byłoby best scorer a nie first scorerFirst scorer i first basket scorer, to co innego. Znaczy to powinno byc co innego. Teoretycznie first basket scorer to powinno znaczyc "kto pierwszy zdobedzie punkty", ale nie wiem jak jest praktycznie, tym bardziej ze nie korzystam z PP/Betano
Dzisiaj na itfie w Brazylii dosyc intensywnie padalo, ale przestalo, troche wyschlo i odblokowali po 2h (okolo)Całoroczny zamroził, bo deszcze, ale są szanse, że odblokują?
Powinno.byłoby best scorer a nie first scorer
Jak oceniacie te opady, zaczną grać w niedługim czasie?Dzisiaj na itfie w Brazylii dosyc intensywnie padalo, ale przestalo, troche wyschlo i odblokowali po 2h (okolo)
No tak, ale jesli sa osobne opcje na first scorer i first basket scorer, to w tym wypadku first scorer = top scorer ????byłoby best scorer a nie first scorer
Jak zwykle nie potrafią jasno zasad określić
w betano chodzi o najlepszego strzelca w meczu
juz przestaloCałoroczny zamroził, bo deszcze, ale są szanse, że odblokują?
poprosze rowniez o zaoranie dzialow pilki recznej, siatkowki i koszykowki gdzie minus na minusie przy kursach 1.1 -1.5, to jest forum otwarte i niech kazdy pisze sobie co mu sie podoba, a ancymonem nie jest ten co pisze analize bo po to jest forum, a ten co gra te typy ???? na berdycha tyle pomyj tu wylano, a jak pogoni rogera to oczywiscie nikt mu honoru nie zwroci.Boże i widzę, że ancymony w dziale piszą kretyńskie analizy na Berdycha, przecież ten chłop też robi po gaciach przed każdym meczem z wielką czwórką (nie licząc Nadala w tej formie). zaorać ten dział
okej, czyli Meister i Golubev po setajuz przestalo
Dla mnie mega ciezka gala. Rzucilem Ortiza, ale za drobne, bo to nie jest jakis bet miesiaca, tym bardziej ze ostatnio u mnie forma kuleje, a raczej dobor typow. Na logike do Rambla mozna dorzucic Przystojniaczka, ale ja jemu nie ufam i w kazdej walce licze, ze przegra ????tak dokładnie jest w betanno
masz coś na UFC na weekend już na oku ? coś do Rumble'a trzeba znaleźć
to kot będzie miał przejeb... ????no chyba że jesteś jak siekiera to wtedy to wszystko bez znaczenia i tak
hehe ostatnio jakby sędzia z dupy nie podniósł walki to by tam na nim poleżał jeszcze Pfister trochęDla mnie mega ciezka gala. Rzucilem Ortiza, ale za drobne, bo to nie jest jakis bet miesiaca, tym bardziej ze ostatnio u mnie forma kuleje, a raczej dobor typow. Na logike do Rambla mozna dorzucic Przystojniaczka, ale ja jemu nie ufam i w kazdej walce licze, ze przegra ????
Meister jak najbardziej, ale Golubev? :razz:okej, czyli Meister i Golubev po seta
, a całkowicie inny temat: studiuje ktoś na UMK?
poprosze rowniez o zaoranie dzialow pilki recznej, siatkowki i koszykowki gdzie minus na minusie przy kursach 1.1 -1.5, to jest forum otwarte i niech kazdy pisze sobie co mu sie podoba, a ancymonem nie jest ten co pisze analize bo po to jest forum, a ten co gra te typy ???? na berdycha tyle pomyj tu wylano, a jak pogoni rogera to oczywiscie nikt mu honoru nie zwroci.