>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
over 3,5 seta @2,00 stoi, dla mnie fajna opcja, ale pytam bo jednak w temacie tenisa to laik jestem
Nishikori z Tsonga zagral kosmos, a Djokovic z Simonem dno (100 niewymuszonych bledow). No ale wiadomo jutro moze byc zupelnie odwrotnie, ale na secika Keia napewno stac

magician 2,9K

magician

Użytkownik
ehh szkoda, liczyłem że Siekiera pogra Nole&#39;a, a tak obydwaj pewnie zagrają zupełnie inaczej niż wczoraj i będzie gładkie 3:0 dla Serba :?

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Panowie czy ktoś z Was może płacił za rezerwacje hotelu na booking.com karta skrilla??
Ktoś mówił że za bilet płacił, ale co jeśli chodzi o rezerwacje na booking?

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Ale odciski to był akurat dramat Rafy w tamtym finale. realizator pokazywał dłonie Hiszpana i wyglądało to bardzo nieprzyjemnie.
no plecy to wiadomo, ale jak już pisałem o ręce Monfilsa, to napisałem też o tej dziurze w rdłoni, jaką miał wtedy Nadal, przecież ciągle o tym mówił i narzekał na to że nie może grać normalnie
Jak ktoś kiedyś grał w tenisa, to zapewne miał też i odciski. To jest masakra, jakie się wtedy ma problemy z trzymaniem rakiety i utrzymaniem jej na tyle mocno, żeby nie było niepotrzebnych drgań
plecy też oczywiście, ale miał też bardzo duży problem z odciskami
Nie no, ja nie przeczę, bo o odciskach pamiętam doskonale. Tylko wydaje mi się, że Nadalowi dodatkowo coś się stało z plecami na rozgrzewce, tak kojarzę.

vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Panowie czy ktoś z Was może płacił za rezerwacje hotelu na booking.com karta Skrilla?? Ktoś mówił że za bilet płacił, ale co jeśli chodzi o rezerwacje na booking?
ja niedawno skrillem płaciłem za hotel w Tajlandii, ale nie zwróciłem uwagi, że mi tylko zarezerwowało miejsce w hotelu. Na miejscu się okazało, że z karty nic nie ściąga tylko rezerwuje. Gość mi wyjaśnił, że tak działają rezerwacje booknig com. Czy tak jest to nie wiem ????
e: sprawdziłem maila i rzeczywiście jest takie coś:
Uwaga: inne udogodnienia (np. dodatkowe łóżko) nie są wliczone w podaną cenę. Wyświetlana całkowita cena to kwota, którą zapłacisz obiektowi. Booking.com nie pobiera opłat rezerwacyjnych, administracyjnych ani żadnych innych.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Panowie czy ktoś z Was może płacił za rezerwacje hotelu na booking.com karta skrilla??
Ktoś mówił że za bilet płacił, ale co jeśli chodzi o rezerwacje na booking?
ja na booking podawałem tylko kartę dla &#39;zabezpieczenia&#39; w razie jakbym zrobił jakiś numer to niby mogą sobie ściągnąć środki z karty, ale jak to nie wiem, bo to przecież zwykła debetowa karta.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom