>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Dyskusje o Ekstraklasie - kontuzje, ciekawostki, transfery.

Status
Zamknięty.
horus 129

horus

Użytkownik
Obejrzałem sobie teraz powtórki tego zagrania Cionka, bo wczoraj ten moment podczas meczu przegapiłem i moim zdaniem sam Thiago wiedział od razu po swoim wyczynie, że przesadził i popełnił koszmarną głupotę. Emocje czasami biorą górę. Nieprawidłowo uznana bramka przez sędziego + kolejny stracony gol chwilę później i fakt kolejnej porażki sprawił, że Cionek po prostu się zagalopował. Oczywiście nic nie usprawiedliwia jego zachowania. Dyskwalifikacja powinna być. Moim zdaniem 3 mecze będą odpowiednie.
Szkoda jednak tych osłabień w postaci Cionka i Sandomierskiego w kontekście spotkania z Legią.

Otrzymane punkty reputacji: +5
horus 129

horus

Użytkownik
3 mecze to 3 arcyważne spotkania, które zadecydują o tym czy Jagiellonia utrzyma wysoką lokatę i zagra w europejskich pucharach. Brak możliwości zagrania w tych meczach to spora kara zarówno dla zawodnika jak i klubu.
Oczywiście każdy może mieć własne zdanie. W moim odczuciu absencja w takiej ilości spotkań będzie właściwa.

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
3 mecze to 3 arcyważne spotkania, które zadecydują o tym czy Jagiellonia utrzyma wysoką lokatę i zagra w europejskich pucharach. Brak możliwości zagrania w tych meczach to spora kara zarówno dla zawodnika jak i klubu.
Ale co to kogo obchodzi? Przecież on to zrobił UMYŚLNIE. On nie chciał trafić w piłkę, tylko w nogę. Jeszcze z jakim impetem... W najlepszym wypadku (a tak się stało) silne stłuczenie, a w większości bywa to tak, że takie wejście kończy się złamaniem nogi. Jak dla mnie nie powinien już wychodzić w tym sezonie na boisko. Przecież on jest recydywistą. To było pierwsze tak brutalne wejście? Nie. Niedzielanowi też przypieprzył z łokcia w twarz i złamał mu kość.

Otrzymane punkty reputacji: +5
bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Brak możliwości zagrania w tych meczach to spora kara zarówno dla zawodnika jak i klubu.
To chyba o to chodzi ?
Dla mnie 3 mecze kary za taki faul to będzie kpina, gdyby tak złamano noge Frankowi przykładowo sądze , że byś inaczej myślał. To wielki fart, że Sobiech nie jest połamany po tym starciu i mimo iż nie sympatyzuje z ani z Jaga ani z Polonią kara dużo , dużo wyższa.

horus 129

horus

Użytkownik
Recydywistą? Przecież stracie z Niedzielanem to była normalna walka o piłkę. Fakt, wtedy Cionek agresywnie wyszedł do góry i uderzył łokciem, ale nie było to umyślne zagranie. Nie dostał wtedy kary od komisji, bo i nie było za co. To było zwykłe boiskowe starcie. Walka o górną piłkę na dużej prędkości zawsze może się źle skończyć, to jest ryzyko wpisane w ten zawód. Gdyby wtedy Thiago starł się z kimś innym, to pewnie żadnego złamania by nie było, a że Niedzielan grał w masce po kontuzji to wiadomo, że był bardziej narażony na uraz.
Takich starć jak wtedy Cionka z Niedzielanem jest mnóstwo i po paru minutach zostają zapomniane, tylko, że zaprzyjaźnione z Andrzejem weszlo rozdmuchało sprawę i reszta mediów też to podłapała robiąc z Thiago bandytę, którym nie jest.
Piłkarz ten gra agresywnie, bo taki ma styl. Za wczorajszy faul powinien ponieść karę, żeby trochę się uspokoił i nie popełniał więcej takich głupstw, które dla kogoś mogą skończyć się krzywdą, ale nie róbmy z niego jakiegoś przestępcy.
@up
Gdyby Thiago złamał nogę dla Sobiecha to też bym się dla niego domagał wyższej kary. Na szczęście nic takiego nie miało miejsca. W powtórkach widać, że w ostatnim momencie już po wejściu Thiago w nogi Sobiecha nieco hamuje on nogę i po dotknięciu stopą murawy od razu ją lekko podnosi tak jakby chciał osłabić w ostatniej chwili swój impet.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Panowie to co zobaczyłem w Tobet powaliło mnie hehe a mianowicie:

1. Kibice vs. Donald Tusk (Czy stadion Wisły Kraków będzie zamknięty dla kibiców podczas meczu z Cracovią?)
NIE - 1,05
TAK - 8,00

2. Kibice vs. Donald Tusk (Czy Donald Tusk pojawi się na stadionie Lechii Gdańsk do końca sezonu 2010/11?)
NIE - 1,20
TAK - 4,00 - może to warto pograć:grin:?

