marcins
Użytkownik
czuje ze polamiana over 2.5 w dynamo @2
czuje ze polamiana over 2.5 w dynamo @2
podobno ten dowod przechodzi wszystkie weryfikacjeweryfikował się ktoś w Betano? Nie chcę im wysyłac zdjęcia dowodu przy twarzy. Jest jakiś inny sposób?
buahahaha aż zapomniałem o tym wymacowywaniu paczek ???? ???? ????????
ja tak dobrze nie miałem, ale zawsze miałem wymacane paczki dla mnie pod ladą ????
Dokładnie, kontakt z nimi to jest straszna męka.Chyba żadna z firm internetowych nie działa tak opieszale jak SKRILL. 96h temu wysłałem im e-maila i nic.
chipsy ruffles chybaa to pamietacie? tylko nie pamietam nazwy czipsow ale zbieralem chociaz wtedy jeszcze filmu nie widzialem
No dam im czas do jutra i będę dzwonił.na maile nie odpisują, dzwoń do nich. O przypomniało mi się, gdzie te pkt są widoczne na skrillu ile brakuje żeby zmienić poziom vipa ?
Mam wszystkie krążki i album ????a to pamietacie? tylko nie pamietam nazwy czipsow ale zbieralem chociaz wtedy jeszcze filmu nie widzialem
one chyba były przez jakiś czas w Laysach a później już coś innegoa to pamietacie? tylko nie pamietam nazwy czipsow ale zbieralem chociaz wtedy jeszcze filmu nie widzialem
dlaczego nie chcesz?weryfikował się ktoś w Betano? Nie chcę im wysyłac zdjęcia dowodu przy twarzy. Jest jakiś inny sposób?
to ten z dlugimi wlosami co na prawym rozegraniu gra,tak?
iCzasem Kijów się może połamać @7,5
e: albo over 2,5 @2