dawid1892
Użytkownik
Nie wiesz że w tym dziale nie można pisać źle o takim jednym klubie z Manchesteru...? Co z tego że jest to forum bukmacherskie? Ten temat akurat nie ma nic wspólnego z obstawianiem zakładów...
W przeciwieństwie do Ciebie człowieku potrafię obiektywnie się wyrażać o klubie któremu kibicuję. Ale standardowo wesoło mi gdy czytam Twoje posty ???? posty niech jeszcze poleżą, a później żeby Ci nie było poraz enty głupio to je usunę.Nie wiesz że w tym dziale nie można pisać źle o takim jednym klubie z Manchesteru...? Co z tego że jest to forum bukmacherskie? Ten temat akurat nie ma nic wspólnego z obstawianiem zakładów...
Skasowac posty, bo MOGŁOBY dojść do kłótni? ???? Zastanów sie Konrad nad tymi słowami. Tak jakbyś bał się prawdy o tym, ze ManU nie jest czyste, a zwłaszcza SAF. Argumentów było wiele co do nieczystości ManU i FA.Posty usuwam.
Fakt, że to temat do dyskusji ale nie chcę to żadnych kłótni a znając niektóre osoby mogłoby do takich dojść. linka kto chciał to zobaczył, aczkolwiek głupot dawno większych nie czytałem. Autor tego bloga niby zarzeka się o swoim braku stronniczości ale jego niechęć do MU bije już w pierwszych zdaniach.
Dyskutujemy tu głównie o czymś co mogłoby pomóc w typowaniu a nie doszukiwaniu się tanich sensacji? Forum ma swój hydepark i tam jest odpowiedni temat do takich "ciekawych artykułów"
Ciebie to po prostu uwielbiam ????Usuń, usuń to Ci najlepiej wychodzi.
Sam z zaciekawieniem to przeczytałem. Po części się mogę zgodzić, że Ferguson przez te wszystkie lata zbudował sobie taką renomę, że każdy się liczy z nim. Tytułu szlacheckiego po znajomości nie dostał.ekst był świetny i bardzo interesujący. Dotyczył ewidentnie angielskiej piłki noznej więc w moim odczuciu znajdował się w odpowiednim dziale. No ale trzeba nam zaakceptować, ze o ManU źle się nie mówi, a juz broń boze o Fergusonie, albo jeszcze gorzej o naszej cudownej FA
To chyba jeszcze sie mało oczytałeś forum i mało widziałeś prowokacji,napinaczy itp. Ja wolę dmuchać na zimne bo odpowiadam za ten dział.Skasowac posty, bo MOGŁOBY dojść do kłótni? Zastanów sie Konrad nad tymi słowami. Tak jakbyś bał się prawdy o tym, ze ManU nie jest czyste, a zwłaszcza SAF. Argumentów było wiele co do nieczystości ManU i FA.
to jest chyba rola moderatora, c'nie? Skoro jeden post może wywołać niepotrzebną kłótnię, to trzeba go zlikwidować.Skasowac posty, bo MOGŁOBY dojść do kłótni?
Zarzucam Ci głównie skasowanie tego posta i zanegowanie treści w nim zawartych. Określenie, że wiekszych głupot nie czytałes jest raczej nie na miejscu z racji tego, że zdecydowana wiekszość argumentów nie była wymyslona przez autora tylko były to fakty.Wielu postów nie widzicie, które były usuwane więc n ie wiem co Ty ( do Dawida to szkoda pisać) mi zarzucasz.
Ty nie czytałes tego tesktu bo86bo, albo kopletnie nie chcesz go zrozumieć. Tu nie chodzi o to, że oni się z nim liczą, ale o to, że on ich wszystkich trzyma w garsci. Czego nie powie to oni robia, albo nawet nie czekają na jego słowa tylko robią, żeby mu sie "podlizac". Organizacja, która ma stac ma strzec przepisów i walczyć, aby rozgrywki były toczone miedzy równymi, faworyzuje jednego człowieka i jego ekipe. Dla Ciebie to szlachetne może, bo w ten sposób docenia się "wielkiego człowieka" dla mnie natomiast to skur*****stwo.Ferguson to marka i osobistość, która jest twarzą angielskich rozgrywek,że się z nim liczą sędziowie i inni to nie jego wina a nagroda za wytrwałość, nieugiętość, charakter i bezkompromisowość z jaką prowadzi United.
