>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Dyskusje na Tematy Bukmacherskie [404]

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Bielecki over 4,5
over 56,5 w meczu Polaków
Norwegia -3

A Wy co gracie z ręcznej?
Ja na przykład nie gram nic. Over Koli wygląda nieźle, ale wystarczy jeden nietrafiony karny do tego rotacja w naszym składzie, jest przecież Chrapek na lewą połówkę, Oranje też może zagrać i już 5 bramek Karola nie musimy zobaczyć. W poprzednich meczach perspektywa overa wyglądała znacznie lepiej. Oczywiście nie chodzi o karnego, ale o te zmiany. Z kim jak nie z Białorusinami Biegler powinien mocniej rotować składem?

kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Jakbym miał budżet Wawo to bym pograł ????
Zaraz w dział handi i over, powinno być luźno

Jeszcze coś wymyślę, w Zeledon może over, zaraz sie zobaczy
trochę słabo to handi, myślałem, że z 1,7 na -1,5 będzie

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Jak na Saprisse jest 1,2 to na bramkę Colindresa byłoby pewnie tyle, ile na Messiego z powiedzmy BATE w LM
@up - jeszcze poszerzą oferte, jak -1,5 będzie koło 1,5 to i tak biere
chociaż Winlinebet dał -1,75 za 1,58 więc pewnie do 1,5 nie dojdzie
Na nich wcześniej też takie kursy były, więc nie było raczej co liczyć na niespodzianke

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Ja na przykład nie gram nic. Over Koli wygląda nieźle, ale wystarczy jeden nietrafiony karny do tego rotacja w naszym składzie, jest przecież Chrapek na lewą połówkę, Oranje też może zagrać i już 5 bramek Karola nie musimy zobaczyć. W poprzednich meczach perspektywa overa wyglądała znacznie lepiej. Oczywiście nie chodzi o karnego, ale o te zmiany. Z kim jak nie z Białorusinami Biegler powinien mocniej rotować składem?
a ja mysle,że i tak będa przegrywac do przerwy i będzie gral podstawa caly mecz

no ale zobaczymy;)

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Witam, nazywam się Adam, jak mogę pomóc ?
Gość
Witam. Nazywam się Maciej. Zleciłem wypłatę w sobotę o godzinie 7 rano. Zaraz minie 60h od zlecenia wypłaty, a status dalej &#39;&#39; w trakcie autoryzacji&#39;&#39;
to są jakieś jaja?
Śmiechu warte
Agent
z informacji ktore posiadam zostala do Pana wyslana wiadomosc w tej sprawie prosze sprawdzic swoja skrzynke odbiorcza
Gość
Zaczeka Pan?
mam informacje
że muszę się zweryfikować
ale dzwonił do mnie Pan z Betano
i dokumenty miałem potwierdzone
zdjęcie przy twarzy?
a ja kryminalistą jestem???
Agent
nikt Pana za takowego nie uwaza jest to prosba z dzialu ryzyka aby przyslal Pan taki dokument + zrzut ekranu z konta skrill
niestety bez tego Panska wyplata nie zostanie zaakceptowana
Gość
dobra
załatwi Pan chociaż jakiś bonus dla mnie
że muszę tyle czekać
ja dokumenty zaraz wyślę
Agent
gdy tylko przesle Pan wymagane dokumenty sprawa zostanie przekazana do odpowiedniego dzialu w celu zakonczenia Panskiej platnosci
Gość
rozumiem, ale wpiszę Pan tam jakieś cyferki żebym jakiegoś freebeta dostał
Agent
niestety dzial obslugi klientow nie zajmuje sie przyznawaniem bonusow w tej sprawie musi Pan wyslac prosbe na adres mailowy [email protected] gdyz zgodnie z regulaminem nie mozna o nie prosic z poziomu chatu05:18 PM
Gość
ok, rozumiem
miłego wieczoru życzę
pozdrawiam serdecznie

drexler 570

drexler

Użytkownik
Bielecki over 4,5
over 56,5 w meczu Polaków
Norwegia -3
A Wy co gracie z ręcznej?
Ja gram praktycznie to samo:razz:
Bielecki over 4,5 i mocniej Norwegię ale bez handi. Kurs 1,40 mi wystarcza i Polskę i Hiszpanię do ako. Dwa spotkania, które powinny być formalnością

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom