maroon
Użytkownik
wszędzie to jestPany, gdzie szukać zdjęć randomowych ludzi w jakichś t-shirtach klubów z NBA czy innych sportów amerykańskich?
wszędzie to jestPany, gdzie szukać zdjęć randomowych ludzi w jakichś t-shirtach klubów z NBA czy innych sportów amerykańskich?
dztu masz jednego w wielu, moze wygooglowac
BTW kozackie kawałki ma ????
https://www.youtube.com/watch?v=Wuay7LtcgDA
Odkują się, w Blooming się cięzko gra, im przede wszystkimpo tym co zagrali z blooming to dla mnie trochę za nisko
z całym szacunkiem, ale Rzeszów pewnie nie wystartuje. Tak stawiam.nooo bo już miałem iść o gruby zakład jak dla mnie Czewa i Łódź raczej wygrają w Pile, reszta powalczy, nawet Rzeszów, bo skład chyba nie będzie tragiczny
sporo marinowali, dwie poprzeczki chybaOdkują się, w Blooming się cięzko gra, im przede wszystkim
Petrolero coś dorzuci czuje, nie podoba mi się ta defensywa Najsilniejszych
a Bolivar jak wyglądał, bo urywkowo oglądałem? Dużo marnowali?
Ale Gapiński nieźle się skompromitował, łajza miała zaoferowany dobry kontrakt to się wypiął bo on w Elidze będzie jeździł taa ????Żałuję, że Kościuch nie wylądował u nas :/ Chyba lepszy niż Suchy, chociaż Zbyszeka bym nie oceniał po sezonie w Gnieźnie. No Ułamka to Broń Nas Boże przed nim, bo awansować nie chcemy, a nawet jakbyśmy chcieli to wiesz jak to się skończy przy ewentualnym finale, wyniku na styku, nominowanych. Ważne, że progres z roku na rok, stadion jest dobudowany więc zapraszam do siebie. Ja na wyjazdy pewnie będę jeździł jak tylko wytarczy czasu.
No Czewa też ma ładny skład, na pewno lekko nie będzie, zobaczymy jak będą tor przygotowywali. Rzeszów ma na razie 3 zawodników takich w miarę chyba że jeszcze kogoś weźmiecie.nooo bo już miałem iść o gruby zakład jak dla mnie Czewa i Łódź raczej wygrają w Pile, reszta powalczy, nawet Rzeszów, bo skład chyba nie będzie tragiczny
hehe to po co kontrakty z Nichollsem, Kuciapą? a niedługo z Lampartem?z całym szacunkiem, ale Rzeszów pewnie nie wystartuje. Tak stawiam.
no jest Szkot i Majk. Dojdzie Lampart jak się dogada z hajsem, co raczej jest przesądzone. Pewnie Stachyra jeszcze i może jakiś stranieri, bo Tabaka to raczej jako oczekujący albo kontrakt warszawskiNo Czewa też ma ładny skład, na pewno lekko nie będzie, zobaczymy jak będą tor przygotowywali. Rzeszów ma na razie 3 zawodników takich w miarę chyba że jeszcze kogoś weźmiecie.
Hancock się zgodzi na ugody? Podstawowe pytanie.hehe to po co kontrakty z Nichollsem, Kuciapą? a niedługo z Lampartem?
prezes chce to odbudować spłacając długi, ale myślę że ten sezon przejadą i się ogarną że długi są nie do spłacenia i zamiast przerwy w 2016 będzie przerwa w 2017.
Balszoje spasiba.wszędzie to jest
Umowa do końca styczna była, bo przedłużyli o miesiąc, jeszcze ten stary zarząd, tak samo jak Pospieszalskiemu.Czyli oficjalnie koniec Lisa w TVP?
czemu akurat teraz, tj 25.01?
Myslalem że miał umowę do końca roku, a robił dalej.
Objasni ktos? ????
Baranno jest Szkot i Majk. Dojdzie Lampart jak się dogada z hajsem, co raczej jest przesądzone. Pewnie Stachyra jeszcze i może jakiś stranieri, bo Tabaka to raczej jako oczekujący albo kontrakt warszawski
wiesz, jak się nie zgodzi teraz, to ma pewność że kasy nie odzyska. smutne ale prawdziwe. jak się zgodzi to jest szansa że jakiś procent weźmie, bo przez sezon pewnie się ustawią na 20-30%.Hancock się zgodzi na ugody? Podstawowe pytanie.
To woła o pomstę do nieba, grałem na gospodarzy :;/:Odolena Voda - CEZ Karlovarsko tiebreak: 0-2 --> 5-2 --> 8-5 --> 8-11 --> 11-15 ????
U facetów też tak można
właśnie sprawdzam co dzisiaj i Nuggets fajne, do Kings trzeba coś do dubla i under LeBronów bym pograł, ale jeszcze nie wiemPetardy na NBA gotowe?
Jak chcesz grać zawodników to nie warto. Nowe konto i limit 32 euro 1 zakładPaddy Power dla Polaków jest dostępne, nie?