>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
jannek 389

jannek

Użytkownik
e e e Pany, przeciez ja gram Polska i lewy u mnie na szpicy !
chyba ze sobie trenujecie przed wpierdolem, bo nawalka przygotowal mi cala mysl taktyczna jak grac ????

T 0

turkuc

Użytkownik
To jest 15k euro w określonym przedziale czasowym z tego co pamiętam
Nawet jeśli nie w jakimś określonym czasie, to jak widzą xxx transakcji na/z jedno/ego źródła, to zapala im się &quot;czerwona lampka&quot;. I już mogą sprawdzać. To 15k jest raczej umowne. I chodzi o to, że takie transakcje weryfikują zawsze.
Banki mają swoje jednostki, które kontaktują się z ludźmi w celu sprawdzenia, czy to oni np. dokonywali transakcje kartowe, bo np. widzą 5 operacji na jedno źródło w przeciągu - załóżmy - kilku godzin na podobną kwotę.
Nawet do takiej &quot;biednej&quot; babci co zrobi 20 osobnych operacji bezgotówkowych (w jednym sklepie) na 2 zł w 10 minut, bo znalazła jakieś promocje, mogą zadzwonić. I niektóre banki często to robią, np CA.

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
bylem sobie kupic doladowanie w kiosku , pani mowi ze cos nie dzialalo ale sprawdzi, podalem pin niby poszlo ale na koncu okazuje sie ze nie da rady, wiec dala mi 150zl ktore niby wzielo ze skrila, patrze teraz na skrila stan konta taki jaki byl. Jak to sprawdzic czy wzielo czy wezmie jeszcze? Nie chce wyjsc na oszusta
na skrilu mam tylko jedno saldo, wiem ze jest jeszcze to mniejszą czcionką pod spodem ale ja mam tylko jedno napisane

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom