>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
że co? ????
Serena tam ze 20 meczów z rzędu wygrała z nią i to w tym czasie 2-3 sety straciła, także pozdro ???? jak przegra, to będzie to MEGA niespodzianka
Wiadomo, ze Serena to terminator, jednak ma momenty slabosci. Przegrywala ze slabszymi zawodniczkami jak Szparka. Ogolnie Masza jak zagra na pelni swoich mozliwosci to Serena grajac niezle moze nie dac rady. Imo kurs w granicach 1,12 to slabe rozwiazanie.

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Wiadomo, ze Serena to terminator, jednak ma momenty slabosci. Przegrywala ze slabszymi zawodniczkami jak Szparka. Ogolnie Masza jak zagra na pelni swoich mozliwosci to Serena grajac niezle moze nie dac rady. Imo kurs w granicach 1,12 to slabe rozwiazanie.
haha ładnie przekręcasz ???? jest @1.25

sprawdziłem nawet specjalnie i prawie trafiłem wcześniej- 17 wygranych z rzędu i 3 stracone sety ;]

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Ale ja wcale nie mowie, ze Masza wygra. Sadze po prostu, ze ma wieksze szanse jak wskazuje kurs i nie widze zadnego value w takim kursie. Dalbym jej jakies 30%.
haha ładnie przekręcasz :grin: jest @1.25
sprawdziłem nawet specjalnie i prawie trafiłem wcześniej- 17 wygranych z rzędu i 3 stracone sety ;]
E to moze mi sie cos ubzudralo, ze widzialem 1.12, w takim kontekscie sie wypowiadalem. Teraz juz troche inna sprawa, ale i tak bym sie chyba nie skusil.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
1.12 ?

alves94 560

alves94

Użytkownik
E to moze mi sie cos ubzudralo, ze widzialem 1.12, w takim kontekscie sie wypowiadalem. Teraz juz troche inna sprawa, ale i tak bym sie chyba nie skusil.
Tez mi sie tak wydaje, ze dzisiaj na Serke widzialem 1.16 na calorocznym ????

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
To jaki byś kurs wystawił na to spotkanie żeby się opłacało na czarną grać? Przecież ona z Sharapovą nie dostała od 2004 roku czyli od 12 lat, a rozegrały razem 20 oficjalnych meczów. Przecież żaden buk Ci nie da tutaj 1,6 na Williams, bo by płynęli jak frajerzy. Jak ktoś robi takie H2H i miażdży drugą to ciężko oczekiwać wyższego. Wiadomo, że kiedyś uda jej się wygrać, ale Magician dobrze mówi trzeba grać do momentu aż przegra i tyle.

zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
To jaki byś kurs wystawił na to spotkanie żeby się opłacało na czarną grać? Przecież ona z Sharapovą nie dostała od 2004 roku czyli od 12 lat, a rozegrały razem 20 oficjalnych meczów. Przecież żaden buk Ci nie da tutaj 1,6 na Williams, bo by płynęli jak frajerzy. Jak ktoś robi takie H2H i miażdży drugą to ciężko oczekiwać wyższego. Wiadomo, że kiedyś uda jej się wygrać, ale Magician dobrze mówi trzeba grać do momentu aż przegra i tyle.
Ja bym nie gral niczego ponizej 1,4. Moim zdaniem Masza to 2 rakieta swiata. Jak najbardziej ma umiejetnosci, zeby wygrac z Serena, wszystko w jej rekach. Inna sprawa, czy psychicznie da rade ;)

macias00 6,5K

macias00

Użytkownik
Ale ja wcale nie mowie, ze Masza wygra. Sadze po prostu, ze ma wieksze szanse jak wskazuje kurs i nie widze zadnego value w takim kursie. Dalbym jej jakies 30%.

A widziałeś przynajmniej 2 mecze Mashy i Sereny w tym turnieju? Głównie chodzi mi o mecze Marii z Bencic i Davis. Widziałem sporo ostatnich meczy Williams-Sharapova. Rosjanka kompletnie nie potrafi grać z Amerykanką. Wiesz kiedy wygrała swoje jedyne 2 mecze? 12 lat temu, gdy miała 17 lat i wchodziła dopiero do WTA. To były jej pierwsze mecze z Sereną. Kolejne 18 meczy to same przegrane i ...3 ugrane sety. To nie jest żaden przypadek. Ona zwyczajnie ma kompeks Sereny Williams. Kilka było zaciętych, ale reszta to miazga.

alves94 560

alves94

Użytkownik
Dobra Grazyna na meczu Duckworth&#39;a i Golubeva w niebieskiej czapeczce lata po pilki... znaczy chodzi po nie, bo ma +/- 60 lat. Ale nozki pierwsza klasa ????

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Ja bym nie gral niczego ponizej 1,4. Moim zdaniem Masza to 2 rakieta swiata. Jak najbardziej ma umiejetnosci, zeby wygrac z Serena, wszystko w jej rekach. Inna sprawa, czy psychicznie da rade ;)
oddsmaker to by popracował max jeden dzień jakby dał 1.4 ????

magician 2,9K

magician

Użytkownik
jakby tak dawali w tych jej meczach z Sereną ciągle ponad @1.4 to nawet w kurniku by nie spali, tylko w rowie ????
jak nie wejdzie to trudno, tyle już dała razy zarobić że jej wybaczę

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom