A nie jest czasami tak, że na wszystkich zamówionych biletach są dane osoby zamawiającej? Zresztą nigdy nie sprawdzali danych na bilecie z dowodem podczas takich imprez, no chyba, że coś się zmieniło, ale szczerze powątpiewam, bo 1/3 ludzi by na stadion nie weszła. Ja na półfinał EURO 2012 wchodziłem z biletem na dane innej osoby.Bilety zawsze są imienne ! I musze podać dane moich kompanów ...
Samo konto Skrill nie,ale karta do tego konta wystarczyła.Czy komuś wystarczyło do opłacenia biletów konto na Skrillu? Czy koniecznie trzeba wyrabiać kartę kredytową w banku?
Ja się wybieram. Ja kupuje bilet lotniczy do Lyonu (z Krakowa albo Berlina) i następnie albo Megabusem (taki odpowiednik PolskiegoBusa w Polsce) lub TGV dojadę do Marsylii. Jednak TGV jest drogie więc Megabus będzie lepszą opcją.siema, wybiera się ktoś na mecz z Ukrainą w terminie 18,19? Jaki preferujecie dojazd? Jakby ktoś chciał to mogę załatwić 4 bilety na ten mecz na drugą kategorię, zanim było losowanie u nas dogadałem się z kolesiem z Irlandii, który składał w niosek w ciemno w turze z lipca z przed roku, ja sam wylosowałem 4 więc tamtych już nie potrzebuję, a jeszcze mu nie napisałem, że z nich zrezygnuję.
Dzięki
Lepiej Ci będzie lecieć Wizzairem z Katowic do Paryża. Kumpel kupował kilka dni temu bilet za 180zł.Ja się wybieram. Ja kupuje bilet lotniczy do Lyonu (z Krakowa albo Berlina) i następnie albo Megabusem (taki odpowiednik PolskiegoBusa w Polsce) lub TGV dojadę do Marsylii. Jednak TGV jest drogie więc Megabus będzie lepszą opcją.
Sęk w tym, że z Katowic Wizzair jak bym leciał to doleciałbym do Paryż-Beauvais, a to lotnisko jest oddalone od centrum o 84km. Nawet teraz patrząc na ceny biletu TGV do Marsylii własnie z Beauvais to cena od 50 do 74 euro. Lecąc na ten mecz nie opłaca mi się lecieć tylko na niego więc wziąłem trochę więcej urlopu i mam zamiar zostać na południu Francji i myślę, że sam bagaż podręczny w Wizzair nie wystarczy, a cena rejestrowanego to pomyłka.Lepiej Ci będzie lecieć Wizzairem z Katowic do Paryża. Kumpel kupował kilka dni temu bilet za 180zł.
Później szybką kolejką (chyba TGV) do Marsylli za ok. 30-40e i jesteś w 3 godziny na miejscu.
Ja mam jeden bilet na Ukrainę wolny (2 kategoria), mogę odsprzedać lub zamienić się na mecz z Niemcami.
Wylot jest 16 czerwca i wracam 26 czerwca. Tak jak wcześniej mówiłem, nie chce wylecieć tylko na mecz stąd te 10 dni. Bilet będę bukował w tym tygodniu i jeśli nikt mi go nie wykupi wyjdzie jakieś ~500 zł easyJetem + Megabus maksymalnie 5euro w jedną stronę (nie spotkałem się z droższym biletem w tej firmie). Z Lyonu do Marsylii autokarem jest 5h, ale to czas akceptowalny więc nie powinno być źle.No opcja z Paryżem tak jak napisał magucio trochę słaba, chyba że ktoś już robił taką trasę, podobno z tego lotniska są jacyś przewoźnicy do centrum Paryża, a stamtąd tgv już jeżdżą taniej i częściej. Marcin-Odra mógłbyś napisać jak Twój kolega się tam dostaje dokładnie? Magucio za ile masz lot do Lyonu i w jakim terminie. Ja co znalazłem sensownego na razie to lot z Krk do Marsyli z przesiadką w okolicach 1k w dwie strony.
Sam nie latam zbyt dużo, ale oczywiste jest, że im bliżej Twojej daty tym bilety stają się droższeA jeszcze ogólne pytanie, bo nie latam za dużo, czy w miarę upływu czasu pojawia się więcej lotów, czy tanieją/drożeją?