magician
Użytkownik
Kerber grała mecz życia, a Aza miała wyjątkowo słaby FHa Azarenka dlaczego przegrała, pytam poważnie, bo meczu nie widziałem?
Kerber grała mecz życia, a Aza miała wyjątkowo słaby FHa Azarenka dlaczego przegrała, pytam poważnie, bo meczu nie widziałem?
widziales jak buki uparly sie na Konte? Az ja do polfinalu szlema zaniosly ????Siekiera pograł.
jedynie zagranica, przecież my nie mamy krajowych kandydatów Każdy cisnął Wencie a chyba teraz każdy chciałby żeby znów wziął ich w obroty.To kto tam teraz za Bieglera?
Wenta teraz trenuje Schetynęjedynie zagranica, przecież my nie mamy krajowych kandydatów Każdy cisnął Wencie a chyba teraz każdy chciałby żeby znów wziął ich w obroty.
seciwo może i mu Nole odda, zależy w jakiej dyspozycji będzieFedex ugra seciwo?
Nie grała meczu życia, grała po prostu na swoim wysokim poziomieKerber grała mecz życia, a Aza miała wyjątkowo słaby FH
przyjemny kurs na over 3,5 setaseciwo może i mu Nole odda, zależy w jakiej dyspozycji będzie
czy ja wiem, poziom porównywalny, tam lepiej grała w ataku, tu w obronie imoNie grała meczu życia, grała po prostu na swoim wysokim poziomie
Na pewno lepiej grała w ubiegłym roku w Charleston
http://forum.bukmacherskie.com/f153/wta-tour-charleston-katowice-6-04-12-04-2015-a-120246-3.html#post5285175
wg mnie chodzi gitarka ????Chodzi Wam płynnie forum?? nie ładują wam się strony wolnej niż zwykle??
tak, nieChodzi Wam płynnie forum?? nie ładują wam się strony wolnej niż zwykle??