3.Kibice vs. Donald Tusk (Czy Donald Tusk przeprosi kibiców za decyzję wojewodów o zamknięciu stadionów Lecha i Legii przed końcem sezonu 2010/11??)
NIE - 1,15
TAK - 4,75

4.Kibice vs. Donald Tusk (Czy Donald Tusk pojawi się publicznie z szalikiem w barwach jednego z klubów Ekstraklasy do końca sezonu 2010/11?)
NIE - 1,05
TAK - 8,00

hehe dobre zakłady;)

djgregor 55

djgregor

Użytkownik
Dla mnie to co dzieje sie ze stadionami to juz paranoja.
Stadiony Zagłębia, Śląska, Widzewa zamkniete.
Kazdy teraz wojewoda chce pokazać jak walczy z huliganami?
Gdzie byli oni wczesniej?
Nagle nie są pewni czy zapewnia bezpieczenstwo na stadionie na których wczesniej byly rozgrywane mecze i nie było o tym ani słowa.
Dlaczego na takich decyzjach maja cierpiec kibice, kluby cały wizerunek naszej ekstraklasy.
Kamery na stadionach, w telefonach i innych nosnikach i nie mozna wylapac tych co naprawde na to zasluzyli? A nastepnie jakas grzywne. kare i najwazniejsze zakaz stadionowy
Dlaczego maja cierpiec wszyscy?
Najlepiej isc na łatwizne i przedstawiac wizerunek kibica który idzie na stadion już pijany, tam wszystkim zajmuje sie -tylko nie kibicowaniem.
Bo media przestawiaja w takim swietle jak zmianka na temat kibiców czy w tv, gazecie lub w radiu to w wiekszasci w złym swietle.

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Jak donoszą dziennikarze &quot;Faktu&quot;, w polskiej Ekstraklasie może dojść do transferowego hitu. Słynny holenderski szkoleniowiec Huub Stevens bliski jest podpisania kontraktu z Koroną Kielce. Rozmowy pomiędzy prezesami Korony Kielce a Huubem Stevensem są na bardzo zaawansowanym etapie. Klub może dysponować pokaźnymi pieniędzmi, głównie dzięki temu, że klub ze Ściegiennego przejąć może polski miliarder Marek Profus.

za sport.onet.pl
Normalnie gdybym zobaczył w jakiej gazecie ten news się pojawił to zaśmiałbym się, jednakże w tym przypadku ta informacja mnie zaciekawiła. Przyszedł Profus z majątkiem i pewnie z Korony będzie chciało się zrobić polski Manchester City. O Huubie Stevensie mam takie zdanie że to trener lecący na kase, myśle że nie wahałby się gdyby dostał oferte z ZEA czy z Kataru. Prowadzi takie średnie kluby, Korona nie należy do takich zatem Profus musiałby wyłożyć niezłą kase za tego trenejro.

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Kolejny zakład z cyklu Kibice vs. Donald Tusk:
Czy podczas meczu Lecha Poznań z Borussią Dortmund na trybunach pojawią się antyrządowe transparenty?
Więcej na stronie Tobet w zakładce &quot;Stawiaj na swoich&quot;

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Radosław Sobolewski pozostanie dłużej w Wiśle Kraków! Kapitan mistrzów Polski przedłużył kontrakt z klubem do 30 czerwca 2012 roku. Poprzednia umowa obowiązywała do 30 czerwca tego roku. Zawodnik ogłosił tą wiadomość w trakcie czatu z kibicami Białej Gwiazdy!
„Jestem szczęśliwy powodu przedłużenia umowy. Cieszę się, że Wisła chciała skorzystać z tej opcji. Wierzę, że mogę dać jeszcze wiele tej drużynie, a drużyna może dać wiele mi, i że wspólnie będziemy cieszyć się z kolejnych sukcesów naszego klubu” – powiedział pomocnik. Na pytanie zadane w trakcie czatu z kibicami Wisły, czy ta umowa była niejako „nagrodą” za zdobycie mistrzostwa, kapitan drużyny Białej Gwiazdy odpowiedział: „Podpisałem umowę już o wiele wcześniej. Zdobycie Mistrzostwo nie miało więc na to żadnego wpływu”. Radosław Sobolewski jest wychowankiem Jagiellonii Białystok, reprezentował również barwy Wisły Płock oraz Groclinu Dyskobolii Grodzisk Wielkopolski. Z tego ostatniego klubu w 2005 roku przeszedł do krakowskiej Wisły, z którą zdobył cztery mistrzostwa Polski. Biuro Prasowe Wisły Kraków SA

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Mam pytanie, czy w przypadku zajęcia przez Legię 2. lub 3. miejsca w pucharach zagra finalista PP (czyli Lech) czy 4. drużyna w lidze?

EDIT: No to Lech ma przegibane ???? Dzięki za info ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom