macko18
Forum VIP
Na pewno nic na siłę.To co grać?
Na pewno nic na siłę.To co grać?
Norge -2,5 powinno wejść @1,68To co grać?
nie moga rejestrowac, a nie kupowac. Barce też miała byc beznadziejna przez bana a jakie sa rezultaty to widacJak już to od teraz bo potem ban na 2 okienka. Jak Real się nie wzmocni w tym okienku to marnie widzę następne 2 sezony.
Co sądzisz o underze Łazarowa 7,5 ?Na pewno nic na siłę.
Z całym szacunkiem, ale w życiu nie porównywałbym formy Barcelony z poprzedniego sezonu i tego sezonu do Realu, bo to są dwa różne światy po prostu. Może to kogoś boleć, albo i nie - zależy komu kibicuje, ale tak to aktualnie wygląda. Real to jest wypalony projekt, Ronaldo się tak tam męczy w każdym meczu, że szkoda patrzeć. Co mecz teraz praktycznie robi jakieś głupie faule bez piłki za które dawno powinien dostać karę od komisji ligi i w końcu się doprosi, bo już naprawdę przegina pałę. Gołym okiem widać, że coś jest nie tak i oni potrzebują po prostu rewolucji kadrowej i żaden trener tego nie zmieni. Za dużo kreatorów gry mają zdecydowanie, a za mało ludzi od czarnej roboty.nie moga rejestrowac, a nie kupowac. Barce też miała byc beznadziejna przez bana a jakie sa rezultaty to widac
towarzyski, podrzuć psn na pw@masa
ja mogę zagrać UT czy towarzyski online?
Też mogę coś zagraćktoś chętny na sparing w fife? ps4
Chodziło mi bardziej o to, że jak Barcelona miała tego bana to ludzie tez pisali, że przez brak transferow to bedzie z nimi lipa bo nie maja ławki a sezon długi. A co do Ronaldo pełna zgoda koles w tym momencie sabotuje ten klub ????Z całym szacunkiem, ale w życiu nie porównywałbym formy Barcelony z poprzedniego sezonu i tego sezonu do Realu, bo to są dwa różne światy po prostu. Może to kogoś boleć, albo i nie - zależy komu kibicuje, ale tak to aktualnie wygląda. Real to jest wypalony projekt, Ronaldo się tak tam męczy w każdym meczu, że szkoda patrzeć. Co mecz teraz praktycznie robi jakieś głupie faule bez piłki za które dawno powinien dostać karę od komisji ligi i w końcu się doprosi, bo już naprawdę przegina pałę. Gołym okiem widać, że coś jest nie tak i oni potrzebują po prostu rewolucji kadrowej i żaden trener tego nie zmieni. Za dużo kreatorów gry mają zdecydowanie, a za mało ludzi od czarnej roboty.