Chyba, że go sprowokują i będzie ejected, ale już Cousins z sezonu na sezon się ogarnia i łapie ich coraz mniej. Myślałem na początku, że wystawione +7,5 to z Batumem w grze a on out :] Spurs - GSW sam jestem ciekawy tego meczu, linia 210 na over niby do gry, ale jak pójdą na wymianę ciosów to Spurs raczej wymiękną szybko.no jak tam Kaminsky z Hawesem się ostali pod koszem tylko to może być masakrowanie dobre w pomalowanym
bez Timona cięzko będzieChyba, że go sprowokują i będzie ejected, ale już Cousins z sezonu na sezon się ogarnia i łapie ich coraz mniej. Myślałem na początku, że wystawione +7,5 to z Batumem w grze a on out :] Spurs - GSW sam jestem ciekawy tego meczu, linia 210 na over niby do gry, ale jak pójdą na wymianę ciosów to Spurs raczej wymiękną szybko.
zajebal o podloge na pewno jak rakietaKurde Janowicz słuchawki za 1000zł i mu mikro padło ????
no jeszcze różnie może być, pisane przy stanie 15:30, też na niego zagrałemTeraz Meister kończ ????
grał ktoś? http://forum.bukmacherskie.com/f35/typy-by-dabol1-47164-20.html#post5920230
działa ci Betano?Ej... żebym znowu się nie zlapał jak w Betano... first basket scorer w rozumieniu tych głupich buków, to nie jest "kto pierwszy rzuci" tylko "kto rzuci najwięcej" nie? ????
pisali, że od północy tak do 0:30 będą prace konserwacyjnedziała ci Betano?
Berdych wygrał 2 ostatnie mecze z Federerem na turniejach wielkoszlemowych, tak więc nie do końca przed każdymBoże i widzę, że ancymony w dziale piszą kretyńskie analizy na Berdycha, przecież ten chłop też robi po gaciach przed każdym meczem z wielką czwórką (nie licząc Nadala w tej formie). zaorać ten dział