Bardzo mądrze TrackBank powiedział wiec nie rozumiem dlaczego na niego najeżdzasz.Kuchcik dopóki Konrad nie zaczął swojej gadki żadnej negatywnej dyskusji nie było ,napinki.
jeszcze Ciebie tu brakowało :| czekamy jeszcze na tego gwiazdora całęgo i paczka będzie w komplecie / ty pewnie masz wgląd w usunięte posty/Konrad
Idź z tym do FA, nie czepiaj się pojedynczych sędziów. Skoro z Tottenhamem nie dał nam dwóch karnych, które były jak widoczne jak byk to trochę upadają Wasze teorie.Ty nie czytałes tego tesktu bo86bo, albo kopletnie nie chcesz go zrozumieć. Tu nie chodzi o to, że oni się z nim liczą, ale o to, że on ich wszystkich trzyma w garsci. Czego nie powie to oni robia, albo nawet nie czekają na jego słowa tylko robią, żeby mu sie "podlizac". Organizacja, która ma stac ma strzec przepisów i walczyć, aby rozgrywki były toczone miedzy równymi, faworyzuje jednego człowieka i jego ekipe. Dla Ciebie to szlachetne może, bo w ten sposób docenia się "wielkiego człowieka" dla mnie natomiast to skur*****stwo.
najwyraźniej w Anglii myślą podobnie.Ja rozumiem, że można mieć respekt wobec Fergusonem i darzyć do szacunkiem
To własnie Ty nie patrzysz całościowo tylko na pojedyncze przypadki.Ani w artykule, który rozpoczął naszą dyskusję nie było mowy o tym, że tylko ManU zyskuje a reszta traci, ani ja tak nigdy nie twierdziłem. Jest mowa o tym, że ManU zyskuje najwięcej i o roli Fergusona w "nagradzaniu" sedziów.Idź z tym do FA, nie czepiaj się pojedynczych sędziów. Skoro z Tottenhamem nie dał nam dwóch karnych, które były jak widoczne jak byk to trochę upadają Wasze teorie.
Szczerze to mnie prócz tego, że jutro gramy ze Stoke nic innego nie obchodzi. Nikt im sędziować z jajami nie bronił.Nie mów mi, że jesteś na tyle naiwny, aby twierdzić, że jest to wina wyłącznie sedziów i SAF nie miał z tym nic wspónego?
Zareagowałem tak bo kibicuje United ? Wyjaśnij jak możesz bo nie czaje. A co kibice MU to jacyś napinacze czy coś ? Do Ciebie uprzedzenia żadnego nie mam. Ja się o innych ligach na ogół nie wypowiadam. Owszem oglądać to oglądam ale swoje zdanie zachowuje dla siebie. A tam też widziałem jest ostry spór kogo władze bardziej faworyzują i co raz to nowe "ciekawe" o dupe potłuc argumenty się pojawiają. Tak samo kiedyś zarzucano Barcelonie chody w UEFIE. Jaki brak obiektywizmu. Nie raz nie dwa pisałem, o błędach na korzyść MU, o słabych i nie zasłuzonych wygranych, czy aktualnej formie. Wiec bajki o braku obiektywizmu są raczej nie na miejscu. Co jak co ale wydaję mi się, że obiektywnie to potrafię spojrzeć na sytuację.Konrad widzę że masz jakieś uprzedzenie do mnie ,zareagowałeś głównie tak dla tego że kibicujesz United.Z drugiej strony tutaj całą winę zrzucacie na FA i sędziów.A gdy sytuacja np tak jak w lidze hiszpańskiej z Barceloną to szczekanie jest na nich ,czyli wychodzi na to że ,nie potraficie obiektywnie spojrzeć na to bo prostu kibicujecie United i ciężko wam na to patrzeć ode mnie tyle ,bo zaraz pewne osoby napiszą że ja szukam zaczepki i prowokacji ,a tutaj gołym okiem widać jak to wyglądało ,o całej sytuacji się nie wypowiem a to dlatego ,że pewnie dostałbym bana.