Reds aktywowali klauzulę w kontrakcie Belga, wynoszącą 32,5 mln funtów.
Podobno juz o krok od transferu.Troche przepłacony ale nie ma sie co dziwić kazdy klub teraz od Liverpoolu wolał by wiecej bo wiedza ze jest kasa na Anfield po sprzedaży Sterlinga.Moim zdaniem bardzo dobry ruch ze strony Liverpoolu.Napastnik szybki dobry technicznie silny jak tur potrafi uderzyć głowa.Do ideału brakuje bo jest podatny na kontuzje oby na Anfield urazy go omijały.Duza kasa ale zawodnik sprawdzony w PL potwierdził to w kilku sezonach w Aston Villi w Liverpoolu powinien rozwinąć skrzydła.

Fabian Delph został w piątek nowym zawodnikiem Manchesteru City. 25-letni pomocnik, który dotychczas występował w Aston Villi, podpisał pięcioletni kontrakt z klubem z Etihad Stadium.

- Fabian Delph jest doskonałym zawodnikiem i nie mogę się doczekać współpracy z nim. W ostatnich sezonach świetnie spisywał się w Aston Villi, jest jednym z najlepszych młodych pomocników w Premier League - powiedział menedżer Manchesteru City Manuel Pellegrini.

- Fabian ma ogromne umiejętności i energię. Fakt, że stał się pewnym punktem reprezentacji Anglii jest kolejnym dowodem na jego postępy w ciągu ostatnich kilku sezonów. Mając 25 lat, najlepsze lata ma przed sobą - dodał.

Skopiowane z goal.pl

Swoją droga Aston Villa niezle osłabienia dwa filary odchodzą zastąpić ich bedzie niezwykle trudno z drugiej strony jest pokaźny zastrzyk gotówki wiec mozna szaleć na rynku transferowym.

City z kolei kolejny transfer do środka pola tym razem troche bardziej kreatywny wiec transfer w moim odczuciu na ✅ Obywateli bo kogoś takiego brakowało.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Benteke już praktycznie w Liverpoolu i jestem ciekaw jak teraz będzie wyglądał atak LFC bo kompletnie nie wiem, jak to wszystko można skleić nawet bez Sturridge, nie mówiąc o tym jak Anglik wróci po kontuzji.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom