Rozbawiłeś mnie.Mancini to arogant?Hahaha no pewnie jasne.
Przecież to on gasi w klubie wszystkie pożary i potrafi podejmować właściwe decyzje we właściwym czasie.Może i nie jest w TOP3 trenerów na świecie,ale jest w tej klasyfikacji nie wątpliwie wysoko.W Interze osiągnął sporo,w City zdobył już 3 trofea i należy mu się należyty szacunek.Manchester City to całe szczęście nie jest klub gdzie w ciągu roku przewija się 20 trenerów i widać ,
że szejk mimo wszystko ma do niego zaufanie widząc że drugi sezon z rzędu nie wychodzą z grupy w LM.Guardiola w Barcelonie osiągnął wielkie rzeczy,ale powiedzmy sobie szczerze nie musiał się bardzo wysilać.Miał gotowy skład który wystarczyło dobrze przygotować mentalnie,a tu w Anglii musiałby pierwszy raz w swojej karierze trenerskiej pokazać czy potrafi stworzyć coś z innym zespołem niż maszynka do zwycięstw jaką jest Barca.
Ja uważam,że Mancini powinien zostać,bo sobie na to zasłużył.Guardiola może wypalić,a może to być zwykły niewypał.Takie jest moje zdanie.
Tak po za tym konfliktu z Dżeko nie ma i nigdy nie było,to zwykły wymysł mediów ze względu na to że Dżeko często siedzi na ławie.Tyle.