>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
psotnick 1M

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Zeby się nie skończyło tak że Keys nie zagra pół roku bo przez ten upór pogłebiła sobie mały uraz do dużego.. Dla mnie głupota.

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Są ciekawym zespołem i w konfrontacji z Macedonią będą zdecydowanym faworytem.Chorwacja przegrała z nimi 31-34.Podobnego zdania jest Adam Wiśniewski,który podkreśla ich mądrość taktyczną.Gdy trzeba rozpoczynają od szybkiego wznowienia a gdy potrzeba odsapnąć grają długo do pewnej piłki.I jego zdaniem Norwegia to murowany faworyt do wygrania z Macedonią,która nie ma już żadnych szans na awans do kolejnej rundy.
właśnie się zastanawiam czy jest w meczu Macedończyków sens męczyć 35 letniego Łazarova? mecz o pietruche trzeba dać pograć młodym a dziadzia się już nagrał w kadrze. Żle myślę?
Poszedł under 7,5 @ 1.72 Óni
w betsyfach na to samo jest 1.5 tylko
Maćko jest?

justt 212

justt

Użytkownik
I jakoś można z twarzą i z kontuzją walczyć i grać, a ta Friedsam świnia wczoraj to istny cyrk odwalała ????

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Magician, z działu: &quot; ale zawsze istnieje opcja, że będzie to coś drażniącego niczym odciski Nadala 2 lata temu, przez które prawdopodobnie przegrał finał.&quot;

Z tego co pamiętam, to Nadalowi przed finałem wysiadły plecy :p.

Miałem czutkę, że Rao to ugra, ale się obsrałem, bo w końcu Stan na AO jak się rozegra to jest top topów, obsrałem się :/
Ale odciski to był akurat dramat Rafy w tamtym finale. realizator pokazywał dłonie Hiszpana i wyglądało to bardzo nieprzyjemnie.

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
takiej szmaty jak ta żółta to dawno nie widziałem... za to darcie ryja na pewno bym jej ręki nie podał
co za glupota, Chinka nie mogla sie przeciez skupiac na problemach rywalki i grac swoje, i bardzo dobrze ze sie pobudzala do gry, nie wiem jak o cos takiego mozna miec pretensje... Moze jeszcze miala plakac razem z Keys? Ludzie, ona osiagnela zyciowy sukces

magician 2,9K

magician

Użytkownik
Magician, z działu: &quot; ale zawsze istnieje opcja, że będzie to coś drażniącego niczym odciski Nadala 2 lata temu, przez które prawdopodobnie przegrał finał.&quot;

Z tego co pamiętam, to Nadalowi przed finałem wysiadły plecy :p.

Miałem czutkę, że Rao to ugra, ale się obsrałem, bo w końcu Stan na AO jak się rozegra to jest top topów, obsrałem się :/
no plecy to wiadomo, ale jak już pisałem o ręce Monfilsa, to napisałem też o tej dziurze w rdłoni, jaką miał wtedy Nadal, przecież ciągle o tym mówił i narzekał na to że nie może grać normalnie

Jak ktoś kiedyś grał w tenisa, to zapewne miał też i odciski. To jest masakra, jakie się wtedy ma problemy z trzymaniem rakiety i utrzymaniem jej na tyle mocno, żeby nie było niepotrzebnych drgań

http://eurosport.onet.pl/tenis/australian-open/rafael-nadal-odciski-przeszkadzaly-mi-przy-serwowaniu/2rgsb

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Zaraz ladowac Konte, przeciez to sa tylko baby i na to wychodzi ze Chinka zagrala slaby mecz wiec Konte pojedzie bez problemu, klania sie WTA

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom