KHLTaśma śmierci z KHL :wink:
Dynamo Riga v Cska Moskwa Powyżej 4.5 @ 1.83
Severstal Cherepovec v Jokerit Severstal Cherepovec +1.5 @ 1.60
Torpedo Novgorod v Spartak Moskwa Powyżej 4.5 @ 1.57
AK Bars Kazan v Lokomotiv Yaroslavl Powyżej 4.5 @ 1.80
AKO: 8,30
mogli poczekać w w Jekaterynburgu :kwasny4565:
musisz polizać się po łokciuMaroon obecny?
Jakie sa warunki do spelnienia aby otrzymac petarde z betano? ????
Edit: just in time
złote rolexy i fury dzięki tym typomPrawilnie przypominam - typy Szakala za 25 zł na odbicie po ręcznej.
Chodzi pewnie o to że DeAndre wygra walkę o pierwszą piłkęMaroon proszę serdecznie o podzielenie się perłą.
Pozdrawiam
Nie Van Gaal tez tak uwaza... ponoc ????Czy tylko ja uważam że mecze o 5 i 7 miejsce są bez sensu?
właśnie że nieChodzi pewnie o to że DeAndre wygra walkę o pierwszą piłkę
To już załadowane pod korek.Chodzi pewnie o to że DeAndre wygra walkę o pierwszą piłkę
pewnie żeś wymyślił, że GSW zgarnie pierwszą.właśnie że nie
Drogi adminie zobacz ile osób się o kolejną pełke z Betano upomina
zaraz Betano zrobi bloka na NBA
Adams. Pozdrawiam serdeczniewłaśnie że nie
Drogi adminie zobacz ile osób się o kolejną pełke z Betano upomina
zaraz Betano zrobi bloka na NBA
A jakieś kwalifikacje olimpijskie czy wejściówki do turniejów kwalifikacyjnych na IO ? Pytam bo nie wiem jak to jest do końca w ręcznej ;/Czy tylko ja uważam że mecze o 5 i 7 miejsce są bez sensu?
wcale że niepewnie żeś wymyślił, że GSW zgarnie pierwszą.
a Azarenka dlaczego przegrała, pytam poważnie, bo meczu nie widziałem?Taaaa, Serena musiałaby chyba złamać nogę, żeby przegrać ????
już ładuję na odwrót. Na tle Polaków, to Chorwaci wyglądali rewelacyjnie, tylko dzisiaj, pozdro.Teraz jak chcecie zarobić to all in że Chorwacja zostanie mistrzem, po takim czymś to imo nie widzę innego scenariusza.
Siekiera pograł.a Azarenka dlaczego przegrała, pytam poważnie, bo meczu nie widziałem?
Bo Kerber dobrze zagralaa Azarenka dlaczego przegrała, pytam poważnie, bo meczu nie widziałem?