rabbi
Użytkownik
Ale chujowy jest ten australian open. Albo waly albo jaki paraliz faworytow
ja tam w turnieju nie gram, zwykły sparing ????e e e Pany, przeciez ja gram Polska i lewy u mnie na szpicy !
chyba ze sobie trenujecie przed wpierdolem, bo nawalka przygotowal mi cala mysl taktyczna jak grac ????
Nawet jeśli nie w jakimś określonym czasie, to jak widzą xxx transakcji na/z jedno/ego źródła, to zapala im się "czerwona lampka". I już mogą sprawdzać. To 15k jest raczej umowne. I chodzi o to, że takie transakcje weryfikują zawsze.To jest 15k euro w określonym przedziale czasowym z tego co pamiętam
na skrilu mam tylko jedno saldo, wiem ze jest jeszcze to mniejszą czcionką pod spodem ale ja mam tylko jedno napisanebylem sobie kupic doladowanie w kiosku , pani mowi ze cos nie dzialalo ale sprawdzi, podalem pin niby poszlo ale na koncu okazuje sie ze nie da rady, wiec dala mi 150zl ktore niby wzielo ze skrila, patrze teraz na skrila stan konta taki jaki byl. Jak to sprawdzic czy wzielo czy wezmie jeszcze? Nie chce wyjsc na oszusta
skoro masz jedno saldo no to kwota nie była pobranana skrilu mam tylko jedno saldo.
http://tv.bnt.bg/bntworld/Zobaczymy tą Bułgarię teraz ????
Saprissa all in ? ????Za 3 dni fajna lokomotywa