kamillo0103
Użytkownik
na to wygląda, bo zacytowałem i mnie przeniosło do innego działu automatycznie ????Ktoś mi przeniósł posta czy mi się wydawało?
na to wygląda, bo zacytowałem i mnie przeniosło do innego działu automatycznie ????Ktoś mi przeniósł posta czy mi się wydawało?
Nie mow tak brzydko o swojej kochance ????no przecież ludzie z działu nie oglądają meczów :]
ja tam mam -1.5 + Serenę i bardziej się tu czarnego babochłopa boję
jakbym miał mieć z nią romans to bym chyba płakał po nocach jak ktoś po gwałcie :?Nie mow tak brzydko o swojej kochance ????
Witam serdecznie
że chce 100 euro za typ.o co chodzi ze 100 euro?
myślałem, że to prowokacja z Twojej strony Magik ????mario
aaaa, dzięki
no nie czytam jego analiz w ogóle, to totalnie nie w temacie jestem :razz:myślałem, że to prowokacja z Twojej strony Magik ????
ale o 100 unforced error słyszał każdy :razz:no nie czytam jego analiz w ogóle, to totalnie nie w temacie jestem :razz:
To bardzo wazny aspekt analizy spotkan Nowaka Dzokowiciasię Szakal uczepił tych 100 ue ???? w każdej analizie będzie to teraz pisał jak przytaczanie h2h?
Bez przesady. Gorsze na tym swiecie chodza ???? Pogralbym Fedexa, ale kurs to zart. No i granie na Serene ze Szparka po takim kursie to tez widze, dobre zacmienie cie zlapalo ????jakbym miał mieć z nią romans to bym chyba płakał po nocach jak ktoś po gwałcie :?
Ted dobra forma w usuwaniu postów
@Up
o co chodzi ze 100 euro?
no że zrobił tyle to tak, ale z Shakalem to tego nie skojarzyłemale o 100 unforced error słyszał każdy :razz:
że co? ????Bez przesady. Gorsze na tym swiecie chodza ???? Pogralbym Fedexa, ale kurs to zart. No i granie na Serene ze Szparka po takim kursie to tez widze, dobre zacmienie cie zlapalo ????
Wszyscy tak piszecie o Williams, a oglądaliście przynajmniej jeden mecz Sharapovej? Ona z Bencic zagrała taką komedie, że żal było na to patrzeć. W sumie to do teraz nie wiem jak ona to spotkanie wygrała, ale grała katastrofalnie. Jak zagra tak jak z nią, a nie sądzę, że zagra cokolwiek innego w przeciągu jednego meczu to dzisiaj popłynie w 2 setach. Zresztą Ruska Ja Maszina nie potrafi kompletnie grać z Williams, bo fizycznie jest 2 razy słabsza więc jej wszystkie argumenty w postaci siły się chowają i nie ma argumentów. Tylko słabszy mecz Williams ją ratuje.Bez przesady. Gorsze na tym swiecie chodza ???? Pogralbym Fedexa, ale kurs to zart. No i granie na Serene ze Szparka po takim kursie to tez widze, dobre zacmienie cie zlapalo ????
dokładnie , ona siedzi swoją czarną grubą dupą w głowie Sharapovej . Ruska się boi z nią gracże co? ????
Serena tam ze 20 meczów z rzędu wygrała z nią i to w tym czasie 2-3 sety straciła, także pozdro ???? jak przegra, to będzie to MEGA niespodzianka