>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
@ up nie ogarniam kobitek z tych patologicznych krajow , do tego jak tak spadł kurs u cyganow to na pewno handlują lepiej trzymaj się od tego z daleka ;)
spoko, ja nie mowie zeby grac za fortune, ale kurs ponad 3 a pewno bedzie wyrownany mecz:
znalazlem taki opis spotkania przetlumaczony przez translate:
https://translate.google.pl/translate?sl=bg&amp;amp;tl=pl&amp;amp;js=y&amp;amp;prev=_t&amp;amp;hl=pl&amp;amp;ie=UTF-8&amp;amp;u=http%3A%2F%2Fwww.volleymaritza.bg%2Findex.php%3Fpage%3Dnews%26id%3D1500&amp;amp;edit-text=

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
drexler 570

drexler

Użytkownik
właśnie się zastanawiam czy jest w meczu Macedończyków sens męczyć 35 letniego Łazarova? mecz o pietruche trzeba dać pograć młodym a dziadzia się już nagrał w kadrze. Żle myślę?
Poszedł under 7,5 @ 1.72 Óni
w betsyfach na to samo jest 1.5 tylko
Maćko jest?
Niby chcą się w dobrym stylu pożegnać z mistrzostwami i pewnie polska publiczność będzie ich mocno dopingować ale też myślę,że już się wystrzelał i nie będzie aż tak szarpał,ostatnio nawet karnych już nie rzucał.

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
M 418

maat

Użytkownik
Coś Ci mówią te nazwiska, śledzisz rozgrywki? Skoro są takie spadki to na pewno jest coś na rzeczy tak jak wspomnieli koledzy wyżej.

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Niby chcą się w dobrym stylu pożegnać z mistrzostwami i pewnie polska publiczność będzie ich mocno dopingować ale też myślę,że już się wystrzelał i nie będzie aż tak szarpał,ostatnio nawet karnych już nie rzucał.
Głównie na tym opieram ten bet ze jeśli nie będzie rzucał karnych to z gry aż 8 nie zrobi. No zobaczymy ja próbuje bo jest moim zdaniem duża szansa ze w ostatnim meczu nie będzie się spinał na maksa i może troche mniej pogra przy przewadze Norwegów. Linia co by nie bylo duża. Zobaczymy wieczorkiem co z tego wyjdzie ????

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
bylem sobie kupic doladowanie w kiosku , pani mowi ze cos nie dzialalo ale sprawdzi, podalem pin niby poszlo ale na koncu okazuje sie ze nie da rady, wiec dala mi 150zl ktore niby wzielo ze skrila, patrze teraz na skrila stan konta taki jaki byl. Jak to sprawdzic czy wzielo czy wezmie jeszcze? Nie chce wyjsc na oszusta

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
Coś Ci mówią te nazwiska, śledzisz rozgrywki? Skoro są takie spadki to na pewno jest coś na rzeczy tak jak wspomnieli koledzy wyżej.
nie sledze, nic mi nie mowia, ale +1,5 po @ 2,00 arto sprobowac
poza tym, jakby mial byc wal, to by dali chyba na levski 1,30 i by tamte ogarnely?

M 418

maat

Użytkownik
bylem sobie kupic doladowanie w kiosku , pani mowi ze cos nie dzialalo ale sprawdzi, podalem pin niby poszlo ale na koncu okazuje sie ze nie da rady, wiec dala mi 150zl ktore niby wzielo ze skrila, patrze teraz na skrila stan konta taki jaki byl. Jak to sprawdzic czy wzielo czy wezmie jeszcze? Nie chce wyjsc na oszusta
Nie ma opcji takiej &quot;weźmie jeszcze&quot;. Jeśli dokonujesz transakcji kartą to wchodząc na konto Skrill masz dwa salda: większą czcionką faktyczną kwotę jaką masz na koncie a niżej mniejszą czcionką kwotę z uwzględnieniem transakcji jakie były ostatnio realizowane a nie zostały tak jak by zaksięgowane

drexler 570

drexler

Użytkownik
Norge -2,5 powinno wejść @1,68
Piła @1,28 powinno na luziku wejść.
Białoruś +8,5 @1,32

Zastanawiam się nad takimi typami.
Białoruś wygrała z Islandią, a z Norwegią przegrała 2 bramkami tak jak my.
Raczej nam nie odpuszczą.

Na noc to oczywiście Spurs pefka ????

Tak naprawdę to dzisiaj słabo z ofertą.
Do tego AO już coraz mniej meczy i takie kwiatki wychodzą jak porażka Staszka czy 13 gemów Johna w 3 setach
Piła po kursie 1,40 do gry,powinno być izi http://m.sportowefakty.wp.pl/siatkowka/575059/legionovia-ptps-na-co-stac-najmlodszy-zespol-w-historii-ligi Co do meczu Spurs to mam odmienne zdanie.Kibicuje im ale 1,55 na GSW to trzeba brać.

M 418

maat

Użytkownik
nie sledze, nic mi nie mowia, ale +1,5 po @ 2,00 arto sprobowac

poza tym, jakby mial byc wal, to by dali chyba na levski 1,30 i by tamte ogarnely?
Zrobisz jak uważasz, Twoja kasa. Wszystkie ligi bałkańskie typu bułgarska, serbska, chorwacka itp to kopalnia wałków. Ja odradzam grania no ale powodzenia.

lars19 272

lars19

Użytkownik

Jeśli wzięło to powinieneś mieć 2 kwoty. 2 stany konta, ten 2 oczywiście 150 PLN mniejszy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom