mjaurvcein
Użytkownik
Mieli mieć przerwe pół godzinydziała ci Betano?
Mieli mieć przerwe pół godzinydziała ci Betano?
jak zacznie pić mountain dew to znaczy że już stał się pro graczem i skończyła się jego kariera tenisowa ????Jerzyk z wody na kubusia się przestawił. Jeszcze trochę i zacznie cole pić, a później zacznie robić drunk strimy z alko.
Po coli przyjdą chipsy i okaże się, że Jurek to macio106 ????Jerzyk z wody na kubusia się przestawił. Jeszcze trochę i zacznie cole pić, a później zacznie robić drunk strimy z alko.
Może chciałby zostać gwiazdą kolejnego zlotu forumowego? ????Jerzyk z wody na kubusia się przestawił. Jeszcze trochę i zacznie cole pić, a później zacznie robić drunk strimy z alko.
ja piję mountain dewjak zacznie pić mountain dew to znaczy że już stał się pro graczem i skończyła się jego kariera tenisowa ????
ehh i tie breakno jeszcze różnie może być, pisane przy stanie 15:30, też na niego zagrałem
tak, jeden był sześć lat temu, a drugi 4 lata temu i wiał taki wiatr, że stołki wywracałoBerdych wygrał 2 ostatnie mecze z Federerem na turniejach wielkoszlemowych, tak więc nie do końca przed każdym
a streamujesz ?ja piję mountain dew
no widzisz i ostatnio się okazało, że się nie znasz, czyli kariera też zakończonaja piję mountain dew
First scorer i first basket scorer, to co innego. Znaczy to powinno byc co innego. Teoretycznie first basket scorer to powinno znaczyc "kto pierwszy zdobedzie punkty", ale nie wiem jak jest praktycznie, tym bardziej ze nie korzystam z PP/BetanoDwa fajne bety w Paddy (jeśli first scorer to to samo co top scorer)
Wiggins first scorer T-Wolves @ 2.70
Wiggins top scorer w meczu & Clev win @ 5.50 ????
Nikt. Pozdrawiam serdecznie.
Dziękuję za informację i również pozdrawiam.Nikt. Pozdrawiam serdecznie.
to zależy jeżeli splunąłeś przez lewe ramie to 24h jeśli nie to niestety najprawdopodobniej przez 48h możesz czuć się zagrożony jest jeszcze 3 opcja bardzo skuteczna ale dość brutalna ...Jak przebiegł mi czarny kot droge koło 14:20 to po północy pech mnie juz opuszcza czy nie ?
Nikt. Pozdrawiam serdecznie.
Dokładnie. Nikt.
Wygląda jakby Gmoch maczał palce, ale brakuje zobrazowania problemuWariant A:
Francja - Norwegia - wygrana Francji
Polska - Chorwacja - wygrana Polski
Efekt: 1. Polska, 2. Francja, 3. Norwegia, 4. Chorwacja
Wariant B:
Polska - Chorwacja - remis
Efekt: 1. Francja 2. Norwegia 3. Polska 4. Chorwacja
Wariant C:
Polska - Chorwacja - wygrana Chorwacji
Efekt: 1. Francja 2. Norwegia 3. Chorwacja 4. Polska
Wariant D:
Francja - Norwegia - remis
Polska - Chorwacja - wygrana Polski lub remis
Efekt: 1. Norwegia 2. Polska 3. Francja 4. Chorwacja
Wariant E:
Francja - Norwegia - wygrana Norwegii
Polska - Chorwacja - wygrana Polski, remis lub wygrana Chorwacji różnicą 1-3 bramek
Efekt: 1. Norwegia 2. Polska 3. Francja 4. Chorwacja
Wariant F:
Polska - Chorwacja - wygrana Chorwacji różnicą 4-7 bramek
Efekt: 1. Norwegia 2. Francja 3. Polska 4. Chorwacja
Wariant G:
Polska - Chorwacja - wygrana Chorwacji różnicą 8-9 bramek
Efekt: 1. Norwegia 2. Francja 3. Chorwacja 4. Polska
Wariant H:
Polska - Chorwacja - wygrana Chorwacji różnicą przynajmniej 10* bramek
Efekt: 1. Norwegia 2. Chorwacja 3. Francja 4. Polska
* Biorąc pod uwagę ten wariant, w przypadku wygranej Chorwacji różnicą 10 bramek, brany byłby pod uwagę bilans Francji i Chorwacji z wszystkich spotkań grupy A - ważna byłaby więc różnica bramek w meczu Francja - Norwegia.
Ty mi angielskiego nie musisz tłumaczyć.First scorer i first basket scorer, to co innego. Znaczy to powinno byc co innego. Teoretycznie first basket scorer to powinno znaczyc "kto pierwszy zdobedzie punkty", ale nie wiem jak jest praktycznie, tym bardziej ze nie korzystam z PP/Betano