>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje o EURO 2016 - informacje o EURO, bilety, dojazdy, noclegi itd.

T 0

tomaszszn

Użytkownik
Ja gdzieś wyczytałem, że będzie trzeba podać dane kompanów i że mogą wejść tylko z Tobą na stadion. Ciekawe, może teraz po tych zamachach, będą bardziej szczegółowo sprawdzać wszystko :/

W 0

wisnia86

Użytkownik
Ja gdzieś wyczytałem, że będzie trzeba podać dane kompanów i że mogą wejść tylko z Tobą na stadion. Ciekawe, może teraz po tych zamachach, będą bardziej szczegółowo sprawdzać wszystko :/
Jest ryzyko jest zabawa ????

M 3

many1985

Użytkownik
Za bardzo mi się nie chce w to wierzyć, trzeba by było przyjść na stadion wiele godzin przed meczem, aby zdążyli wszystkich sprawdzić.

G 0

gieci

Użytkownik
Nie trzeba podawać żadnych danych kompanów, 4 bilety będą wpisane na imię i nazwisko zamawiającego więc zawsze można wchodzić 2 do jednego kontrolera, 2 do drugiego i po problemie, ale i tak tego nikt nie bedzie sprawdzał. Bardziej szczegółowe kontrole mogą być na zasadzie, że będzie przeszukanie np 2 razy i to wszystko.

masajek 14

masajek

Użytkownik
Osobiście wydaje mi się że kontrola będzie bardziej szczegółowa. Sam system zakupu biletów dość skrupulatnie weryfikował potencjalnych nabywców biletów i już delikatny przesiew zrobił. Oficjalnych informacji odnośnie kontroli na bramkach chyba jeszcze nie ma więc pozostaje tylko czekać.

M 0

marekr16

Użytkownik
szukam 2 biletów na mecz z ukraina jak co to mozemy zamienic na niemcy lub irlandie
Lecimy na mecz z Ukraina jeszcze inna opcją: z modlina do brukseli a potem do marsylii łaczny koszt to 750 zł
Jeżeli aktualne to chętnie wymienię 2 bilety POL-UKR na dwa bilety POL-IRL.

M 0

marekr16

Użytkownik
4 bilety na Polska - Irlandia Płn - sprzedam lub wymienie . info na PW
Do kolegi wyzej
Jak bilety moga byc imienne skoro ja dostalem 4 i jedyne dane jakie podawalem to swoje i mojej karty z ktorej ściągnęli juz pieniądze
Jeżeli aktualne to chętnie wymienię 2 bilety POL-UKR na dwa bilety POL-IRL. Nie mogę pisać PW - za mały staż.

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Marcin-Odra, portal odsprzedażowy rusza 9 marca o godzinie 12:00.
From 12:00 CET on 9 March 2016, all fans who were allocated tickets in the general public application windows will be able to resell their tickets. All fans will be able to buy the tickets on a first come, first served basis.

Do góry Bottom