Jest ryzyko jest zabawa ????Ja gdzieś wyczytałem, że będzie trzeba podać dane kompanów i że mogą wejść tylko z Tobą na stadion. Ciekawe, może teraz po tych zamachach, będą bardziej szczegółowo sprawdzać wszystko :/
Za bardzo mi się nie chce w to wierzyć, trzeba by było przyjść na stadion wiele godzin przed meczem, aby zdążyli wszystkich sprawdzić.Ja gdzieś wyczytałem, że będzie trzeba podać dane kompanów i że mogą wejść tylko z Tobą na stadion. Ciekawe, może teraz po tych zamachach, będą bardziej szczegółowo sprawdzać wszystko :/
[email protected]Jak bys chcial sprzedac bilety na Irlandie to chetnie kupie, bo podroz mam zarezerwowana, a biletow brak:;/:
Jeżeli aktualne to chętnie wymienię 2 bilety POL-UKR na dwa bilety POL-IRL.szukam 2 biletów na mecz z ukraina jak co to mozemy zamienic na niemcy lub irlandie
Lecimy na mecz z Ukraina jeszcze inna opcją: z modlina do brukseli a potem do marsylii łaczny koszt to 750 zł
Jeżeli aktualne to chętnie wymienię 2 bilety POL-UKR na dwa bilety POL-IRL. Nie mogę pisać PW - za mały staż.
A ja wtedy je kupie ????A ja wylosowalem bilety na półfinał ale gdy będzie grała polska.. ???? więc jak dojdą do półfinału odsprzedam 4 szt.
From 12:00 CET on 9 March 2016, all fans who were allocated tickets in the general public application windows will be able to resell their tickets. All fans will be able to buy the tickets on a first come, first served basis.