>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
po tym co zagrali z blooming to dla mnie trochę za nisko
Odkują się, w Blooming się cięzko gra, im przede wszystkim
Petrolero coś dorzuci czuje, nie podoba mi się ta defensywa Najsilniejszych

a Bolivar jak wyglądał, bo urywkowo oglądałem? Dużo marnowali?

pedro1994 761

pedro1994

Użytkownik
nooo bo już miałem iść o gruby zakład ;) jak dla mnie Czewa i Łódź raczej wygrają w Pile, reszta powalczy, nawet Rzeszów, bo skład chyba nie będzie tragiczny ;)
z całym szacunkiem, ale Rzeszów pewnie nie wystartuje. Tak stawiam.

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Odkują się, w Blooming się cięzko gra, im przede wszystkim
Petrolero coś dorzuci czuje, nie podoba mi się ta defensywa Najsilniejszych

a Bolivar jak wyglądał, bo urywkowo oglądałem? Dużo marnowali?
sporo marinowali, dwie poprzeczki chyba

wolny z linii pola karnego też mieli, ale callejon przekombinował mocno
goście też marnowali na potęgę.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Żałuję, że Kościuch nie wylądował u nas :/ Chyba lepszy niż Suchy, chociaż Zbyszeka bym nie oceniał po sezonie w Gnieźnie. No Ułamka to Broń Nas Boże przed nim, bo awansować nie chcemy, a nawet jakbyśmy chcieli to wiesz jak to się skończy przy ewentualnym finale, wyniku na styku, nominowanych. Ważne, że progres z roku na rok, stadion jest dobudowany więc zapraszam do siebie. Ja na wyjazdy pewnie będę jeździł jak tylko wytarczy czasu.
Ale Gapiński nieźle się skompromitował, łajza miała zaoferowany dobry kontrakt to się wypiął bo on w Elidze będzie jeździł taa ????
Ja w środku tygodnia będę miał problemy z chodzeniem na mecze u siebie. No ale karneta zakupiłem, poszalałem z VIP-em bo nie będę pod słońce meczu oglądał a tylko na krytej nie świeci po oczach ????
nooo bo już miałem iść o gruby zakład ;) jak dla mnie Czewa i Łódź raczej wygrają w Pile, reszta powalczy, nawet Rzeszów, bo skład chyba nie będzie tragiczny ;)
No Czewa też ma ładny skład, na pewno lekko nie będzie, zobaczymy jak będą tor przygotowywali. Rzeszów ma na razie 3 zawodników takich w miarę chyba że jeszcze kogoś weźmiecie.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
z całym szacunkiem, ale Rzeszów pewnie nie wystartuje. Tak stawiam.
hehe to po co kontrakty z Nichollsem, Kuciapą? a niedługo z Lampartem? ;)
prezes chce to odbudować spłacając długi, ale myślę że ten sezon przejadą i się ogarną że długi są nie do spłacenia i zamiast przerwy w 2016 będzie przerwa w 2017.
No Czewa też ma ładny skład, na pewno lekko nie będzie, zobaczymy jak będą tor przygotowywali. Rzeszów ma na razie 3 zawodników takich w miarę chyba że jeszcze kogoś weźmiecie.
no jest Szkot i Majk. Dojdzie Lampart jak się dogada z hajsem, co raczej jest przesądzone. Pewnie Stachyra jeszcze i może jakiś stranieri, bo Tabaka to raczej jako oczekujący albo kontrakt warszawski

pedro1994 761

pedro1994

Użytkownik
hehe to po co kontrakty z Nichollsem, Kuciapą? a niedługo z Lampartem? ;)
prezes chce to odbudować spłacając długi, ale myślę że ten sezon przejadą i się ogarną że długi są nie do spłacenia i zamiast przerwy w 2016 będzie przerwa w 2017.
Hancock się zgodzi na ugody? ;) Podstawowe pytanie.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Czyli oficjalnie koniec Lisa w TVP?
czemu akurat teraz, tj 25.01?
Myslalem że miał umowę do końca roku, a robił dalej.
Objasni ktos? ????
Umowa do końca styczna była, bo przedłużyli o miesiąc, jeszcze ten stary zarząd, tak samo jak Pospieszalskiemu.
no jest Szkot i Majk. Dojdzie Lampart jak się dogada z hajsem, co raczej jest przesądzone. Pewnie Stachyra jeszcze i może jakiś stranieri, bo Tabaka to raczej jako oczekujący albo kontrakt warszawski
Baran
Lampart
Kuciapson
Stachyra
Miesiąc
Nicholls
taki skład byłby spoko według mnie i co najważniejsze kibice by przystali na &quot;swoich&quot; tak mi siewydaje

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
federer- berdych (+5,5 gema) 1 @ 1,72
to chyba jest dobry bet
co myslita?
biorac pod uwage, ze bedzie 3-2 i nawet 1 tie break to starczy jak pozostale 2 sety wygrane do 4 i 3....
ale ja licze, ze bedzie jakis set gdzie Roger pojedzie pepika do 1 albo 2....

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Hancock się zgodzi na ugody? ;) Podstawowe pytanie.
wiesz, jak się nie zgodzi teraz, to ma pewność że kasy nie odzyska. smutne ale prawdziwe. jak się zgodzi to jest szansa że jakiś procent weźmie, bo przez sezon pewnie się ustawią na 20-30%.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom