nieładujesz w GSW dziś? ????
Ale to jest ku... chore jak w najlepszej lidze świata, w takiej dyscyplinie jak Speedway może w ogóle dochodzić do takich sytuacji żeby mistrz świata z takim stażem prosił o kasę ????przecież i tam nie mieliśmy jechać po tym co się wydarzyło w tym sezonie.
a powiedz mi, co z tego będzie miał Hancock, jeśli przez jego brak zgody Rzeszów nie wystartuje? satysfakcję? więc, jeśli będzie wybierał: albo mieć satysfakcję albo szansę na jakiekolwiek odzyskanie hajsu to łatwo się domyślić co żużlowiec wybierze.
widzę twój ton wypowiedzi, ale ja pisząc smutne ale prawdziwe miałem na myśli to że osoby w klubie nie biorą odpowiedzialności za to że żużlowiec może nie dostać swojej uczciwie zarobionej kasy.
Miesiąc i Stachyra musieli podpisać gdzieś kontrakt ze względów formalnych żeby móc jeździć w mistrzostwach argentyny i dlatego podpisali warszawskie. miesiąc całkiem możliwe że zostanie w Krośnie a Davidoff podpisał w Czewie, bo tam miał dobre kontakty, wydaje mi się że wyląduje w Rzeszowie.Ale to jest ku... chore jak w najlepszej lidze świata, w takiej dyscyplinie jak Speedway może w ogóle dochodzić do takich sytuacji żeby mistrz świata z takim stażem prosił o kasę ????
Łełek na SF zapisany jest w kadrze Krosna coś jest na rzeczy czy bzdura?? A Davidoff to co z Włókniarzem ma warszawski kontrakt podpisany?? że przymierzacie go do Stali?
Laura Robson win 2.37 polecam
????
Grając 1j mamy na czysto 1,37j, gdzie 1j=100 mamy na czysto 137 zł, ale 1j=100k mamy 137k na czysto na sporą porcję leszczy.
to lepiej za 8 j dać
Grając 1j mamy na czysto 1,37j, gdzie 1j=100 mamy na czysto 137 zł, ale 1j=100k mamy 137k na czysto na sporą porcję leszczy.
dzial nba jest martwy i z poziomem mniej niz zero. Glownie janusze pisza i sporadycznie zdarzy sie cos fajnie napisaneW których działach? Bo NBA, jak i ogólnie całe US Sports nie śpi. :v
Faken, 8x więcej zarobku przeszło koło nosa. Poczekam na ciepłą porcję 8j(lub 7 ostatnimi czasy) przed 1:00.to lepiej za 8 j dać
???? ???? ????
dziś koleś napisał o Spurs ,,popularne Ostrygi''dzial nba jest martwy i z poziomem mniej niz zero. Glownie janusze pisza i sporadycznie zdarzy sie cos fajnie napisane
bez sensu, co jak co ale z tych wszystkich przebijaczek Radwa jest najlepsza i nie co do tego watpliwoscico powiecie, żeby pograć przeciwko Isi ???? ?
widzialem ;d chcialem wkleic foto ostrygow ale skonczylo by sie na aresztacji przez tedzika ????dziś koleś napisał o Spurs ,,popularne Ostrygi''
przecież Elo to wymyślił już dawno :razz: na bank specjalnie to pisał w dziale, zresztą nie tylko ondziś koleś napisał o Spurs ,,popularne Ostrygi''