anderson-silva
Użytkownik
Metodologię porażki Azarenki to masz w DnTB wczoraj o 19:44Jeśli kogoś interesuje metodologia porażki Azarenki, to właśnie na Eurosporcie leci powtórka tego meczu.
Metodologię porażki Azarenki to masz w DnTB wczoraj o 19:44Jeśli kogoś interesuje metodologia porażki Azarenki, to właśnie na Eurosporcie leci powtórka tego meczu.
to w betano jest?do tego co do mnie pisał : nie mam PW a repute rozdałem tym co potrzebowali czyli Shakalowi .
Pefka to jump ball win Oklahoma
Już ściągnęli czy ja nie widzę takiego zakładu?do tego co do mnie pisał : nie mam PW a repute rozdałem tym co potrzebowali czyli Shakalowi .
pół godziny przed meczem powinien być jak zawsze o ile chłopaki z betano nie wydygająJuż ściągnęli czy ja nie widzę takiego zakładu?
Grubo, widze, ze tu juz wszystko jest grane. Nawet zaklady ktory murzyn wyrzej skoczy po pilke:grin:do tego co do mnie pisał : nie mam PW a repute rozdałem tym co potrzebowali czyli Shakalowi .
Czemu?Nester/Stepanek
Grubo, widze, ze tu juz wszystko jest grane. Nawet zaklady ktory murzyn wyrzej skoczy po pilke:grin:
grasz teraz spara ? Wysłałem zaproszenie do znajomycho co chodzi? statystycznie jumpball dla Okli przy 1,85 to petarda
za godzinkę mogęgrasz teraz spara ? Wysłałem zaproszenie do znajomych
wystarczy ogarniać matematykę na poziomie klas 1-3 by wiedzieć jak ten typ się opłaca zagraćGrubo, widze, ze tu juz wszystko jest grane. Nawet zaklady ktory murzyn wyrzej skoczy po pilke:grin:
To daj znać na PW. Mam nadzieję, że do NBA się wyrobimy.za godzinkę mogę
Cavs z Phoenix bym ominął, bo to nie będzie ciekawe spotkanie ????To daj znać na PW. Mam nadzieję, że do NBA się wyrobimy.
Dzięki - banalne, ale szczerze to myslałem ze chodzi tu o poziom grajków :]W oznaczenie który to Futures w roku w danym kraju
ov 113 LeBrony zrobią? bo tak rozmyślam, że Król będzie musiał po nich pojeździć, żeby co do top 10 plays było wstawić ????Cavs z Phoenix bym ominął, bo to nie będzie ciekawe spotkanie ????