>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
dawidek3555 92

dawidek3555

Użytkownik
bez sensu, co jak co ale z tych wszystkich przebijaczek Radwa jest najlepsza i nie co do tego watpliwosci
co prawda Suarez-Navarro nie ma cierpliwosci do takiej gry, bo gra bardziej siłowo, ale w meczu z Friedsam nie pokazała się Isia z dobrej strony a Hiszpanka jest o klasę lepsza od Niemki :razz:

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
co prawda Suarez-Navarro nie ma cierpliwosci do takiej gry, bo gra bardziej siłowo, ale w meczu z Friedsam nie pokazała się Isia z dobrej strony a Hiszpanka jest o klasę lepsza od Niemki :razz:
ale tu chodzi o styl :p Friedsam grala mocno, a Carla preferuje przebijanie i nie ma takiego przyspieszenia co Niemka, wiec ja tego nie widze :p

mario_pl 1,2K

mario_pl

Użytkownik
Elo forumek!
Zadziwiająco dużo typów na Berdycza w dziale i to od osób po których bym się tego nie spodziewał ???? To co psuł z Bautistą to krew z oczu leciała, bez 1. serwisu dziecko we mgle, proste piłki w siatkę, Hiszpanowi naprawdę niewiele zabrakło żeby go wyrzucić. Ciężko mi sobie wyobrazić żeby z meczu na mecz Tomek diametralnie coś poprawił. Jak dla mnie dzisiaj w max 4 bierze Ferdek. Czysty win Ferdka ma zadatki na lokomotywę, a -1,5 powiedzmy tramwaj ????

kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Elo forumek!
Zadziwiająco dużo typów na Berdycza w dziale i to od osób po których bym się tego nie spodziewał ???? To co psuł z Bautistą to krew z oczu leciała, bez 1. serwisu dziecko we mgle, proste piłki w siatkę, Hiszpanowi naprawdę niewiele zabrakło żeby go wyrzucić. Ciężko mi sobie wyobrazić żeby z meczu na mecz Tomek diametralnie coś poprawił. Jak dla mnie dzisiaj w max 4 bierze Ferdek. Czysty win Ferdka ma zadatki na lokomotywę, a -1,5 powiedzmy tramwaj ????
Ktoś przemówił w końcu ludzkim głosem :cool:.
Dla mnie dzisiaj Novak i Federer na spokoju to biorą, szkoda analizy pisać do działu, bo kursy śmieszne.

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Elo forumek!
no przecież ludzie z działu nie oglądają meczów :]
ja tam mam -1.5 + Serenę i bardziej się tu czarnego babochłopa boję

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom