radula
Użytkownik
No właśnie o to mi kurcze chodzi,ze nie patrzą na kibiców tylko żeby mieli zyski. Przecież wiadomo,że nie kazdego stać na wykupienie pakietów czy też na założenie sobie cyfry. Najbardziej niestety ucierpią na tym kibice czyli My bo napewno większość osób miała lepszy dostęp do TVP Sport czy też Polsatów niż do tego dziwactwa. I jak to możliwe że na nie całe 2tyg przed rozgrywkami nadal oficjalnie nie ma informacji gdzie to będzie pokazywane tylko jakies doniesienia.
Dobra koniec użalania się itd. Czekamy na oferte i ruszamy z Auckland
Pozdróweczka!
edit: znalazłem cos takiego:
Co ciekawe, godziny rozpoczęcia transmisji to godziny rozpoczęcia pierwszych biegów. Tym samym prezentacje drużyn rozpoczną się odpowiednio wcześniej. O tym, na jakich kanałach będziemy mogli obejrzeć awizowane spotkania, przekonamy się 21 marca, gdy oficjalnie ruszy platforma NC+.
Też mi profesjonalizm nawet prezentacji nie pokażą ani żadnego wstępu juz lepsze było TVP Sport!
Dobra koniec użalania się itd. Czekamy na oferte i ruszamy z Auckland
Pozdróweczka!
edit: znalazłem cos takiego:
Co ciekawe, godziny rozpoczęcia transmisji to godziny rozpoczęcia pierwszych biegów. Tym samym prezentacje drużyn rozpoczną się odpowiednio wcześniej. O tym, na jakich kanałach będziemy mogli obejrzeć awizowane spotkania, przekonamy się 21 marca, gdy oficjalnie ruszy platforma NC+.
Też mi profesjonalizm nawet prezentacji nie pokażą ani żadnego wstępu juz lepsze było TVP Sport!