weszlosuper
Użytkownik
Isia przegra dzis seta ???jak ten mecz widzicie?
Wiadomo, ze Serena to terminator, jednak ma momenty slabosci. Przegrywala ze slabszymi zawodniczkami jak Szparka. Ogolnie Masza jak zagra na pelni swoich mozliwosci to Serena grajac niezle moze nie dac rady. Imo kurs w granicach 1,12 to slabe rozwiazanie.że co? ????
Serena tam ze 20 meczów z rzędu wygrała z nią i to w tym czasie 2-3 sety straciła, także pozdro ???? jak przegra, to będzie to MEGA niespodzianka
haha ładnie przekręcasz ???? jest @1.25Wiadomo, ze Serena to terminator, jednak ma momenty slabosci. Przegrywala ze slabszymi zawodniczkami jak Szparka. Ogolnie Masza jak zagra na pelni swoich mozliwosci to Serena grajac niezle moze nie dac rady. Imo kurs w granicach 1,12 to slabe rozwiazanie.
E to moze mi sie cos ubzudralo, ze widzialem 1.12, w takim kontekscie sie wypowiadalem. Teraz juz troche inna sprawa, ale i tak bym sie chyba nie skusil.haha ładnie przekręcasz :grin: jest @1.25
sprawdziłem nawet specjalnie i prawie trafiłem wcześniej- 17 wygranych z rzędu i 3 stracone sety ;]
1.12 ?Wiadomo, ze Serena to terminator, jednak ma momenty slabosci. Przegrywala ze slabszymi zawodniczkami jak Szparka. Ogolnie Masza jak zagra na pelni swoich mozliwosci to Serena grajac niezle moze nie dac rady. Imo kurs w granicach 1,12 to slabe rozwiazanie.
Tez mi sie tak wydaje, ze dzisiaj na Serke widzialem 1.16 na calorocznym ????E to moze mi sie cos ubzudralo, ze widzialem 1.12, w takim kontekscie sie wypowiadalem. Teraz juz troche inna sprawa, ale i tak bym sie chyba nie skusil.
To jaki byś kurs wystawił na to spotkanie żeby się opłacało na czarną grać? Przecież ona z Sharapovą nie dostała od 2004 roku czyli od 12 lat, a rozegrały razem 20 oficjalnych meczów. Przecież żaden buk Ci nie da tutaj 1,6 na Williams, bo by płynęli jak frajerzy. Jak ktoś robi takie H2H i miażdży drugą to ciężko oczekiwać wyższego. Wiadomo, że kiedyś uda jej się wygrać, ale Magician dobrze mówi trzeba grać do momentu aż przegra i tyle.Wiadomo, ze Serena to terminator, jednak ma momenty slabosci. Przegrywala ze slabszymi zawodniczkami jak Szparka. Ogolnie Masza jak zagra na pelni swoich mozliwosci to Serena grajac niezle moze nie dac rady. Imo kurs w granicach 1,12 to slabe rozwiazanie.
Ja bym nie gral niczego ponizej 1,4. Moim zdaniem Masza to 2 rakieta swiata. Jak najbardziej ma umiejetnosci, zeby wygrac z Serena, wszystko w jej rekach. Inna sprawa, czy psychicznie da radeTo jaki byś kurs wystawił na to spotkanie żeby się opłacało na czarną grać? Przecież ona z Sharapovą nie dostała od 2004 roku czyli od 12 lat, a rozegrały razem 20 oficjalnych meczów. Przecież żaden buk Ci nie da tutaj 1,6 na Williams, bo by płynęli jak frajerzy. Jak ktoś robi takie H2H i miażdży drugą to ciężko oczekiwać wyższego. Wiadomo, że kiedyś uda jej się wygrać, ale Magician dobrze mówi trzeba grać do momentu aż przegra i tyle.
2:0 gładkie dla AgiIsia przegra dzis seta ???jak ten mecz widzicie?
nie gra HowardMoże mi ktoś powiedzieć o co biega z Houstonami, że takie kursy?! Ktoś nie gra dziś Harden? Ariza?
A widziałeś przynajmniej 2 mecze Mashy i Sereny w tym turnieju? Głównie chodzi mi o mecze Marii z Bencic i Davis. Widziałem sporo ostatnich meczy Williams-Sharapova. Rosjanka kompletnie nie potrafi grać z Amerykanką. Wiesz kiedy wygrała swoje jedyne 2 mecze? 12 lat temu, gdy miała 17 lat i wchodziła dopiero do WTA. To były jej pierwsze mecze z Sereną. Kolejne 18 meczy to same przegrane i ...3 ugrane sety. To nie jest żaden przypadek. Ona zwyczajnie ma kompeks Sereny Williams. Kilka było zaciętych, ale reszta to miazga.Ale ja wcale nie mowie, ze Masza wygra. Sadze po prostu, ze ma wieksze szanse jak wskazuje kurs i nie widze zadnego value w takim kursie. Dalbym jej jakies 30%.
E to moze mi sie cos ubzudralo, ze widzialem 1.12, w takim kontekscie sie wypowiadalem. Teraz juz troche inna sprawa, ale i tak bym sie chyba nie skusil.
oddsmaker to by popracował max jeden dzień jakby dał 1.4 ????Ja bym nie gral niczego ponizej 1,4. Moim zdaniem Masza to 2 rakieta swiata. Jak najbardziej ma umiejetnosci, zeby wygrac z Serena, wszystko w jej rekach. Inna sprawa, czy psychicznie da rade
No w sumie widzę, ale to 2.5 to niezłe Value... W sumie co tam z Gortatem nie wiesz, wiem że gra, ale ugrają u siebie dziś co? ????nie gra Howard